• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9250 tlilaçlar hariç birde ilk görüşme ücretsiz sonraki detaylı ücretli ama tedaviye başlayınca o ücrette paketten düşüyor. Paracı değiller. Ben beğendim. Sende araştır istersen
İlk görüşme için 680 TL istediler. Paketten düşeceklermiş. Sanırım ilk görüşme detaylı olacak. 2 Doktor görecek beni.
Muayene de edeceklermiş. Toplam paket ilaç hariç aynı galiba. Salı gideceğim. Seni de bilgilendiririm. Özelden yazarım detayları.

İlk görüşme için 680 TL istediler. Paketten düşeceklermiş. Sanırım ilk görüşme detaylı olacak. 2 Doktor görecek beni.
Muayene de edeceklermiş. Toplam paket ilaç hariç aynı galiba. Salı gideceğim. Seni de bilgilendiririm. Özelden yazarım detayları.
Hadi hayırlısı bende ekimde tekrar geleceğim. Tedavi ancak ekimde olabilirmiş.

İnşallah. Madem vakit var istedikleri testler oluyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin. İstersen yazarım testleri.
Teşekkürler canım benim herşeyim hazır orada testlerimde yapıldı. Sadece adeti bekliycem adet gelince gelecem. Birde o civalarda kalacak yer ayarlamam gerekiyor. En büyük ihtiyaç konaklama sorunu eğer iyi otel apart duyarsan haber verirmisin öğretmwn evide olur

İnşallah. Madem vakit var istedikleri testler oluyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin. İstersen yazarım testleri.
Teşekkürler canım benim herşeyim hazır orada testlerimde yapıldı. Sadece adeti bekliycem adet gelince gelecem. Birde o civalarda kalacak yer ayarlamam gerekiyor. En büyük ihtiyaç konaklama sorunu eğer iyi otel apart duyarsan haber verirmisin öğretmwn evide olur

Sişli banada çok uzak. Hatta eşim istemedi. Pek bilmiyorum yani. Yinede insanlara sorarım. İstanbulda tanıdığın akraban yok mu?

Şanlıurfa canım ama büyük ihtimalle İstanbul'a gideriz
Daha önce Bülent Tıraş'a kontrol olmuştuk
Bahçeci Fulya Müstecap Kavrut dediler
Kafam karışık
Hım. Bende Şişli memorial karar verdim. İnş. Hayırlısı olur. Yorumlar çok farklı oluyor. Karar vermek zor.

6168ED29-942C-4CA5-A17E-F790C335DE21.png

Merhaba 5 aydınız deniyorm.Bu ay ilk kez ateş ölçümü yaptım .sizce gidişat nasıl ..sanki bi düşüş oldu .işaretli günler birlikte olduğumuz günler.21inde de ateşim yükselmişti .sanırım yumurtlama günüm .lütfen cevap yazın🙏
B23F5282-4A95-4F79-8A81-3D8EB39EAD2E.png

Merhaba 5 aydınız deniyorm.Bu ay ilk kez ateş ölçümü yaptım .sizce gidişat nasıl ..sanki bi düşüş oldu .işaretli günler birlikte olduğumuz günler.21inde de ateşim yükselmişti .sanırım yumurtlama günüm .lütfen cevap yazın🙏Eki Görüntüle 2302095
20 sinde yumurtlamışsın. 19 unda çalışma olmuş sanırım. Olmuşsa çok iyi. Hayırlısı olsun.

Back