- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
9250 tlilaçlar hariç birde ilk görüşme ücretsiz sonraki detaylı ücretli ama tedaviye başlayınca o ücrette paketten düşüyor. Paracı değiller. Ben beğendim. Sende araştır istersenÜcret söylediler mi sana?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9250 tlilaçlar hariç birde ilk görüşme ücretsiz sonraki detaylı ücretli ama tedaviye başlayınca o ücrette paketten düşüyor. Paracı değiller. Ben beğendim. Sende araştır istersenÜcret söylediler mi sana?
İlk görüşme için 680 TL istediler. Paketten düşeceklermiş. Sanırım ilk görüşme detaylı olacak. 2 Doktor görecek beni.9250 tlilaçlar hariç birde ilk görüşme ücretsiz sonraki detaylı ücretli ama tedaviye başlayınca o ücrette paketten düşüyor. Paracı değiller. Ben beğendim. Sende araştır istersen
Hadi hayırlısı bende ekimde tekrar geleceğim. Tedavi ancak ekimde olabilirmiş.İlk görüşme için 680 TL istediler. Paketten düşeceklermiş. Sanırım ilk görüşme detaylı olacak. 2 Doktor görecek beni.
Muayene de edeceklermiş. Toplam paket ilaç hariç aynı galiba. Salı gideceğim. Seni de bilgilendiririm. Özelden yazarım detayları.
İnşallah. Madem vakit var istedikleri testler oluyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin. İstersen yazarım testleri.Hadi hayırlısı bende ekimde tekrar geleceğim. Tedavi ancak ekimde olabilirmiş.
Teşekkürler canım benim herşeyim hazır orada testlerimde yapıldı. Sadece adeti bekliycem adet gelince gelecem. Birde o civalarda kalacak yer ayarlamam gerekiyor. En büyük ihtiyaç konaklama sorunu eğer iyi otel apart duyarsan haber verirmisin öğretmwn evide olurİnşallah. Madem vakit var istedikleri testler oluyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin. İstersen yazarım testleri.
Teşekkürler canım benim herşeyim hazır orada testlerimde yapıldı. Sadece adeti bekliycem adet gelince gelecem. Birde o civalarda kalacak yer ayarlamam gerekiyor. En büyük ihtiyaç konaklama sorunu eğer iyi otel apart duyarsan haber verirmisin öğretmwn evide olurİnşallah. Madem vakit var istedikleri testler oluyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin. İstersen yazarım testleri.
Sişli banada çok uzak. Hatta eşim istemedi. Pek bilmiyorum yani. Yinede insanlara sorarım. İstanbulda tanıdığın akraban yok mu?Teşekkürler canım benim herşeyim hazır orada testlerimde yapıldı. Sadece adeti bekliycem adet gelince gelecem. Birde o civalarda kalacak yer ayarlamam gerekiyor. En büyük ihtiyaç konaklama sorunu eğer iyi otel apart duyarsan haber verirmisin öğretmwn evide olur
Hangi şehirHangi merkezler hangi doktorlar kızlar biz de tüp bebek düşünüyoruz
Yok kuzum otel yada apart iyi olacak..Sişli banada çok uzak. Hatta eşim istemedi. Pek bilmiyorum yani. Yinede insanlara sorarım. İstanbulda tanıdığın akraban yok mu?
Ben istanbula gideceğim memorıl şişli semra hanım ve bir dr daha eşliğinde tedavşye başlanıyor..Hangi merkezler hangi doktorlar kızlar biz de tüp bebek düşünüyoruz
Şanlıurfa canım ama büyük ihtimalle İstanbul'a giderizHangi şehir
Hım. Bende Şişli memorial karar verdim. İnş. Hayırlısı olur. Yorumlar çok farklı oluyor. Karar vermek zor.Şanlıurfa canım ama büyük ihtimalle İstanbul'a gideriz
Daha önce Bülent Tıraş'a kontrol olmuştuk
Bahçeci Fulya Müstecap Kavrut dediler
Kafam karışık
20 sinde yumurtlamışsın. 19 unda çalışma olmuş sanırım. Olmuşsa çok iyi. Hayırlısı olsun.Merhaba 5 aydınız deniyorm.Bu ay ilk kez ateş ölçümü yaptım .sizce gidişat nasıl ..sanki bi düşüş oldu .işaretli günler birlikte olduğumuz günler.21inde de ateşim yükselmişti .sanırım yumurtlama günüm .lütfen cevap yazınEki Görüntüle 2302095
18 ve 20sinde çalışma oldu .yıldızlı olanlar .ama tutmuştur umarım .37 iken birden bugün bi düşme olması endişelendirdi20 sinde yumurtlamışsın. 19 unda çalışma olmuş sanırım. Olmuşsa çok iyi. Hayırlısı olsun.
Bu düşme benim hoşuma gitti. Yarın yükselirse super.18 ve 20sinde çalışma oldu .yıldızlı olanlar .ama tutmuştur umarım .37 iken birden bugün bi düşme olması endişelendirdi
Yerlesme düşüşü olabilir canım. Benimde öyle olmustu ama ertesi gun tekrar yükseldi. Hayirlisi olsun insallah18 ve 20sinde çalışma oldu .yıldızlı olanlar .ama tutmuştur umarım .37 iken birden bugün bi düşme olması endişelendirdi