• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum. Ateş ölçme yöntemine bu ay düzenli olarak başladım ve yumurtlama zamanım hakkında fikrinize ihtiyacım var. Adet döngümün 10. Günü doktora gittim ve gelişen yumurtamın sağ overde 17 mm çapında oluğunu ve birkaç gün içinde çatlayacağını söyledi. O gün uzayan şeffaf akıntı başlamıştı ve 11. Ve 12. Günlerde daha yoğun devam edip 13. Gün biraz azaldı fakat hala uzayan berrak akıntıydı. Isı tablosunu aşağı ekliyorum lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
1.Gün..... 36.1-Reglin ilk günü (29 Temmuz 2019)
2.Gün..... 36.1
3..............36.2
4..............36.1
5..............36.2
6..............36.1-Reglin son günü
7..............36.2
8..............36.1
9..............36.1
10............36.1
11............36.0
12............36.2
13............36.2
14............36.1
15............36.3 (12 Ağustos 2019)
14. Gün çatlamış olabilir. Bir kaç gün daha ateşi takip edelim. Bakalım nasıl yükselecek. Hayırlısı olsun.
İyi bayramlar.

Selam arkadaşlar biri cok terbiyesiz bir sekilde özelden mesaj göndermiş. Nereye şikayet edebilirim. Pek bilmiyorum

Selam arkadaşlar biri cok terbiyesiz bir sekilde özelden mesaj göndermiş. Nereye şikayet edebilirim. Pek bilmiyorum
canım kişinin profil sayfasını aç.orda onun resminin ve isminin olduğu yerde altta şikayet et butonu var.ordan yapabilirsin

20190804_181644.jpg
Merhabalar bu bilgiyi gördüm ve bunun doğru olduğuna inanarak sizlere de göndermek istedim . Yumurtlama sabah olunca akşam sperm kabul edilmiyormus . Vakti olan sabah 😊

papatyamrm papatyamrm canım bugün doktor randevun vardı galiba.ne oldu güzel haberlerin vardır inşallah
Güzel haberler yok canım. Bebeğin kalbi atmıyor. Pazartesi kürtaj olacağım. 3 ay sonra tüp bebeğe gidecem bu sefer koruncam aynı riske girmemek için hayırlısı bakalım bizim bebekler nazlı gelecek.

Güzel haberler yok canım. Bebeğin kalbi atmıyor. Pazartesi kürtaj olacağım. 3 ay sonra tüp bebeğe gidecem bu sefer koruncam aynı riske girmemek için hayırlısı bakalım bizim bebekler nazlı gelecek.
çok üzüldüm canım :( artık hamile kalınca insan sevinemezde iyice emin olmadan.Hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah tüp bebekle evladınıza kavuşursunuz.

Üzüldüm canım. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.❤❤❤

Back