- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O kadar üzüldüm ki birşey yazamadım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. En kısa zamanda sağlıkla anne olursun.Amin. İnşallah. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar üzüldüm ki birşey yazamadım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. En kısa zamanda sağlıkla anne olursun.Amin. İnşallah. .
Teşekkürler canım. . Allahın takdiri vardır bir bildiği.. tüp bebek merkezini bugün arıycam.O kadar üzüldüm ki birşey yazamadım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. En kısa zamanda sağlıkla anne olursun.
Kendini nezaman hazır hissediyorsan ozaman yapmalısın. Zorlu ve uzun bir süreç modumuzun yüksek olması gerekli. Pes etmemeliyiz yola devamKızlar bende de bir depresyon hali var. Tüp bebek için randevu almak bile gelmiyor. Çok garip hissediyorum.
benimde eylülün 28 inde 3 senem doluyor.tüp bebek için hak kazanıyorum.hastaneyi aradım eylüldeki adetinizde gelin bi muayene edelim konuşalım dediler.bende iki akıl bi fikirimKızlar bende de bir depresyon hali var. Tüp bebek için randevu almak bile gelmiyor. Çok garip hissediyorum.
Çok güzel bir haber neden kafan karışık..benimde eylülün 28 inde 3 senem doluyor.tüp bebek için hak kazanıyorum.hastaneyi aradım eylüldeki adetinizde gelin bi muayene edelim konuşalım dediler.bende iki akıl bi fikirim
ben normalde ekimdeki adetimle giderim diyordum.hani eylül sonu doluyor ya işlem başlatamazlar diye.şimdi eylülde gelin bi konuşalım deyince tedirgin oldum.süreçte korkutuyor.aslında nasıl bir süreç olduğunuda bilmiyorum ilk olacak.bide ya bu şekildede olmazsa korkusu oluştu içimde.3 ay önce bu anı deli gibi bekliyordumÇok güzel bir haber neden kafan karışık..
Sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak. Kalbini hiç bozma bu durumda bende korkmuyor değilim. Ama anne olmayı çok istiyorum ve bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacağım. Takdir allağın artık. Sende lütfen kalbini bozma ilk deneme de tutacak inşallah... modumuzu düşürmüyoruz.ben normalde ekimdeki adetimle giderim diyordum.hani eylül sonu doluyor ya işlem başlatamazlar diye.şimdi eylülde gelin bi konuşalım deyince tedirgin oldum.süreçte korkutuyor.aslında nasıl bir süreç olduğunuda bilmiyorum ilk olacak.bide ya bu şekildede olmazsa korkusu oluştu içimde.3 ay önce bu anı deli gibi bekliyordum
valla pozitif enerjine hayran kaldım ben ne zaman modumu düşürsem burası ve sizler sayesinde tekrar kendime geliyorum.doğru söylüyorsun.elimden geldiğince her şeyi denedim bende.tüp bebek kaldı.onuda deneyelim ve Allah a bırakalım. inşallah herkes gönlünün muradina kavuşur ❣Sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak. Kalbini hiç bozma bu durumda bende korkmuyor değilim. Ama anne olmayı çok istiyorum ve bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacağım. Takdir allağın artık. Sende lütfen kalbini bozma ilk deneme de tutacak inşallah... modumuzu düşürmüyoruz.
valla pozitif enerjine hayran kaldım ben ne zaman modumu düşürsem burası ve sizler sayesinde tekrar kendime geliyorum.doğru söylüyorsun.elimden geldiğince her şeyi denedim bende.tüp bebek kaldı.onuda deneyelim ve Allah a bırakalım. inşallah herkes gönlünün muradina kavuşur ❣
İnşallah canım ya olalımda ben tüp bebek için uğraşmaya razıyım. 2020 bizlere uğur getirsin..hilallll arkadaşım randevu alacak. Tüp bebek için. İnşallah tüple gelir bebeklerimiz. papatyamrm sen ve ben tüpüş bebek sahibi oluruz.
inşallah canım.gelsinde tüpüş bebek olsun ❤hilallll arkadaşım randevu alacak. Tüp bebek için. İnşallah tüple gelir bebeklerimiz. papatyamrm sen ve ben tüpüş bebek sahibi oluruz.
Çok üzüldüm cnmGüzel haberler yok canım. Bebeğin kalbi atmıyor. Pazartesi kürtaj olacağım. 3 ay sonra tüp bebeğe gidecem bu sefer koruncam aynı riske girmemek için hayırlısı bakalım bizim bebekler nazlı gelecek.
Teşekkürler canım. Sen nasılsın herşey yolunda mı? Sıkıntılarını halledebildin mi?Çok üzüldüm cnm
Memorıl şişli semra hanımGünaydın mutlu sabahlar. Tüp bebek için nereye gideceğime karar veremedim. İstanbul için öneriniz var mı?
Bende eşime mesaj atmıştım. Memorial olur mu diye? Teşekkürler canım.Memorıl şişli semra hanım
Ücret söylediler mi sana?Memorıl şişli semra hanım