- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
olsun kuzum ne kusuru Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnnAminnn canım en kısa zamanda sizlerinde başına inşallahKusuruma bakma heyecandan seni etiketlemeyi unutmuşum canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun kuzum ne kusuru Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnnAminnn canım en kısa zamanda sizlerinde başına inşallahKusuruma bakma heyecandan seni etiketlemeyi unutmuşum canım
![]()
Bu seneyi hamile olarak bitiririz inşallah bu sayfadaki tüm arkadaşlarla 2020 anneleeine gireriz inşallah canım benim..benim de adet geldi gelecek bekliyorum.pazar gününden beri bugün gelir yarın gelir derken daha gelemedi.ama bu gece olurum gibi.çünkü ağrım başladı..
sıkma canını sende.nasipten ötesi yok işte.inşallah sevincin devam eder.bebeğin kendini gösterir bi dahaki randevuya
Aminnn inşallahhhBu seneyi hamile olarak bitiririz inşallah bu sayfadaki tüm arkadaşlarla 2020 anneleeine gireriz inşallah canım benim..
Moralini bozma canım yolk sac oldugu zaman bebek olusuyor diye biliyorum. Belki erkendir daha biraz daha bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun canım❤❤❤5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Pazartesi randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Diğer doktor da uğradım bebek yok kürtaj dedi.
Kalpten kocamannnnnn aminnnnnnnolsun kuzum ne kusuru Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnn![]()
![]()
darısı başımıza olur inşallah aminnn
![]()
İnşallah canım ya.. birisi benim gibiymiş 11 haftada bebeğini görmüşler.. bunu anlatan tanıdık yakın zamanda olmuş.Moralini bozma canım yolk sac oldugu zaman bebek olusuyor diye biliyorum. Belki erkendir daha biraz daha bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun canım❤❤❤
günaydın canım.bir iki güne çeker gibi.ateşte bi tik yükselme ya da düşme olursa yarında çekebilir çizgiyi heralde.bide kızlar baksın,onlar daha iyi yorumlar
sağol canım bu son iki aydır çok düzensiz önceki aylarda resmen hissederdim pik olurdu son iki aydır pik göremedim acaba yumurtlamadım mı?günaydın canım.bir iki güne çeker gibi.ateşte bi tik yükselme ya da düşme olursa yarında çekebilir çizgiyi heralde.bide kızlar baksın,onlar daha iyi yorumlar![]()
testler yeterli koyulukta değil miydi ? bir iki güne ateşten anlaşılır belki yumurtlama olup olmadığısağol canım bu son iki aydır çok düzensiz önceki aylarda resmen hissederdim pik olurdu son iki aydır pik göremedim acaba yumurtlamadım mı?
Görünecek inşallah.5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Pazartesi randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Diğer doktor da uğradım bebek yok kürtaj dedi.
hiç koyulaşmadı kuzumtestler yeterli koyulukta değil miydi ? bir iki güne ateşten anlaşılır belki yumurtlama olup olmadığı
Bekliyeceğim sonuna kadarGörünecek inşallah.![]()
![]()
işgüzarlık yapmasınlar.
![]()