• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım en kısa zamanda sizlerinde başına inşallah🙏🙏🙏 Kusuruma bakma heyecandan seni etiketlemeyi unutmuşum canım 🤗
olsun kuzum ne kusuru Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnn :dua: :dua: :dua: darısı başımıza olur inşallah aminnn :dua::dua::dua:

Kızlar dil altı ölçümde ateş her sabah kalktıgımda 36.7 hiç düşmüyor hiç çıkmıyor ovulasyondan beri hem koltuk altı hem dil ölçüm yapıyorum koltuk altı olan değişken bir gün çıkmıssa bir gün biraz daha düşük diğer koltuk altıma göre bile değişiyor. Bu dil altı ölçümün sabit kalması iyi mi dpo 7 gün

benim de adet geldi gelecek bekliyorum.pazar gününden beri bugün gelir yarın gelir derken daha gelemedi.ama bu gece olurum gibi.çünkü ağrım başladı..
sıkma canını sende.nasipten ötesi yok işte.inşallah sevincin devam eder.bebeğin kendini gösterir bi dahaki randevuya
Bu seneyi hamile olarak bitiririz inşallah bu sayfadaki tüm arkadaşlarla 2020 anneleeine gireriz inşallah canım benim..

5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Pazartesi randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Diğer doktor da uğradım bebek yok kürtaj dedi.
Moralini bozma canım yolk sac oldugu zaman bebek olusuyor diye biliyorum. Belki erkendir daha biraz daha bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun canım❤❤❤

Moralini bozma canım yolk sac oldugu zaman bebek olusuyor diye biliyorum. Belki erkendir daha biraz daha bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun canım❤❤❤
İnşallah canım ya.. birisi benim gibiymiş 11 haftada bebeğini görmüşler.. bunu anlatan tanıdık yakın zamanda olmuş. 😊bir umut işte

günaydın kızlar benim tabloya bakar mısınız? henüz çizgi çekmedi neden ki? Veson Veson Cordelia Cordelia hilallll hilallll
günaydın canım.bir iki güne çeker gibi.ateşte bi tik yükselme ya da düşme olursa yarında çekebilir çizgiyi heralde.bide kızlar baksın,onlar daha iyi yorumlar ;)

günaydın canım.bir iki güne çeker gibi.ateşte bi tik yükselme ya da düşme olursa yarında çekebilir çizgiyi heralde.bide kızlar baksın,onlar daha iyi yorumlar :KK66:
sağol canım bu son iki aydır çok düzensiz önceki aylarda resmen hissederdim pik olurdu son iki aydır pik göremedim acaba yumurtlamadım mı?

5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Pazartesi randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Diğer doktor da uğradım bebek yok kürtaj dedi.
Görünecek inşallah. :dua: :dua: :dua: işgüzarlık yapmasınlar. :(

IMG-20190811-WA0003.jpg

Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum. Ateş ölçme yöntemine bu ay düzenli olarak başladım ve yumurtlama zamanım hakkında fikrinize ihtiyacım var. Adet döngümün 10. Günü doktora gittim ve gelişen yumurtamın sağ overde 17 mm çapında oluğunu ve birkaç gün içinde çatlayacağını söyledi. O gün uzayan şeffaf akıntı başlamıştı ve 11. Ve 12. Günlerde daha yoğun devam edip 13. Gün biraz azaldı fakat hala uzayan berrak akıntıydı. Isı tablosunu aşağı ekliyorum lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
1.Gün..... 36.1-Reglin ilk günü (29 Temmuz 2019)
2.Gün..... 36.1
3..............36.2
4..............36.1
5..............36.2
6..............36.1-Reglin son günü
7..............36.2
8..............36.1
9..............36.1
10............36.1
11............36.0
12............36.2
13............36.2