merhaba ateş baya düşmüş.canını sıkmak gibi olmasın ama adet geliyor galibaSat=15haziran, ****bat=10temmuz
Gün---------tarih--------------ateş------ilişki
13.gün-----27.06.2019----36.1----dolu,,(dr'un yumurta çatlamış dediği gün)
14.gün-----28.06.2019----36.2----
15.gün-----29.06.2019----36.2----
16.gün------30.06.2019----36.5----
17.gün------01.07.2019----36.4----
18.gün------02.07.2019----36.4----
19.gün-----03.07.2019----36.4----dolu
20.gün-----04.07.2019----36.4----
21.gün-----05.07.2019----36.3----
22.gün-----06.07.2019----36.4----
23.gün-----07.072019----36.3----
24.gün-----08.07.2019----36.3----
25.gün-----09.07.2019----36.2----
26.gün-----10.07.2019----36.1----BAT(Olmadım henüz)
Canım nasılsın? Nasıl gidiyormerhaba ateş baya düşmüş.canını sıkmak gibi olmasın ama adet geliyor galiba
iyiyim canım sen nasılsın senden naber ? kedin nasıl oldu daha iyidir umarımCanım nasılsın? Nasıl gidiyor
İyiyim canım. Kedi toparladı ama hala tam iyileşebilmiş değil yavaş yavaş artık. 3 günde bir veterinerdeyiz. Havalar etkendir diye düşünüyorum çünkü benim de kısaldı döngü geçen seneki takvime bakınca yine yaz aylarında böyle olmuş. Ordan yola çıkarak mevsime bağlıyorum :) doktorlar kanı gördüğünüz ilk günü adet sayın diyor en azından gittğim 3 doktorda aynısını söyledi.iyiyim canım sen nasılsın senden naber ? kedin nasıl oldu daha iyidir umarımadetimi bekliyorum valla bugün sökülecek gibiyim.çünkü kırmızılar geldi sadece yoğunlaşmadı henüz.döngüm kısaldı ya.niye böyle oldu ki ona kafayı taktım.bide ben bugün kırmızıları gördüm yoğunlaşmasada bugünü ilk gün olarakmi saymam lazım acaba
benim hiç döngüm değişmedi şimdiye kadar ya.yaz kış hep aynıydı.kanı ben dünde gördüm ama devamı gelmedi geri kahveye döndü.bu sabah gene kırmızıyı gördüm ama gene devamı gelmedi gene kahve oldu.ama şu an ağrım çoğalıyor gibi.geliyor galibaİyiyim canım. Kedi toparladı ama hala tam iyileşebilmiş değil yavaş yavaş artık. 3 günde bir veterinerdeyiz. Havalar etkendir diye düşünüyorum çünkü benim de kısaldı döngü geçen seneki takvime bakınca yine yaz aylarında böyle olmuş. Ordan yola çıkarak mevsime bağlıyorum :) doktorlar kanı gördüğünüz ilk günü adet sayın diyor en azından gittğim 3 doktorda aynısını söyledi.
İnşallah canım benim acaba dinlenmeye geçsek micanım ben pek ateş yorumlayamıyorum ama ateşin yükselmiş.yumurtan çatlamış gibi görünüyor.maşallah çalışmalarda iyi inşallah olmuştur bu ay
Oldum cnm öğlen başladı,çok düzenli döngüm hiçte sekmiyo maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyomerhaba ateş baya düşmüş.canını sıkmak gibi olmasın ama adet geliyor galiba
Geçebilirsinizİnşallah canım benim acaba dinlenmeye geçsek mi
Gelir geri birşey olmaz.Tablom çıldırdı çizgi gitti
pozitif olman güzel.burda olumsuz yorum yapmaya bile çekiniyorum çünkü hepimiz bir umuda tutunmak istiyoruz hep bi umutla bekliyoruz.en güzeli hayırlısını istemek tabiiki.Allahım gönlüne göre versin.2 evladın var galiba,onları sana bağışlasın inşallahOldum cnm öğlen başladı,çok düzenli döngüm hiçte sekmiyo maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyo
Canım sıkılmadı bu ay, çünkü yumurta çatlamış dediği gün pörsümeye başlamış demişti ya dr, zaten ogünün bigün öncesiydi takvimin yumurtlama günü diye gösterdiği gün, yani takvim %100 doğru demiş, dra göründüğüm gün ertesi gündü ve malesef yumurtlama gününü değerlendirmemistik,şehirdışındaydık yatıda, ertesi günde drdan gelince değerlendirdik ama gerçekten pörsümeye başladıysa işlevi bitmiş demekki tutmadı, sırf bunu düşünerek zaten çokta ümidim yoktu, belirtimde olmayınca hiç heves etmedim vardır diyeneyse sağlık olsun ama mutluyum şimdi, takvime göre diğer yumurtlamadan 2gün önce gidip dra teyir ettiricem çatlamak üzere derse ogünleri değerlendiricez, bide günaşırı yöntemini denemek istiyorum bu ay, stres yapmadan düşünmeden tabi rabbimden hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum hep, olmadıysa bu ayda vardır bi sebeb zamanı bellidir rabb'im katında
Evet canım 1 Temmuz da dünyaya geldi oğlum.ikimizde iyiyiz çok şükür.darısı öncelikle bu topikteki herkese olsun.Allah kucaklarınızı doldursun.hepinize selamlar...Khaleesi21 doğum yaptı mı bilen var mı?
Amin canım. Allah analı,babalı, sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsinEvet canım 1 Temmuz da dünyaya geldi oğlum.ikimizde iyiyiz çok şükür.darısı öncelikle bu topikteki herkese olsun.Allah kucaklarınızı doldursun.hepinize selamlar...
Senin tablo,Günaydın kızlar benim tablo ne diyorTestte yapamıyorum. Şehirdısında misafirlikteyim. Yarın insallah evime dönecegim. Gider gitmez test yapacagım insallah.Tabi o zamana gelmezse.
Allah bağışlasınEvet canım 1 Temmuz da dünyaya geldi oğlum.ikimizde iyiyiz çok şükür.darısı öncelikle bu topikteki herkese olsun.Allah kucaklarınızı doldursun.hepinize selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?