• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa öyle oturuyordum bi anda aklıma geldin aaa test yapacaktı ne oldu ki diye 😊😊 çok sevindim canım.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin inşallahhh 🙏🙏 çok tebrik ederim canım :nazar::nazar:
Allah razı olsun canım benim hepiniz iyi ki varsınız.Allah ım en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün canım. 18 temmuź evlilik yıldönümümüz esime o zaman süpriz yapmayi düsünüyorum.ilk sizlerin haberi oldu😉❤❤❤

Allah razı olsun canım benim hepiniz iyi ki varsınız.Allah ım en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün canım. 18 temmuź evlilik yıldönümümüz esime o zaman süpriz yapmayi düsünüyorum.ilk sizlerin haberi oldu😉❤❤❤
aminn canımm inşallah hepimize nasip olur 🙏 ne güzel denk gelmiş ya.maşallah mutluluğunuz daim olsun ❤🤗😘

2288543

Bende pko vardı kızlar 4 aydır düzenli adet oluyorum çok şükür ama normal kendi tarihimden erken oluyorum ilk adetimden beri döngüm 32 35 gün arasıdır bu ay temmuzun 4 ünde çatlamış yumurtam olduğunu kistlerden temizlendğimi öğrendim ölçümlere başladım normal vücut sıcaklığım sizce hangisi her sabah 9 10 buçuk arası kalkmadan ölçüyorum

Hadi ya çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlar tutar

İnşallah canım benim.
Lenfosit aşısı önerdiler,
rahim yabancı madde gibi algılıyo olabilir
dediler, ama tam emin değiller
deneme yanılma..

Bakalım ya nasip...

arzerik arzerik özel bişey kullandın mi bu ay ve ne zamandır bekliyosun meleğini
Ben 3 aydir adetin 2.gunden 12.gününe kadar bal tarçın cörekotu kullandim canım. Bu karışımı kullanınca ovulasyon testinde t cizgisi cok koyu oldu. Testin pik yaptıgı günü ve bir önceki günü degerlendirebildim. İlişkiden sonra kalcamın altına yastık koydup 15-20dk bekledim.Şubatta düsük yapmıstım.

Evet canım 5 embriyom var hazır olunca transfer ettircem.sen?
Bende yarın muayene olacağım bir aksilik çıkmaz ise cuma günü edetimin ikinci günü tedaviye başlıyoruz. Benim enriyom yok sil baştan başlıyoruz. Korkulu bir sürecim başladı😊 senin emriyolara gen tanı yapıldı mı?? Ben bu sefer herşey yaptırmayı düşünüyorum.

Back