• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat=15haziran, ****bat=10temmuz

Gün---------tarih--------------ateş------ilişki

13.gün-----27.06.2019----36.1----dolu,,(dr'un yumurta çatlamış dediği gün)

14.gün-----28.06.2019----36.2----

15.gün-----29.06.2019----36.2----

16.gün------30.06.2019----36.5----

17.gün------01.07.2019----36.4----

18.gün------02.07.2019----36.4----

19.gün-----03.07.2019----36.4----dolu

20.gün-----04.07.2019----36.4----

21.gün-----05.07.2019----36.3----

22.gün-----06.07.2019----36.4----

23.gün-----07.072019----36.3----

24.gün-----08.07.2019----36.3----

25.gün-----09.07.2019----36.2----

26.gün-----10.07.2019----36.1----BAT(Olmadım henüz)
merhaba ateş baya düşmüş.canını sıkmak gibi olmasın ama adet geliyor galiba 😔

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor
iyiyim canım sen nasılsın senden naber ? kedin nasıl oldu daha iyidir umarım 🙏 adetimi bekliyorum valla bugün sökülecek gibiyim.çünkü kırmızılar geldi sadece yoğunlaşmadı henüz.döngüm kısaldı ya.niye böyle oldu ki ona kafayı taktım.bide ben bugün kırmızıları gördüm yoğunlaşmasada bugünü ilk gün olarakmi saymam lazım acaba

iyiyim canım sen nasılsın senden naber ? kedin nasıl oldu daha iyidir umarım 🙏 adetimi bekliyorum valla bugün sökülecek gibiyim.çünkü kırmızılar geldi sadece yoğunlaşmadı henüz.döngüm kısaldı ya.niye böyle oldu ki ona kafayı taktım.bide ben bugün kırmızıları gördüm yoğunlaşmasada bugünü ilk gün olarakmi saymam lazım acaba
İyiyim canım. Kedi toparladı ama hala tam iyileşebilmiş değil yavaş yavaş artık. 3 günde bir veterinerdeyiz. Havalar etkendir diye düşünüyorum çünkü benim de kısaldı döngü geçen seneki takvime bakınca yine yaz aylarında böyle olmuş. Ordan yola çıkarak mevsime bağlıyorum :) doktorlar kanı gördüğünüz ilk günü adet sayın diyor en azından gittğim 3 doktorda aynısını söyledi.

İyiyim canım. Kedi toparladı ama hala tam iyileşebilmiş değil yavaş yavaş artık. 3 günde bir veterinerdeyiz. Havalar etkendir diye düşünüyorum çünkü benim de kısaldı döngü geçen seneki takvime bakınca yine yaz aylarında böyle olmuş. Ordan yola çıkarak mevsime bağlıyorum :) doktorlar kanı gördüğünüz ilk günü adet sayın diyor en azından gittğim 3 doktorda aynısını söyledi.
benim hiç döngüm değişmedi şimdiye kadar ya.yaz kış hep aynıydı.kanı ben dünde gördüm ama devamı gelmedi geri kahveye döndü.bu sabah gene kırmızıyı gördüm ama gene devamı gelmedi gene kahve oldu.ama şu an ağrım çoğalıyor gibi.geliyor galiba

canım ben pek ateş yorumlayamıyorum ama ateşin yükselmiş.yumurtan çatlamış gibi görünüyor.maşallah çalışmalarda iyi inşallah olmuştur bu ay 🙏

merhaba ateş baya düşmüş.canını sıkmak gibi olmasın ama adet geliyor galiba 😔
Oldum cnm öğlen başladı,çok düzenli döngüm hiçte sekmiyo maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyo😅
Canım sıkılmadı bu ay, çünkü yumurta çatlamış dediği gün pörsümeye başlamış demişti ya dr, zaten ogünün bigün öncesiydi takvimin yumurtlama günü diye gösterdiği gün, yani takvim %100 doğru demiş, dra göründüğüm gün ertesi gündü ve malesef yumurtlama gününü değerlendirmemistik,şehirdışındaydık yatıda, ertesi günde drdan gelince değerlendirdik ama gerçekten pörsümeye başladıysa işlevi bitmiş demekki tutmadı, sırf bunu düşünerek zaten çokta ümidim yoktu, belirtimde olmayınca hiç heves etmedim vardır diye😊neyse sağlık olsun ama mutluyum şimdi, takvime göre diğer yumurtlamadan 2gün önce gidip dra teyir ettiricem çatlamak üzere derse ogünleri değerlendiricez, bide günaşırı yöntemini denemek istiyorum bu ay, stres yapmadan düşünmeden tabi😍rabbimden hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum hep, olmadıysa bu ayda vardır bi sebeb zamanı bellidir rabb'im katında😍😍🤗

Oldum cnm öğlen başladı,çok düzenli döngüm hiçte sekmiyo maşallah, bigün gecikeyimde heycan yapsın demiyo😅
Canım sıkılmadı bu ay, çünkü yumurta çatlamış dediği gün pörsümeye başlamış demişti ya dr, zaten ogünün bigün öncesiydi takvimin yumurtlama günü diye gösterdiği gün, yani takvim %100 doğru demiş, dra göründüğüm gün ertesi gündü ve malesef yumurtlama gününü değerlendirmemistik,şehirdışındaydık yatıda, ertesi günde drdan gelince değerlendirdik ama gerçekten pörsümeye başladıysa işlevi bitmiş demekki tutmadı, sırf bunu düşünerek zaten çokta ümidim yoktu, belirtimde olmayınca hiç heves etmedim vardır diye😊neyse sağlık olsun ama mutluyum şimdi, takvime göre diğer yumurtlamadan 2gün önce gidip dra teyir ettiricem çatlamak üzere derse ogünleri değerlendiricez, bide günaşırı yöntemini denemek istiyorum bu ay, stres yapmadan düşünmeden tabi😍rabbimden hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum hep, olmadıysa bu ayda vardır bi sebeb zamanı bellidir rabb'im katında😍😍🤗
pozitif olman güzel.burda olumsuz yorum yapmaya bile çekiniyorum çünkü hepimiz bir umuda tutunmak istiyoruz hep bi umutla bekliyoruz.en güzeli hayırlısını istemek tabiiki.Allahım gönlüne göre versin.2 evladın var galiba,onları sana bağışlasın inşallah 🙏

Günaydın kızlar benim tablo ne diyor🤔 Testte yapamıyorum. Şehirdısında misafirlikteyim. Yarın insallah evime dönecegim. Gider gitmez test yapacagım insallah.Tabi o zamana gelmezse.

Back