- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Bazen hemen düşmüyor. Bir iki güne düşer ateş.Tesekkur ederim canimbu sabah yine 36.8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hemen düşmüyor. Bir iki güne düşer ateş.Tesekkur ederim canimbu sabah yine 36.8
İstemsiz hergün sabaha karşı çok uyanıyorum bende ilk uyandığımda ölçüyorum o yüzden mecburen . Pco yok 25 gün önce doktora gittiğimde de 2 tane yumurtam olduğunu söylemiştiSaat farkı yarım saati geçmesin mümkünse. Ölçmeye devam. Bakalım ne zaman yükselecek. PCO var mı?
Günaydın canım kaç günün var ki?günaydınlar dün kendime heyecan aradım ne zamandır evde bekleyen testimi yaptım.tabiki tertemiz mis gibi bir tek çizgiydi dursun dedim atmadım.sabah kalktım baktım ıkinci çizgi görünüyor çok silikte olsa.kuruma çizgisi var.kendi kendime güldüm olsun be seni görmekte güzel dedim çünkü hep testleri bekletirdim şu kuruma çizgisi bende niye hiç çıkmıyor diye sonunda çıktı
canım geçen ay 26.gün olmuştum erken gelmişti.ama normal rutinim 28 gün.bugün 24.günümdeyimGünaydın canım kaç günün var ki?
Canım 24.günde ateş yükselmemiş. 25 gün önce adetken mi gittin? Her ay adetlerin kaç günde bir olur?İstemsiz hergün sabaha karşı çok uyanıyorum bende ilk uyandığımda ölçüyorum o yüzden mecburen . Pco yok 25 gün önce doktora gittiğimde de 2 tane yumurtam olduğunu söylemişti
Günaydın tatlım. Hayırlısı inşallahgünaydınlar dün kendime heyecan aradım ne zamandır evde bekleyen testimi yaptım.tabiki tertemiz mis gibi bir tek çizgiydi dursun dedim atmadım.sabah kalktım baktım ıkinci çizgi görünüyor çok silikte olsa.kuruma çizgisi var.kendi kendime güldüm olsun be seni görmekte güzel dedim çünkü hep testleri bekletirdim şu kuruma çizgisi bende niye hiç çıkmıyor diye sonunda çıktı
Evet 15 Haziran’da reglin 2. Günü gitmiştim . Ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz ve Ocak ayından beri senelerdir günü gününe olan reglimin düzeni bozuldu o yüzden kestiremiyorum en son geçen ay 42. Gün oldu normalde 28 - 30 gün arasında olurken. Genelde ateşime baktığımda ateş yükseldikten sonra 11 -12 Gün sonra regl oluyordumCanım 24.günde ateş yükselmemiş. 25 gün önce adetken mi gittin? Her ay adetlerin kaç günde bir olur?
keşke olsa ama yok be kuzum.suya tuttum çizgi gitti.hani gene görüyorum ama çok zorlayınca.yada bana görünüyorlar düne kadar da lekelenmem de yoktu.dün ılişki oldu ilişkiden sonra içimden gelenler pembe geldiGünaydın tatlım. Hayırlısı inşallah
Canım testi tekrarlasana ben heyecanlandımcanım geçen ay 26.gün olmuştum erken gelmişti.ama normal rutinim 28 gün.bugün 24.günümdeyim
ay eskiden olsa bende heyecanlanırdım ama valla kuruma çizgisiydi o adetime zaten bişey kalmadı.biraz öncede halamla konuştuk.rüyasında eşim bana ısrarla hastaneye gitmemi söylüyormuş.hayatım ne olur bak bi doktora git bu sefer oldu biliyorum sen hamilesin diyormuş ama daha öncede veni rüyasında gören çok olduğu için çokta şey yapmadımCanım testi tekrarlasana ben heyecanlandım
Hımm. Pembeleri sevmedim ama Allah büyük. Beklemekten başka çare yok. İnşallah tutmuştur.keşke olsa ama yok be kuzum.suya tuttum çizgi gitti.hani gene görüyorum ama çok zorlayınca.yada bana görünüyorlar düne kadar da lekelenmem de yoktu.dün ılişki oldu ilişkiden sonra içimden gelenler pembe geldi
Doğum kontrol hapı kullanıyor muydun? Hormon testleri yapıldı mı? Neden bozuldu ki düzen?Evet 15 Haziran’da reglin 2. Günü gitmiştim . Ocak ayından beri çocuk düşünüyoruz ve Ocak ayından beri senelerdir günü gününe olan reglimin düzeni bozuldu o yüzden kestiremiyorum en son geçen ay 42. Gün oldu normalde 28 - 30 gün arasında olurken. Genelde ateşime baktığımda ateş yükseldikten sonra 11 -12 Gün sonra regl oluyordum
aynen pembeler gelince bende hiç ummuyorum. adetim yaklaştığı için gelmeye hazırlanan adetin habercisiHımm. Pembeleri sevmedim ama Allah büyük. Beklemekten başka çare yok. İnşallah tutmuştur.
Ay hadi inşallah gerçek olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız.ay eskiden olsa bende heyecanlanırdım ama valla kuruma çizgisiydi o adetime zaten bişey kalmadı.biraz öncede halamla konuştuk.rüyasında eşim bana ısrarla hastaneye gitmemi söylüyormuş.hayatım ne olur bak bi doktora git bu sefer oldu biliyorum sen hamilesin diyormuş ama daha öncede veni rüyasında gören çok olduğu için çokta şey yapmadım
günaydın canım heyecan yapmayalım çünkü ben adet olacağım.hatta bugün bile olabilirim.geçen ay da erken olmuştum,bu ay da erken olacak gibi hissediyorum.hiç erken adet olmazdım ben.niye döngüm değişti acabaGünaydın hilallll
Çok sağol cnm iyi gidiyor fazla giremiyorum etiketlenince bakıyorum ancak
Sen nasılsın en son tüp tedavisi düşünüyordun sanki ne aşamadasın