• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolun kızlar cevapladıgınız icin hayırlısı olur inşallah. Bana olmadı gibi geliyor🙁 sabahki atesi cok merak ediyorum
canım ateşin tekrar fırlamış bak hemen umutsuzluğa kapılma.tabiki her sonuca hazırlıklı olmalıyız ama inşallah düşündüğümüz gibi yerleşme düşüşü olmuştur 🙏😉

canım ateşin tekrar fırlamış bak hemen umutsuzluğa kapılma.tabiki her sonuca hazırlıklı olmalıyız ama inşallah düşündüğümüz gibi yerleşme düşüşü olmuştur 🙏😉
Aynen canim tekrar tekrar ölctüm 36.5 cikti. Insallah dedigin gibi yerlesme dususudur .Hayirlisi artik insallah yuksek devam eder❤

Sat=15haziran, ****bat=10temmuz

Gün---------tarih--------------ateş------ilişki

13.gün-----27.06.2019----36.1----dolu,,(dr'un yumurta çatlamış dediği gün)

14.gün-----28.06.2019----36.2----

15.gün-----29.06.2019----36.2----

16.gün------30.06.2019----36.5----

17.gün------01.07.2019----36.4----

18.gün------02.07.2019----36.4----

19.gün-----03.07.2019----36.4----dolu

20.gün-----04.07.2019----36.4----

21.gün-----05.07.2019----36.3----

22.gün-----06.07.2019----36.4----

Bu arada takvime kaydetmişim iyiki öylesine ölçmüştüm geçen ay adetten bigün önce ölçümüm 36.5 miş, kimyasal gebelikti geçen ay, kanda öğrenmiştim, ama ateşi ölçtüğüm gün 14hazirandı,ertesi günü adet olmuştum, değerim sıfırlanmıştı kimyasal dedi Dr. Ben 4gün önceden yaptırmıştım bide kan testini, ilaç kullanmam gerekti gebelik varsa kullanmam diye kan vermiştim. Ama işte tam adet günümde adet oldum. Erken sevinmeme neden olmuştu keşke erken test yaptırmasaymışım dedim. Ama en azından gebelik varken ateşim 36.5 muş diyorum yada adetten önceki gün böyleymiş diyorum, gerçi kafam daha karıştı, şimdi 4gün var adetime, ve derecem sabitlerde ilerliyor epeydir,bu ay geçen ayki hiçbir belirtimi yaşamamıştım,ama 2gündür kasığıma batmalar başladı ve göğüslerim sertleşti acıyorlar, bakalım ya adet olıcam yada gebe, ateşe bakarak hiçbişey anlaşılmıycak bende bu ay onu anladım🙄
Screenshot_20190706-132224.jpeg

Güzel anneler selam hepinize 😊.. uzun süredir girmiyordum buraya.. zor bi hamilelik döneminden çıktım her teli aldığımda saçma sapan şeyler okuyup strese giriyordum özellikle kkdan kendimi uzak tutmaya çalıştım ama sürekli dualarımdaydınız 😊
Bu hafta detaylı ultrasyona girdim kızlar plasentam yukarı çıkmış biraz da olsa derin bi nefes aldım ❤ Ve teyzeleri oğlum olacakmış Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağıma alırım inşallah
Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.. sakın bugünleri yaşayacağımı hayal bile edemiyordum.. bunu çok iyi biliyorsunuz eminim ki hepinizin güzel haberlerini alacağız.
Ben gerçekten vakti, zamanı olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.. umarım o zaman su gibi aksın sizin için insallah hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşalım ❤
Herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. Oğluşun sıkı sıkı tutumuş sana salıkla gelsin inşallah canım çok güzel bir haber bu darısı bize😍😘😘

2286149

Birisi bana tablomu yorumlayabilir mi hiç 35 lere düşmezdi bu ay ilk defa takip edeyim düzenli olarak dedim oda bana böyle oyunlar yapıyor anlayamıyorum :(

Cordelia Cordelia merhaba canım. 11. Gün yumurta çatladı mı sence. Bugün iyi değilim kırıklığım var o yüzden galiba bugün ki ateşim yüksek çıktı.

Eki Görüntüle 2286149
Birisi bana tablomu yorumlayabilir mi hiç 35 lere düşmezdi bu ay ilk defa takip edeyim düzenli olarak dedim oda bana böyle oyunlar yapıyor anlayamıyorum :(
Hergün aynı saatte ölçüyorsun di mi? Klima falan var mı? Gördüğüm kadarı ile yumurta Çatlamamış. Ateş çok düşük.

Kizlar bir sorum olacak yanlis okumadiysam yumutlama ile ates yukselir ve dollenme olursa ayni seviyede devam eder .benin atesim yumutlamadan sonra 36.7 ile 37.1 arasi degsiyordu bu sabah 36.5 di oglen adet oldum simdi 37.1 .Adet olunca dusmesi gerekmezmiydi kafam karisti😟

Kizlar bir sorum olacak yanlis okumadiysam yumutlama ile ates yukselir ve dollenme olursa ayni seviyede devam eder .benin atesim yumutlamadan sonra 36.7 ile 37.1 arasi degsiyordu bu sabah 36.5 di oglen adet oldum simdi 37.1 .Adet olunca dusmesi gerekmezmiydi kafam karisti😟
Gün içi ateşleri anlamlı değil. Sabah ateşi önemli uyanır uyanmaz ölçtüğümüz.

Canım klima atesi etkiliyor mu? Biz adanayız ve klimalı odada yatıyoruz
Etkileyebilir. Misal sıcaklık sıfır derecede bir odada olsanız, üşürsünüz vücut ısınız da düşer. Tabi ki, klima ne kadar etkiler bilmiyorum.

Hemen hemen aynı saatte ölçüyorum 5.30 ile 7.00 arasında oluyor genelde ve klima Yok hep 36,2 civarlarında olurdu
Saat farkı yarım saati geçmesin mümkünse. Ölçmeye devam. Bakalım ne zaman yükselecek. PCO var mı?

Back