• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benim🤗 inşallah öyledir. Bakalım merak icindeyim var mı yok mu. Kist olunca ateş nasıl oluyor hic yükselmiyor mu?
Yükselmiyor, bir çıkıyor bir düşüyor falan. Yani benim kistte öyle oldu. Tablodan hamilelik anlaşılmıyor ama yumurtanın çatladığı kesin. Çok çok güzel bir tablo. Fazla ümitlendirmek istemiyorum seni hayırlısı diyelim.

Yükselmiyor, bir çıkıyor bir düşüyor falan. Yani benim kistte öyle oldu. Tablodan hamilelik anlaşılmıyor ama yumurtanın çatladığı kesin. Çok çok güzel bir tablo. Fazla ümitlendirmek istemiyorum seni hayırlısı diyelim.
Benim tablomda çok garip bu ay hiç böyle olmazdı. Ateşim bi düşüyo bi yükseliyo. Dün doktoruma gittim, minik ve zararsız bi kistim olduğunu öğrendim. Tablom neden böyle inişli çıkışlı?

İnşallah canım yumurta catlamiş olsun da tutarsa süper olur. Tutmazsada diger ay bi daha deneriz. herşeyin hayırlısı olsun. Cuma gününün hürmetine Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.

Merhaba kızlar ben 4 gündür filan ovulasyon için ateş ölçüm kullanıyorum genelde sabah 10 bucukta uyanıp ölçüyorum ayın 4 ünde doktora gittim yumurtan çatlamış dedi pkoluydum hayıt otuyla tertemiz olmusum ☺️ eger ovulasyondan 14 gün sonra adet olma kısmı dogruysa 3 4 güne olacagım bugün ateşimi ölçtüm 36.4 tü size yazayım
09.07.19 -35.7
10.07.19 - 35.9
11.07.19 hastaneye gittiğim için ölçemedim
12.07.19 36.4 dün yumurta filan görülmedi ben ölçmeye devam edicem ilk kez deniyorum hamile olma ihtimalim var mıdır

Kızlar test alabildim sonunda sizce 1 saat tutsam da öyle yapsam cikar mi acaba dpo 14 teyim

Kizlar ilk müjdeyi size vereyim dedim cok heyecanliyim 1 saat tutabildim simdi yaptim cok şükür Rabbime.

Eklentiler

• 20190712_182801.jpg
    20190712_182801.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 48
Cordelia Cordelia hilallll hilallll kızlar dediginiz çıktı. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.🙏🙏🙏 Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
yaaa öyle oturuyordum bi anda aklıma geldin aaa test yapacaktı ne oldu ki diye 😊😊 çok sevindim canım.Allahım tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin inşallahhh 🙏🙏 çok tebrik ederim canım :nazar::nazar:

Back