• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağızları dilleri yokki dertlerini anlatsınlar bi bebekten farkları yok işte.bizde bir gün bilmeden aç bıraktık.eşim yemlerini ben kontrol ettim sanmış bende o kontrol edip verdi yemini sanıyorum.ama bunu hiç birbirimize sormadık.yavrum aç kalmış.eşim farkedip yemliklerini doldurdu yarim saat yem yedi ama tor top oldu gözleri kapandı hiç sesi çıkmadı.tüneğinden düşecek gibi oluyordu sürekli.o gün eşimde bende ağlamıştık ölecek diye.gece sürekli kalkıp kontrol ettik.sabah erkenden kalktım başına gittim bi baktım düzelmiş kuzum.beni görünce gene deli deli hareketler yapmaya başladı :) evin bireyi gibi oluyorlar yaa.annem bebek olunca bunu evden gönderirsiniz diyo.dedim nereye göndereyim ben onu birlikte büyürler dedim.inşallah sizin yavrunuzda en kısa zamanda iyi olur toparlanır canım 🙏🙏🙏
Bende geceden beri başındayım gece kalktım mama yedirdim şırıngayla su verdim. İçim gidiyor ona bişey olacak diye :( Valla bende diyorum bebek olursa beraber içiçe büyütücem hayvan sevgisini bebkken aşılamak lazım. Kuzum bir an önce iyileşsin de şuan başka hiçbir şey istemiyorum

hadi hayırlısı olsun canım.belki tüp bebek tedavisi başlamadan mucize haberi alırsınız bellimi olur :KK66: fırsatı değerlendirmekte fayda var.kaç tane okuduk böyle tüp bebeğe kadar verdiği ay hamile kalan.olmaz diye bişey yok dimi :KK66:
İnşallah diyelim adamın alnından öperim ozaman😀😀

Bende geceden beri başındayım gece kalktım mama yedirdim şırıngayla su verdim. İçim gidiyor ona bişey olacak diye :KK43: Valla bende diyorum bebek olursa beraber içiçe büyütücem hayvan sevgisini bebkken aşılamak lazım. Kuzum bir an önce iyileşsin de şuan başka hiçbir şey istemiyorum
aynen hayvan sevgisini bilerek büyüsünler.hayvanlar insanlar gibi değil.sevildiklerini biliyorlar onlarda sevgiyle yaklaşıyor .hem hayvanları seven bireyler yetiştirmek güzel insan yetiştirmektir ;) bizde bi laf vardır hasta olanlar için derler.Allah elini sürsün diye.Inşallah iyi olur daha fazla üzmez seni 🙏

Selam canlar 😘 uzaktan uzağa da olsa takipteyim sizi ama inanın kaş bıyık almaya bile vakit bulamıyorum artık 😁 tatilde mi millet falan demissiniz kendi adıma söylüyorum nerdeeee... Keşke öyle bir imkanım olsa bırakın şehri ülkeyi terkedesim var. Çok bunaldım. Siz siz olun kaynananiz melake bile olsa bebek için aynı evde yaşamayın. Derdim çok da anlatmaya mecalim yok. Siz anlarsınız zaten 😉
Okuduğum kadarıyla yeni bir müjde henüz yok ama ben yaz aylarının uğuruna hep inandım inşallah yakında cosacak topigimiz yine 🙏
Bu arada Khaleesi21 Khaleesi21 arkadaşımız 1 temmuzda doğum yaptı müjdeyi ben vermiş olayım 😁 maşallah nurtopu gibi bir oğlu daha oldu topigimizin 😊
Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla mujdelesin hepinizi inşallah dualarım, gönlüm sizinle canlar 😘😘😘

Sat=15haziran, ****bat=10temmuz

Gün---------tarih--------------ateş------ilişki

13.gün-----27.06.2019----36.1----dolu,,(dr'un yumurta çatlamış dediği gün)

14.gün-----28.06.2019----36.2----

15.gün-----29.06.2019----36.2----

16.gün------30.06.2019----36.5----

17.gün------01.07.2019----36.4----

18.gün------02.07.2019----36.4----

19.gün-----03.07.2019----36.4----dolu

20.gün-----04.07.2019----36.4----

Sabit bişekilde ilerliyor anlamadım valla😝

Selam canlar 😘 uzaktan uzağa da olsa takipteyim sizi ama inanın kaş bıyık almaya bile vakit bulamıyorum artık 😁 tatilde mi millet falan demissiniz kendi adıma söylüyorum nerdeeee... Keşke öyle bir imkanım olsa bırakın şehri ülkeyi terkedesim var. Çok bunaldım. Siz siz olun kaynananiz melake bile olsa bebek için aynı evde yaşamayın. Derdim çok da anlatmaya mecalim yok. Siz anlarsınız zaten 😉
Okuduğum kadarıyla yeni bir müjde henüz yok ama ben yaz aylarının uğuruna hep inandım inşallah yakında cosacak topigimiz yine 🙏
Bu arada Khaleesi21 Khaleesi21 arkadaşımız 1 temmuzda doğum yaptı müjdeyi ben vermiş olayım 😁 maşallah nurtopu gibi bir oğlu daha oldu topigimizin 😊
Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla mujdelesin hepinizi inşallah dualarım, gönlüm sizinle canlar 😘😘😘
ohh be eskilerden birini burda görmek ne güzel 🤗😘 Allah kolaylık versin sana canım.aynen kendini yorup anlatmana hiiiiç gerek yok,hepimizin az çok aşina olduğu konular 😊😉 Khaleesi21 Khaleesi21 e bizden çok selam söyle güle güle sağlıkla büyütsün evladını 🙏zaman ne çabuk geçiyor.herkesin hamilelik haberlerini daha çok yakın zamanmış gibi hatırlıyorum 😊 sende kendine çok iyi bak.fırsat buldukça bizide ziyaret et gene canım 😉😘

ohh be eskilerden birini burda görmek ne güzel 🤗😘 Allah kolaylık versin sana canım.aynen kendini yorup anlatmana hiiiiç gerek yok,hepimizin az çok aşina olduğu konular 😊😉 Khaleesi21 Khaleesi21 e bizden çok selam söyle güle güle sağlıkla büyütsün evladını 🙏zaman ne çabuk geçiyor.herkesin hamilelik haberlerini daha çok yakın zamanmış gibi hatırlıyorum 😊 sende kendine çok iyi bak.fırsat buldukça bizide ziyaret et gene canım 😉😘

A.s canım söylerim tabii ki :)
Ay en çok senin rahatlamana sevindim valla salmışsın kendini ohh en iyisini yapmışsın. Tüp için zaman dolana kadar böyle devam et kuzum. Rabbim sana bal suratlı bir evlat nasip edecek yemelere doyamayacaksın bak göreceksin :anneadayı: :KK200::anne: İsteyen dileyen herkes için dileğim aynı tabii :)Çok özledim sizi inşallah daha sık yazma fırsatı bulurum :KK68:

A.s canım söylerim tabii ki :)
Ay en çok senin rahatlamana sevindim valla salmışsın kendini ohh en iyisini yapmışsın. Tüp için zaman dolana kadar böyle devam et kuzum. Rabbim sana bal suratlı bir evlat nasip edecek yemelere doyamayacaksın bak göreceksin :anneadayı: :KK200::anne: İsteyen dileyen herkes için dileğim aynı tabii :)Çok özledim sizi inşallah daha sık yazma fırsatı bulurum :KK68:
kendimi salmam biraz zaman aldı ama en sonunda başardım 😊 aynen canım tüp bebeğe kadar böyle devam.ilişki olmuş olmamış hiç umrum değil ;) aminnnnnn inşallah canım 🙏🙏🙏 Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.valla bende sayfanın janjanlı zamanlarını çok özledim ama ne mutlu ki çoğumuz evlat sahibi olduğu için gitti.belki bizde öyle olacağız😉 görüşmek üzere canımm ❤

Kızlar atesim bi dengesiz gidiyor. Yumurtlama oldugu gun şehir dışına cıktım. Testin pik yaptigi günü degerlendirdik ve ondan önceki günü de. Sormak istedigim hava degisiminden ates etkilenir mi ya da yine olmadı ya da kist mi oldu 🤔@Cordelia_1605 hilallll hilallll mrssoydas mrssoydas

Eklentiler

• 20190705_105937.png
    20190705_105937.png
    117,7 KB · Görüntüleme: 40
hilallll hilallll canim napiosun atesi bendr kafama estikce bakiyorum sikildim ondanda Allah biliyo yaa. Gecen saglik ocagi kan aldi cok ii bi kadindir. D vitaminine bakti 8.9cikti. Cok dusuk dedi hamile kalip yumurta saglikli olmasi icin en az 30 olmali dedi damla verdi. Bnm doktorum 2 asilama yapti ve okuz hic bakmadi. O kadar sinirlendjm ki. Sende d vit baktir bi

Kızlar atesim bi dengesiz gidiyor. Yumurtlama oldugu gun şehir dışına cıktım. Testin pik yaptigi günü degerlendirdik ve ondan önceki günü de. Sormak istedigim hava degisiminden ates etkilenir mi ya da yine olmadı ya da kist mi oldu 🤔@Cordelia_1605 hilallll hilallll mrssoydas mrssoydas
canım benim bildiğim ateşi çok etkilemiyor hava değişimi.belki yerleşme düşüşün gibi bişeydir çünkü adet için daha erken gibi.yarınki ateşine bakalım bence

Yarınki ateş daha belirleyici olacak gibi canım.. umarım yerleşme düşüşüdür 🙏🙏 tam zamanlar çünkü yerleşme düşüşünün ❤️😘 sabah ola hayrola 😉

hilallll hilallll canim napiosun atesi bendr kafama estikce bakiyorum sikildim ondanda Allah biliyo yaa. Gecen saglik ocagi kan aldi cok ii bi kadindir. D vitaminine bakti 8.9cikti. Cok dusuk dedi hamile kalip yumurta saglikli olmasi icin en az 30 olmali dedi damla verdi. Bnm doktorum 2 asilama yapti ve okuz hic bakmadi. O kadar sinirlendjm ki. Sende d vit baktir bi
napayım canım iyiyim.daha stressiz daha sakin geçiyor artık.ateş takibiydi yumurta takibiydi derken stresten bi hal oluyordum.bende 5 aşılama yaptırdım sadece son aşılamada bakmışlardı.benimkide 13 lerde falandı ama hiç bakanda olmadı takanda :) ben kendim bi kaç kez aldım kullandım.olmazsa gene alayım ;)

Bir kaç gün daha takip edelim. Şuan kist gibi gelmedi. Hayırlı güzel bir tablo olur inşallah:dua::KK200:

canım benim bildiğim ateşi çok etkilemiyor hava değişimi.belki yerleşme düşüşün gibi bişeydir çünkü adet için daha erken gibi.yarınki ateşine bakalım bence
Yarınki ateş daha belirleyici olacak gibi canım.. umarım yerleşme düşüşüdür 🙏🙏 tam zamanlar çünkü yerleşme düşüşünün ❤😘 sabah ola hayrola 😉
Bir kaç gün daha takip edelim. Şuan kist gibi gelmedi. Hayırlı güzel bir tablo olur inşallah:dua::KK200:
Sagolun kızlar cevapladıgınız icin hayırlısı olur inşallah. Bana olmadı gibi geliyor🙁 sabahki atesi cok merak ediyorum

uniq12 uniq12 canım kedin nasıl oldu var mı iyileşme
İyi canım sonda çıktı biraz daha rahatladı şimdi gözetim altında tutuyorum bundan sonra önemli olan kısmı çişinde kan olmaması. Ama evde her adım başı çişini yapıyor. Allahtan halılar yok temizlemesi kolay oluyor :) kkızamıyorum da yavrucak farkında değil. Normalde ne kadar çişi gelirse gelsin asla yapmayan bir hayvan. Biraz katlanıcam artık yeter ki iyleşsin

Güzel anneler selam hepinize 😊.. uzun süredir girmiyordum buraya.. zor bi hamilelik döneminden çıktım her teli aldığımda saçma sapan şeyler okuyup strese giriyordum özellikle kkdan kendimi uzak tutmaya çalıştım ama sürekli dualarımdaydınız 😊
Bu hafta detaylı ultrasyona girdim kızlar plasentam yukarı çıkmış biraz da olsa derin bi nefes aldım ❤ Ve teyzeleri oğlum olacakmış Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağıma alırım inşallah
Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.. sakın bugünleri yaşayacağımı hayal bile edemiyordum.. bunu çok iyi biliyorsunuz eminim ki hepinizin güzel haberlerini alacağız.
Ben gerçekten vakti, zamanı olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.. umarım o zaman su gibi aksın sizin için insallah hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşalım ❤

İyi canım sonda çıktı biraz daha rahatladı şimdi gözetim altında tutuyorum bundan sonra önemli olan kısmı çişinde kan olmaması. Ama evde her adım başı çişini yapıyor. Allahtan halılar yok temizlemesi kolay oluyor :) kkızamıyorum da yavrucak farkında değil. Normalde ne kadar çişi gelirse gelsin asla yapmayan bir hayvan. Biraz katlanıcam artık yeter ki iyleşsin
inşallah dahada iyi olur canım.halı yoksa bırak işesin yapacak bişey yok.dediğin gibi rahatsızlığından faketmiyorsa yaptığını düzeldiğinde gene yapmaz yavrucak ;) ben bizimkini dışarı bıraktığımda nereye işiyor takip bile edemiyorum.konduğu her yere işiyor.elimden ıslak mendil eksik olmuyor gördükçe siliyorum.bi tane tablom var üzerine desen yaptı işeye işeye 😂😂 hem kızıyorum pisliğini temizledikçe hemde seviyorum yapacak bişey yok ;)

Güzel anneler selam hepinize 😊.. uzun süredir girmiyordum buraya.. zor bi hamilelik döneminden çıktım her teli aldığımda saçma sapan şeyler okuyup strese giriyordum özellikle kkdan kendimi uzak tutmaya çalıştım ama sürekli dualarımdaydınız 😊
Bu hafta detaylı ultrasyona girdim kızlar plasentam yukarı çıkmış biraz da olsa derin bi nefes aldım ❤ Ve teyzeleri oğlum olacakmış Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağıma alırım inşallah
Kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.. sakın bugünleri yaşayacağımı hayal bile edemiyordum.. bunu çok iyi biliyorsunuz eminim ki hepinizin güzel haberlerini alacağız.
Ben gerçekten vakti, zamanı olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.. umarım o zaman su gibi aksın sizin için insallah hepimiz sağlıkla kuzucuklarımıza kavuşalım ❤
canım hoşgeldin ne zamandır aklımdaydın cesaret edip yazamadım Allah korusun ya bişeyler yolunda gitmiyorsa diye.iyi olmanıza çok sevindim çok şükür kuzum 🙏🙏 demek minik delikanlı geliyor ❤ maşallah ona :nazar::nazar: sağlıkla gelsin inşallahhh 🙏🙏kendinede minik erkeğimize de dikkat et.Allah a emanet olun canım ❤😘

Back