Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2. testde de gölge gibi çıktı. yarın kanda baktırıcam kısmet bakalım o kaç çıkıcak.
kızlar 2. testde de gölge gibi çıktı. yarın kanda baktırıcam kısmet bakalım o kaç çıkıcak.
super canım yaw keske bugun ucup gidip yaptırsaydın su testi şimdi yarına kadar nasıl beklicez catlarım ben walla :roflol::roflol: gerci belki yardımı olur catlamayan yumurtamda catlar :roflol:
ayyy bende aynı fikirdeyim canım yaaaaaa. keşke bugün gitseydi hemen haber verseydi.teyzeleri onun haberini bekliyor
super canım yaw keske bugun ucup gidip yaptırsaydın su testi şimdi yarına kadar nasıl beklicez catlarım ben walla :roflol::roflol: gerci belki yardımı olur catlamayan yumurtamda catlar :roflol:
hakkaten yaaaaa alemsin kızzz delüüüüüüüüüüüüüü -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sıkuba hamile ossunnnnn!!!turkbayragi sıkuba hamile olsunnnnnnnnnnnnnnn!!! :enbuyukkk:
:hooray::hooray::CüvCüv::CüvCüv::hooray::hooray::tomato:
benca tamamdır.... yarın ola hayrola..... :lepi:
canım hemenmi çıktı yoksa yine bekleyincemi bide sen kaç saat tuttun idrarını. en az 4 saat beklemiş olması lazım diye biliyorum. hadi bakalım canım yaaaaaaaaa.inşallah sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan
evet canım ya neyse bekleriz artık yarına kadar kaydirigubbakcemile3 inşallah:Saruboceq::Saruboceq: yarın kesinleşince dahada super olacakopuyorumnanaktan yigenimiz yeterki gelsin teyzeleri yarına kadar bekleropuyorumnanaktan
hakkaten yaaaaa alemsin kızzz delüüüüüüüüüüüüüü -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sıkuba hamile ossunnnnn!!!turkbayragi sıkuba hamile olsunnnnnnnnnnnnnnn!!! :enbuyukkk:
:hooray::hooray::CüvCüv::CüvCüv::hooray::hooray::tomato:
hepiniz sağolun kızlar. işte bekleyince çıkıyor ama daha önce yaptıklarımda da beklettim ne kadar beklerse beklesin çıkmamıştı. 2 gün öncede yaptım biiyorsunuz onuda atmadım beklettim ama çıkmamıştı hiçbir şey. istanbulda olsaydım çoktan sonucu bildirmiştim size. burda polikilinik falan yok devlet hastanesinede 8 de gidip sıraya giriyorsun saatlerce bekleyemem. zaten salı günü giderizdiye konuşmuştuk eşimle yarın izmirde bir labratuarda yaptırıcaz kısmet bakalım ne çıkıcak.
ah canım ben nasıl bekliyorum nasılda korkuyorum birbilsen ama tahmin edersiniz. sürekli bakıyorum o kadar silikki. bebeğimde bu kadar minikmi içimde diyorum ah yarın olsa ahhh.
kızlar merhaba, ben de bu ay ilk kez ateş ölçüyorum ve gebelik testi kullanıyorum, bir önceki adetim 11 ağustos, ondan önceki 16 temmuz, ondan önceki ise 23 Haziran ve 21 Mayıs, ancak bugüne dek hep tek çizgi çıktı, ben ne zaman yumurtlayacam gayri bir yorum yapıverin gayri tabloma bir kerecik,,
11 ağustos 1. gün adetim başladı ölçemedim çünkü beklemiyordum ki,
12 ağustos 2. gün 36.6
13 ağustos 3. gün 36.2
14 ağustos 4. gün 36.6
15 ağustos 5. gün 36.7
16 ağustos 6. gün 37.0
17 ağustos 7. gün 36.7 * (fik)
18 ağustos 8. gün 36.7
19 ağustos 9. gün 36.8
20 ağustos 10.gün 36.9
21 ağustos 11.gün 37.1 Tek çizgi
22 ağustos 12.gün 37.1 Tek çizgi
23 ağustos 13.gün 37.1 * (fik)
24 ağustos 14.gün 37.1 Tek çizgi
nasıl böyle bu ateş kızlar bir yardım etseniz... benim durumum nedir,
kızlar merhaba, ben de bu ay ilk kez ateş ölçüyorum ve gebelik testi kullanıyorum, bir önceki adetim 11 ağustos, ondan önceki 16 temmuz, ondan önceki ise 23 Haziran ve 21 Mayıs, ancak bugüne dek hep tek çizgi çıktı, ben ne zaman yumurtlayacam gayri bir yorum yapıverin gayri tabloma bir kerecik,,
11 ağustos 1. gün adetim başladı ölçemedim çünkü beklemiyordum ki,
12 ağustos 2. gün 36.6
13 ağustos 3. gün 36.2
14 ağustos 4. gün 36.6
15 ağustos 5. gün 36.7
16 ağustos 6. gün 37.0
17 ağustos 7. gün 36.7 * (fik)
18 ağustos 8. gün 36.7
19 ağustos 9. gün 36.8
20 ağustos 10.gün 36.9
21 ağustos 11.gün 37.1 Tek çizgi
22 ağustos 12.gün 37.1 Tek çizgi
23 ağustos 13.gün 37.1 * (fik)
24 ağustos 14.gün 37.1 Tek çizgi
nasıl böyle bu ateş kızlar bir yardım etseniz... benim durumum nedir,
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan tablon hayırlı olsun ve sana sans getirsin inşallah:Saruboceq: atesin bence super canım masallahı var :1hug: sanki erken yumurtlamıssın 7, 8 yada 9. gun sonrasında atesin yukselmiş yumurtan catlamıs gibi :1hug: atesini sabahmı ölcuyorsun?
tek çizgi derken canım silik yani diğeri kadar koyu olmayan 2. çizgiyi mi kastediyorsun
atesin hamiş atesi gibi canım bence sende var bebiş :1hugpuyorumnanaktan daha öncekilerde cıkmıyordu hic 2. cizgi cıkmaya basladıysa kesin var canım :dance: daha erken oldugu icin tam net cıkmaz bir kac gun sonra netleşir ama :teytey:
atesin cok guzel canım :1hug: böyle devameder inşallah :Saruboceq:
adetine kac gun kaldı senin canım ? inşallah o akıntı meleginden dolayı oluyordur:Saruboceq: