- 3 Kasım 2008
- 2.657
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın beklenmeyen adet tarihlerinizi yazında sıraya koyayaım... pamuk eller hadi göreyim sizi.... scuba......sanırım sıra sende.. hadi güzel haebrini bekliyoruz ateş süper...
canım sahura kalkıp tekrar yatınca erken kalkamıyorum kocişte ouç tutmasada bana eşlik etmek için gece yiyor oda uyandırmıyor. bugün tahmini yumurtlamadan sonraki 6. gün. akşam izmire gidip orda kalabiliriz. yarın kanda baktırsam mı acaba. çok erken dimi kande bile çıkmayabilir varsa tabii. çok zor geçmiyor günler. birde oruç tutuyorum yemek değilde buralar çok sıcak eğer varsa susuz kalmamın zararı olur diyede korkuyorum açıkcası fisfisfis
scubaaaaa
canım bebiş varsa çıkar kanda da.ama bence sen idrar testi al bi yap.
ya nasıl çıkmaz. ateşin çok yüksek bence çıkar canım. hatta görünce keşke daha erken yapsaydım testi diyeceksin bence.
gunaydın canım opuyorumnanaktanbenimki 4 eylül :1hug:
GÜnaydın kızlar;
benİmkİ 5 eylÜl canım ....
tünaydın kızlar benim bugün 30.günümCADIARZU ayre derya tarih olarak 22ağustos yazarsın canım kittycim tablomda iç açıcı değil dimisenağlama zaten yumurtlamadımda daha ama ağrılarım başladı yakındır belkide bilemiyorum:sm_confused: kittycim yumurtan çatlasada beraber saysak şu günleri tutacak busefer inşaallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım ellerine sağlık. ben buay geç yumurtladığım için benim yeni tarihim 30.08.2009 inşallah hepimiz sırayla verelim güzel haberi opuyorumnanaktan
34.gündesin nasıl 8 gün var canımm
canlarım teşekkürler......... yazdım listeye.......scuba hayırlısı olsun canım..
hayırlıs güzel haberini bekliyoruz... ama daha zamanın varsa da yapma bence....
kızlar benim beklenmeyen adet tarihimde 29 ağustos,inşallah kırmızıları görmem
a.s. düşük değil ateşin canım aynı günleri bekliyoruz canım ben birazdan deniycem ama daha çok erken
aaaaaaa sıkubişşşş test yapıooooooooo aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt:sm_cool::teytey:
gerçi daha çok erken ama çıkmayacağı kesin gibi bişeeeeeeeeee, sonucu söle tatlışkommmm sonuca beraber üzülmeyelim lülülülülülülülülülülülüzemuszemuslülülülülülü
şimdi yaptım canım negatif
sağlık olsun canımcım erken olduğunu biliyorduk zaten. belirtin var mı hiç?
şimdi yaptım canım negatif
ben ne zaman test yapıyım sizce