Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende ateş ölçmeye başladım
geçen ayda pre seed kullanmıştım bu ayda bilinçli olarak kullanmak istiyorum
bana yardım edebilirmisiniz sizce hangi günler ilişkiye girmeliyim
ben tablomu yazıyım çok iyi bilmiyorum çünkü
birde benim bazen 10-15 dakka değişiyo atel ölçme saatim
çok önrmlimidir bu bazen normal saatimden önce kalkmam gerekiyo
ozamanda erken ölçüyorum çünkü.
tablomu yazıyorum.
10 Temmuz 36,1 adet başlangıcı
11 Temmuz 36,2
12 Temmuz 36,1
13 Temmuz 36,2
14 Temmuz 36,1 adet bitişi
15 Temmuz 36,0
16 Temmuz 36,2
merhaba canım
benimde 30 dakka bile değişebiliyor ateş ölçmem o kadar farketceni sanmıyorum canım
bende geçen ay presedi bilinçsiz kullandıum bu ay biraz daha iyiydi sanırımm şimdi kaç günde bir regli oluyorsun ben 27 günde bir olduğum için 10. günde başladım çalışmalara ve preseedide 12. günden sonra hergün nerdeyse kullandım canımm
12 36,4 * preseed ile ilişki
13 36,1 * preseed ile ilişki
14 36,5 * ilişki
15 36,1 ** preseed ile ilişki
16 36,7 * preseed ile ilişki
17 36,7
18 36,9
19 36,9
bu şekilde yani ateşin düştükten sonra yükselince biraz geç kalınmış oluyor periyodun önemli burda herkesin farklı çünkü 15 gün düştü yani o gün yumurtam çatladı sanırsam böle anlıyoruz işte canımcım
nevyascım hadi inşallah canımcımm çalışmalar güzel bakalım azda kalmış güzel haberleri inşlalah peşpeşe veririz canımcımm
canım aynı zamanda ovl.testte kullanırsan gününü kaçırmamış olursun benden tavsiye...
ucuz olanlardan al ve kullan derim... çift çizgiyi yakaladığında presed kullanırsın aynı zamanda ateşten de takip edersin... hayırlısı olur inş..
Ya kızlar dün akşam üzeri sağ yumurtalığımda ağrı oldu baya çalışma sırasındada zorladı beni ama anlamadım neden dün içime hamile kaldığıma dair bişey doğdu bilmiyorum yanılmam inallah ve gece rüyamda bi ata bindim kızlar çok güzeldi.
Sağol canım teşekkür ederim ilgin için
ben genelde 28-30 gün arasında adet oluyorum
şimdi ateşim yükseldiğindemi ilşkiye girmem lazım yanlış anlamadığım dimi
Ya kızlar dün akşam üzeri sağ yumurtalığımda ağrı oldu baya çalışma sırasındada zorladı beni ama anlamadım neden dün içime hamile kaldığıma dair bişey doğdu bilmiyorum yanılmam inallah ve gece rüyamda bi ata bindim kızlar çok güzeldi.
Sağol canım teşekkür ederim ilgin için
ben genelde 28-30 gün arasında adet oluyorum
şimdi ateşim yükseldiğindemi ilşkiye girmem lazım yanlış anlamadığım dimi
canım bu aralar çok sıkışığız biz
tüp bebek denedik olmadı o bizi 0 agötürdü
pree seedi bile taksitle çok zor alabildim
ondan alamadım ovulasyonu
inşallah bu aydan sonra toparlanabilirsek alırım
inş. hayır olsun rüyandaa güzelmiş..... tarihin kaççç?
aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kitty etme eyleme arkadaşım sulugöz garılarız zatiii ağlamaya bahane arıoz koyma böle şeler burayaaa :a015:
muslukları açarım bakkkkk
kittycat süpersin arkadaş....
nerden buldun harika... allah hepimize tattırsın...inş.