- 22 Nisan 2009
- 808
- 8
- 44
allah senden razı olsun canım duaların için cok mutlu ettin beni.bende hala regl olmadım.test yaptım bi tane dandiğinden önce negatif cıktı sonra en iyisini denedim ona güvenmeyip ama o da negatif cıktı.ben hamile değilim canım ama senin öyle olmanı cok istiyorum keske sende bugün yapsaydın varsa zaten silikte olsa cıkar artık hem senin gününde gecmiyomus hiç bence cıkar.bekleme artık hem kendini strese sokuyosun bizde merak ediyoruz ayrıca yap sen bugünalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yaaa burcu üzdün bak şimdi beni yaa kırmızlar gelmedigi sürece umut tükenmezz belki gec döllenme olmusturr atesin nasıl yazmamıssın..canımm yaa bugün aksilik misafirim varr aslında dinlenmek istiyodum hafif hafif kasık agrılarım oluyo ama temizlik yapmak zorundayım gecede bizde yatıya kalacaklarr o yüzden onlar gitmeden test yapmıcamm negatif cıkarsa üzülürüm onalarada yansıtırım olmazz.. yalnız olmak istiyorumm iyi cıkarsda kötü cıkarsadaa..iszleri ve kendimi merakta bırakmak istemezdim ama bekleemk zorundayımm..sen yinede beizi habersiz bırakam ben hala umutluyum senden...