- 22 Nisan 2009
- 808
- 8
- 44
Ooooo tatlım senin ateşte süper maaşallah. Sende gene iyi kötü belirti var bende hiç biri yok valla. İnşallah ben belirtisiz hamile kalırım da burdaki tüm arkadaşlarıma kızlar belirtisiz de hamile kalınabiliooo belirtileri hiiççç sallamayın diyebilirim.Çünkü hepimiz ufacık bir umudun peşindeyiz, aynı küçük umuda muhtacız.
İnşallah senin de ateşin böle sabitlenir de hiç düşmez, inşallah hamilesindir, hamileyizdir ikimizde. :lepi: Hakkımızda hayırlısı canım. Bu arada benim ateş 1 birimcik daha yükseldi bugüüünnnn 36.8 oldu. Allahım sen güldür yüzümüzüü:Saruboceq::Saruboceq:
canım belirti dedikleri adet günündede baslayabiliyomus işte kasık agrısı felan tutunma kanaması olabiliyomus ama bunlar olmak zorunda degilmiş hiç belirti olmadanda hamile kalınabilir ba k atesin yüksek seninde belirtin budur belkii:)okuduklarıma dayanar atesi yüksek olup son anda düsüp hamiş kalamayanlarda var..okadar cok ihtimal varki hersey son anada belli oluyo yani hamileysen senin belirtilerin sana özel oluyo ama sonra genellemeye alıyolar..pskolojik adet gecikmeside olabiliriz hamiş olmasakta o yüzdende kendimizi olabildigince bunu düsünmemmeye zorlamalıyız
ben kpss sınavına hazırlanıyorum ders calısarak unutuyorum mesela...hafta içide çalısıyorum işimle mesgulumm..sende kendine güzel ugraslar bul bence tatlı tatlı bekleyelim strese gerek yok dimi..bu düsüncelere bugün karraa verdimmsırnaşık şey
sevgiler..