- 11 Ağustos 2008
- 12.871
- 15
kızlar slm nasılsınız bakalım yeni hamişler varmı dualarım tüm isteyenler için....
canım nasıl gidiyor hamilelik bizler okuduğun gibi :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm nasılsınız bakalım yeni hamişler varmı dualarım tüm isteyenler için....
Benim kırmızı kart geldi.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance:
Delirdimkafamçokkarıştı
Canım adet dün oldun klomen yarınmı 5.günü başlaman gerekmiyor mu Dr.erken mi dedi :uhm:kızlar bende dün akşam kırmızaları gördüm ateşim 36,5 te kaldı yarın klomene başlıcam inşallah işe yarar ilkdefa klomen kullanacam haftayada yumurta takibine başlanacak şimdiden heycanlandım.
abovvv erteledik nisana desene beraber nisanda kelebeklere yetişeceğiz canım benimmBenim kırmızı kart geldi.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance:
Delirdimkafamçokkarıştı
8.gün 2 Mart 36,1
9.gün 3 Mart 36,1
10.gün 4 Mart 36,1
11.gün 5 Mart 36,2
12.gün 6 Mart 36,1
13.gün 7 Mart 36,1
14.gün 8 Mart 35,9
15.gün 9 Mart 35,8
16.gün 10 Mart 35.8
17.gün 11Mart 36,0
18.gün 12Mart 36,0 yumurtlama günü (sanırım)
19.gün 13 Mart 36,3
20.gün 14 Mart 36,5
21.gün 15Mart 36,2
22.gün 16Mart 36,3
23.gün 17 Mart 36,3
24.gün 18 Mart 36,4
25.gün 19 Mart 36,4
26.gün 20 Mart 36,4
27.gün 21 Mart 36,4
28.gün 22Mart
29.gün 23Mart
30.gün 24 Mart
31.gün 25Mart
32.gün 26Mart beklenen adet günü (yumurtlamaya göre)
benim ateş dört dörtlük :1rolleyes: takıldı kaldı ateş aynı yerde.
kestanecim ateşin tam tahmin ettiğim gibi oldu ve yükseldi inanki ben inşallah hamile olabileceğini düşünüyordum ama aslında söylemek istemiyordum çünkü sonra gerçekten çok hayal kırıklığı oluyor biliyorum ama inşallah diliyorum ki Rabbimden hamilesindir.tabi yine de bilemeyiz çok umutlanmamak lazım.ben geçen sene ateşimin 36,8 iken ertesi gün 36,1e düşüp adet olduğumu da gördüm testte uzun bir zaman sonra çift çizgiyi gördükten sonra adet olduğumu da hatta kan testi yaptırmak için annemle evden çıkarken adet olduğumu da...bu yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için canım adet gününün geçmesini beklemek durumundayız değil mi?
ya canım bencede en iyisi beklemek ama bilemiyorum işte cumartesi sabahı ısım düşük çıktı yada ben uyku sesemi öyle hatırlıyom 36.1 sanki ama gripte oldum yani tam emin değilim ya gerçekten ısıya güvenmek doğrumu onuda bilemiyorum ama yerleşme kanaması olduğu haldede adet olursam gerçekten şok olurum ama eğer adet olmazsam ve inş.hamileysemde ısıya güvenmenin doğru olmadığını anlamış oluruz az kaldı 8 ay bekledim 3 gün daha beklerim ama gerçekten günler geçmiyo durdu sanki allah hepimizin yardımcısı olsun:CüvCüv:
gızemxbaşaracaksın cancerle
inşallah ceylanım bir gün inşallah hepimiz başaracağız
kestane canım üzüldüm ama elden ne gelir işte bu yüzden unutalım kanamayı hepsini demiştim.bugünkü ateşin kaçtı canım?inşallah nisanda bebişine kavuşursun.nisan güzel aydır dışarıdaki çiçeklerle beraber insanın içinde de çiçekler açar kıpır kıpır olursun belki de bundardır hamileler de çoğalır baharda.İnşallah canım tez zamanda hepimiz anne oluruz.
YA CANım bu günkü ateş 36 çıktı dünde 36.1 geçen ayda böyle oldu düşük çıkan 2.gün adet olmuştum kısmet nisan 15 benim doğum günüm ve ayrıca evlilik tarihim ve adımda bahar inş.bu baharda güzel bi haber alıp eşime evlilik hediyesi verebilirim ama bu ay inş.kafaya takmamaya çalışcam bakalım başarılı olabilecekmiyim:Saruboceq:
inşallah canım inşallah kendine de eşine de güzel bir hediye verebilirsin.sen bu ay bebişi unut hiç düşünme eşini ve kendini düşün sadece hiç takma kayafa emi biz taktıkça olmuyor biliyorsun[/QUO
haklısın canım biz kafaya taktıkça olmuyo en iyisi unutmak herşeyi oluruna bırakmak inş.düşünmemeyi başarabilirim