- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR MERHABA BU AY YİNE GÜNLERİMİN GEÇMESİNİ BEKLEDİM BUGÜN 18.GÜN VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
5.GÜN 35.9+
6.gün 35.9
7.gün 36
8.gün36.1+
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.1+
12.gün 36
13.gün 36
14.gün 36.2+
15.gün 36.3
16.gün ölçemedim+
17.gün 36.2+
18.gün 36.1+
19.gün 36.4+
20.gün 36.4
kızlar bu gün uyku sersemi öçlçtüm saat 6 7 arasıydı galiba daha sonra 7.30 da ölçtüm 36.4 çıktı sizce yumoşlar tutmuşmudur hiç umudum yok biliyomusunuz niye böyle oldu bilmiyorum benden sonra evlenenlerin hepsi şuan hamile hatta kiminin bebeği oldu bile sanki benim olmıcakmış gibi geliyo bu durumda ne yapmak lazım sizcesenağlama
kestane aynen canım benimle beraber evlenenlerinin hepsinin çocuğu oldu. Hatta 1 tanesi 2. çocuğunu bekliyo. senağlama
Çoğu arkadaşımda hamile.senağlama
Bi arkadaşım benim doğum günümde beni aradı ve hamileyim dedi.Üstelik korunuyoduk dedi. Korunurken nasıl hamile kalırlar hiç anlamam.senağlama
Hamile arkadaşlarımı pek aramıyorum.Çünkü çok moralim bozuluyo. Kıskanmıyorum kesinlikle. Ama içimden "neden Allahım benimde olmuyo" diyorum. O yüzden onlarla görüşmeme kararı aldım. senağlama
ceylan xara ve merve ilginize tesekkür ederim kızlar.çok şükür kurs bitti .ben de bittim.bundan sonra daha sık karşılaşacagız.hergün ugruyordum ama yorum yazamıyordum öyle bir okuyup geçiyordum yorgunluktan..oğlusum da ben de çok iyiyiz..yalnız benim yaramaz dönmedi.dr. bu yüzden dönene kadar dikkat et yoksa suyun gelebilir dedi..o yüzden tedirginim biraz.bu arada hamilelik başından beri 12 kilo aldım ama boyum oldugu için tombiş görünmüyorum.hamile kaldıgımda aşırı zayıftım normalde olmam gereken kiloya ulaştım..hepinizi öpüyorum ...dualarımdasınız..
kesinlikle ben anlamam biz okadar çalışmamıza rağmen olmuyor.buay gördüğünüz gibii çalışmadım inatla olcağı varsa olacak zaten buay enazından böyleyim
15.gününde çatlamış herhalde benim bu ay ateşim hiç düşmedi valla okadar da çatlatma iğnesi oldum8...36,5
9...36,5 +
10..36,6
11..36,5
12..36,5 +
13..36,5
14..36,7 (2saat geç ölçtüm)
15..36,2 +
16..36,4 + ve gülen yüz gösterdi kendini ovulasyon testi pozitif
17..36,4
18..36,4
ben hiç anlamadım buay bu ateşten bişey yaaa ilk kez ateşim bukadar düşük çok şaşırdımm ((
Canım seninle aynıyız okadar pişmanımki korunduğuma Ama üzülme sağlıklı olsunda geç olsun herşeyde nasip moralini bozdukça oluyormu güzelimHaklısınız arkadaŞlar rahat olmaya ÇalıŞıyorum ama yumurtlama gÜnlerİ geldİĞİnde gerİlİyorum bu gÜn kayınvalİdem gÖrÜmcem vardı muhabbbet sırasında bende sonra evlenen bİ tanıdık vardı oda hamİleymİŞ ne bİleyİm kıskanmadım sevİndİm olmasına ama bİzİm beden hala olmuyo 8 ay oldu korunmayı bırakalı dİye kendİ kendİme ÜzÜldÜm moralİm bozuldu
Geçen ay hep alttaydım 3 gün süperdik bir netice alamadık yani üzülme sevcancım Allah tek gecede ble verir ..Ya kızlar benim 15.gün yumurtam çatlamış.
Ama ben 15. ve 17.günler çalışamadım.
Sadece 16.gün çalıştım.Uff bilseydim 3 gün arka arkaya çalışırdım. senağlama
ceylan xara ve merve ilginize tesekkür ederim kızlar.çok şükür kurs bitti .ben de bittim.bundan sonra daha sık karşılaşacagız.hergün ugruyordum ama yorum yazamıyordum öyle bir okuyup geçiyordum yorgunluktan..oğlusum da ben de çok iyiyiz..yalnız benim yaramaz dönmedi.dr. bu yüzden dönene kadar dikkat et yoksa suyun gelebilir dedi..o yüzden tedirginim biraz.bu arada hamilelik başından beri 12 kilo aldım ama boyum oldugu için tombiş görünmüyorum.hamile kaldıgımda aşırı zayıftım normalde olmam gereken kiloya ulaştım..hepinizi öpüyorum ...dualarımdasınız..
Oh oh maşallah nur ne güzel ideal kilona ulaşmışsın.:sm_cool:
Doğumdan sonra kilo verme derdine düşmiyceksin ne güzel.:sm_cool:
Oğluşun da dönsün artık yaw.
Allahım bize de nasip et....:Saruboceq: