- 1 Ağustos 2009
- 4.406
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr gitcem inş kan testi vereyim diyorum hayırlısı bu ay dr takıbıne başlıycam yumurtalama için
senin ikizler nasıll?? yada grafik girdim verilerimi bu çıktı yaa boshayallersmile
Image:
busecan resim mi yükledin göremedim ben?
doktora da gitsen senden kan testi isteyecektir ultrasonda bişey görünmez,sen önce kanına baktır,kesinleştir sonucunu negatif çıkarsa gidersin,pozitifle de haber veririsin o sana şu zaman gel der zaten.
ronya kasık ağrısı bende de olmuştu hiç geçmeyen ağrım var hala sol kasığımda,belli olmaz :)) inşallah sen de benim gibisindir,bu arada geçmişte okumuştum sen günü kaçırmadın bence iyi çalışmışsınız daha ne olsun birinden biri tutsun o bile yeter :)
iyi yapmışsın boşver ölçme ,progesteron için bence bekle,doktorun önermediyse yaptırma
hoşbulduk ,çok şükür ben iyiyim bol bol gezdim dinlendim kızlarıma ciciler aldım geldim :)
Bir de tatilin ilk günü merdivenlerden düştüm,çok şükür sorun olmadı telaşlandık ama sadece kasık ağrısıyla atlattım,şimdi daha dikkatli ve ağır yürüyorum :)
o zmana grafiğine göre bekle bakalım daha 9 günün var sonra durumuna bakalım,çok uzun bir süreç
tamam o zamn ben eşime haber veriyim birazdan çıkarım off çok heyecanlıyım bn giyiniyim yaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ölücem yaa offf hadi kızlar iyi günler umarım iyi sonuç vririm sizlere
ronyacım inşallah bebişine kavuşursun bu ay.
yaw ne kadar ilgili doktorlarınızvar.iğne ilaç çatladı mı çatlamadı mı kontrol ediyorlar.benimki hep aynı.3.günü git 5 gün klomen iç.12.gün kontrole git.adeti beklee.
değiştiricem bu doktoru.sinir oldum yaa.işleri güçleri para
canım klomen julianında dediği gibi riskli bir ilaç
ben 4 kere kontrole gittim
sağolsun benim doktorum süper ilgili maşşallah
adam hiç riske atmadı bir tanesi kendiliğinden çatlamasına rağmen
diğeri için çatlatma iğnesi yaptırttı
bencede sen değiştir doktorunu kontrol etmeden olmaz