Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize selam arkadaşlar...inanmayacaksınız ama ben dün ani bir kararla tüp bebek tedavisine başladım...ilk iğnemi dün oldum...szlerle paylaşmak istedim...iyi akşamlar hepinizi öpüyorum
çok tşk ediyorum bir tanem...hadi sende bir test yap artıktebrik ediyorum durucum.
hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq: iyi haberlerini bekliyorum.
çok sağol bitanem...dualarınızdan eksik etmeyin beni:)öpüyorum hepiniziduruşahçım çok sevindim canım hayırlısı olsun tatlım pozitif düşün stres yapma relax ol hayatım çok öptüm
millet küstü bencegünaydın kızlar
niye kimse gelmemiş?
millet küstü bence
çok tşk ederim güzelim...inşallah hepimiz için hayırlı olan olur...yok tabi neden küssünler o öyle yazınca bende takılayım dedim:))))duruşah canım öncelikle tüp bebek tedavin hayırlı olsun
demekki hayırlı olan bu
artık gerisini düşünme stres yapma
kimse küsmez küsülcek bir durum yok bence
hayırlı olsun durucum umarım güzel haber alırız canım
inşallah canım arkadaşlarım inşallah...çooook tşk ediyorum hepinize...iyki varsınız vallaDURUŞAH canım hadi hayırlısı olsun...Sitres yok tamam mı...Güzel sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz...
inşallah canım arkadaşlarım inşallah...çooook tşk ediyorum hepinize...iyki varsınız valla
3.gün…36.3…………..30 Ağustos….regl
4.gün…*****…………..31 Ağustos….regl--ölçemedim
5.gün…36.5…………..1 Eylül
6.gün…36.3…………..2 Eylül.... Şeniz
7.gün…36.4…………..3 Eylül
8.gün…36.4…………..4 Eylül.... Şeniz
9.gün…36.6…………..5 Eylül
10.gün…36.6…………..6 Eylül....Şeniz
11.gün…36.7…………..7 Eylül
12.gün…36.9…………..8 Eylül
:ecrin_bebek:
30368d Ovulation Charts
yorumlayabilirmisiniz kızlar? opuyorumnanaktan
FF çizgiyi 8.güne çekmiş ama
bu kadar erken olabilirmi kafamçokkarıştı
bence daha erken
8.gün çatlamış gözüküyo ama o kadar erken çatlarmı?kaç günde bir adet oluyorsunki sen?8. gün çatlayan pek görmedim ama ateşinde yüksek belkide çatlamıştır.gerçi daha kesik çizgi çekmiş değişebilir yine.