Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı eve geldim bi tane daha idrar testi yaptırdım negatiff oda.. sanırım ilk yaptığım test bozuktu..
kızlar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı eve geldim bi tane daha idrar testi yaptırdım negatiff oda.. Sanırım ilk yaptığım test bozuktu..
Ben regl oldum kızlar hemde 4 gün geckti
bundan sona ateş ölçmeyeceğim batma ağrı bulantı var diye heveslenmeyeceğim çünki adetle aynı belirtiler bunlar boşuna kendimizi kandırıyoruz olucaksa tek ilişkiylede oluyo baksanıza
bence çok düşünmemeli her belirtiye inanmamalı
bende 37,1 i gördüm ama bebiş yok malesef
rabbim çok bekletmesin kimseyi
hepiniz hakkınızı helal edin kızlar...ben artık girmeyeceğim...ben buralara takıldıkça daha kötü olduğumu farkettim...her şeyi akışına bırakmak lazım...bir gün güzel haberlerimi vermek için gelirim inşallah
kızlar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı eve geldim bi tane daha idrar testi yaptırdım negatiff oda.. sanırım ilk yaptığım test bozuktu..
canım sen tedavi oluyor musun ? Bak iyi düşün belki önümzdeki ay bebişin olur hemen kendini üzme ne zamn ne olucağı belli olmaz fisfisfis
cnm senin resimde zaten diğer çizgini ben tam görmedim bilmiyorum resim diyemi kı bilmiyorumkismilekızlar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı eve geldim bi tane daha idrar testi yaptırdım negatiff oda.. sanırım ilk yaptığım test bozuktu..
yok cnm daha 2. Ayımızdı bu tedavilik bir durum varmı bilmiyorum ama brz sabırsızız galiba tepem attı ayol her belirtide acaba diyorum o yüzden artık hiçbişey yapmayacağım boşuna hayal kırıklığı oluyor
5.gün.........37,1
6.gün.........37,1
7.gün.........37,1
8.gün.........37,1
9.gün.........37,1
10.gün.......37,2
11.gün.......37,2 :hulya:
12.gün.......37,2 :hulya:
13.gün.......37,1 :hulya:
14.gün.......37,1
15.gün.......37,1 :hulya:
16.gün.......37,2 :hulya:
17.gün.......37,1 :hulya: (ovulasyon testinde çift çizgi= yumurtladım)
18.gün.......37,3 :hulya:
19.gün.......37,3
20.gün.......37,6
21.gün.......37,6
22.gün.......37,4
23.gün.......37,6
24.gün.......37,7
25.gün.......37,6
26.gün.......37,6
ateşi alından ölçüyorum. bu sabah yani 26. gün bir de koltuk altından ölçtüm aradaki ateş farkını görebilmek için 36,9 çıktı. yani alın ile koltuk altı arasındaki ateşte çok fark oluyormuş. yarın ve sonraki günler iki türlü de ölçeceğimgamyoncuiremsu
0,100 canım