Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy welcome çok heyecanlı valla dışarıda olacağım çok merak edicem
hayırlısı ronyacım. ne zaman test yapacaksın? adetine çok varmı? ne zaman?
ZEYNEP4 ben anlamadım test mi yaptın...Senin daha gününe vardı ama dimi...Şimdi bebiş var mı yok mu...
Bende çok heyecanlıyım canım...Biraz idrarımı tutayım gönderecem herifi eczaneye...Ben korkuyorum ama...Ya yoksa diye ama bu ateşe görede ne bilem ya...
Kızlar saat 8:30 beri idrarımı tuttum su içmedim fazla ama herifi uyandıramadım kıyamadım ve tuvaletimi yaptım...Şimdi yine tutalım bakalım zaten 4 saate kadar kesin uyandırırım...
Nasıl gideyim ya evde kaynata var kayınvalide var eşim evde fosur fosur uyuyor desem markete gidecem aşağıda büfemiz var zaten kayınpeder ben alır gelirim der o nedenle çıkamıyorum anca eşimin uyanması...
Bende çok heyecanlıyım canım...Biraz idrarımı tutayım gönderecem herifi eczaneye...Ben korkuyorum ama...Ya yoksa diye ama bu ateşe görede ne bilem ya...
bekliyorum tatlım bende sabırsızlıkla kaydirigubbakcemile3 benim evde her daim testim mevcuttur sempatiksalakcinni geçen aydan hazır ediyorum sempatiksalakcinni psikopatlaştım iyice sempatiksalakcinni
Tamam JULİA iftara kadar kesin yapacağım ama kan testi için bişey diyemem...Çıkarsa pozitif ama bizim herif gider belki hemen...
canım daha adetime var ilaç içiyorum bitince olcam bugün 4.gün yani daha 6 gün var
son cümlenden iiççbişeycik anlamadım vallaa.. baya düşük bi cümle olmuş akannehir
bende anlamadım sabah yaptım test tarihim salı günü bugün 5. günüm sabah evde yaptım çok silik çıktı böle ışığa bakıncı görünüyordu
yarın yine yapıcam
çok erken yapmışsın testi.. biliyorum sabırsızlanıyoruz ama sonradan hayal kırıklığı yaşamak çok kötü bişey.. ben bunu çok kez yaşadım..