- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
bizde yoksa neden hamile kalamıyoruzki...bizde bir tür infertiliteyiz işte
var canim benimki sebebsiz
Allah sabır versin çok zor
inşaallah hemen hamiş kalırsınız çok uğraşmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde yoksa neden hamile kalamıyoruzki...bizde bir tür infertiliteyiz işte
var canim benimki sebebsiz
zeynepcim senin sebebi varmi infertilitenin
dun doktarum ,boyle ugrasmayalim,asilama yapalim dedi,tabi sperm testi temiz cikarsa,yoksa tup bebek diyo
maliyeti ne kadar canıminşaallahhhh canım bu 2. denemem çok yıprandım inşaallah bu tutar
ay inşallah güzelim...allahmı konuşturuyo seni ayolllduruşah bitanem
yakında gebiş patlaması olcak inşalah
daha çok gençsin hiç canını sıkma...ben ihtiyarlamışım beee...yaş 35inşaallah gerek kalmaz
yazlarınız kaç ben 22
inşallah düşmezde gelir artık bebişimiz canım inşalllaaaahhhhhopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
2d6ba9 Ovulation Charts
Kızlar bugün ateşimin düşmesi gerekirdi ama düşmedi...Eğer yarın sabaha karşıda düşmezse bebiş var olabilir... :Saruboceq:
4 milyarı gözünden çıkarıcanmaliyeti ne kadar canım
ay inşallah güzelim...allahmı konuşturuyo seni ayolll
daha çok gençsin hiç canını sıkma...ben ihtiyarlamışım beee...yaş 35
evet eşimde morfoloji bozukluğu bende sol tüp kapalı ve rahim ters
4 milyar ve üzeri tabi raporsuz beni,mkizeynep tup bebek surecini anlatirmisin,neler yapiliyor sana ve esine,,,bide maliyeti ne kadar
%6 canımcanım morfolojik değeriniz kaç ?
morfolojik değer %4 alt limit canım yani %6 normal oluyo ?4 milyar ve üzeri tabi raporsuz beni,mki
bi uzun protokol var bide kısa ben öncekini kısa yaptırdım olmadı bu sefer dr değiştirdim uzun yaptı neyse
önce dk hapı kullandım 1 ay sonra hastalandım lucrin kullandım yumurta baskılayıcı iğne kendin göbekten yapıyorsun
hastalandım gonale başladım yani hormon sonra yumişler toplandı döllendiler transfer ettiler şimdi bekliyorum
%6 canım
ronyacığım şu FF'deki eski tablolara nasıl bakıyoruz
morfolojik değer %4 alt limit canım yani %6 normal oluyo ?
hayırlısı olsun canım emeklerinin boşa çıkarmasın rabbimbiliyorum ama benim tüp kapalı olma ihtimali çok düşük