Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yarın dr. gitcem ama cumartesi günü çok bariz yoğun bir şekilde uzayan akıntım oldu
ben dün yumurtlama olduğunu düşünüyorum
canım sen hiç yumurta takibi yaptırdınmı acaba diyorumki yumurtanın çatladığını yada o ay yumurtlama olduğunu anlarmı doktor
canım yarın dr. gitcem ama cumartesi günü çok bariz yoğun bir şekilde uzayan akıntım oldu
ben dün yumurtlama olduğunu düşünüyorum
canım sen hiç yumurta takibi yaptırdınmı acaba diyorumki yumurtanın çatladığını yada o ay yumurtlama olduğunu anlarmı doktor
bende yumurta takibine başladım ronya.. birazdan doktora gidicem.. doktor yumurtalara bakıp yumurta oluşup oluşmadığını gelişip gelişmediğini çatlayıp çatlamadığını takip edip çatlamazsa çatlatma iğnesi verip ilişki önereceğini söyledi.. geçen hafta ilk defa klomen aldım hayırlısı olsun bakalım..
hayırlısı olsun canım
ben aslında yumurtanın çatladığı anladıklarını biliyorum ama mesela diyelim bir hafta içinde çatlama oldu onu anlarlarmı onu merak ediyom ben cumartesi günü yumurtllama akıntısını gördüm dünde yumurtlama olmuştur diye düşünüyom doktora salı günü gitcem acaba anlaşılırmı kafamçokkarıştı
eğer sürekli takip ediliyorsan doktor anlar canım bence.. yumurta takibine yenimi başladın sen? yani geçen aylarda yaptırmışmıydın yoksa benim gibi ilk ayınmı? çatlatma iğnesi de verecekmi?
canım yok ben yarın gidicem doktora nasıl bir tedavi yöntemi uygulucak onu bile bilmiyorum
bakalım bir gideyim burdan yazarım
Bence senin henüz yumurtlama olmamış bugünlerde akıntının başlamış olması lazım ,hatta eğer günüm şaşmaz diorsan bugün yarın çatlamak üzere gibi bugünlerde her gün çalışın kaçırmamış olursunuz.
Duruşah tekrar söylüorum senin ateşin düşmüş değil ki
düşmüş ateş çizginni altına inen ateştir,o adetin geldiğini gösterir,ayrıca hamilelikte ateş sabitlenmez sadece ortalamanın üstünde kalır,bu kadar çok takma,bırak olduysa oldu zaten ,olmadıysa da bu saatten sonra hiç bişey değiştirmez sonucu,rahat olman lazım.
sen kime gidiyosun ronya izmirde ??
canım ekadomda hüseyin ceyberi var onu gidicem daha önce hiç gitmedim ama iyi doktor olduğunu söylüyor gidenler
senin gittğin bir varmı
Ronyacım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını tabiki anlar doktorun,rahimde de değişiklikler oluyor,bu değişişmlere göre sana birşeyler söyler,sen merak etme anlat durumunu ,çok uzun sürüyor yaa bekle bekle nereye kadar :)
Busecan ben mi sana o gün ovulasyon olmuş dedim dedim ,hatırlayamadım valla tablona bakarak söylüorum bugünküleri,karıştırmış olabilirim arada girip bakıorum ya :)
yoo çalışmalarında sorun yok bence 18.gün ben öyle söylemişimdir sana daha öncede o zaman. yani bence günün bugün değil