- 17 Mayıs 2010
- 9.411
- 2
Günaydın :) Giderek yükseliyor ısın :) Hayırlı haberlerini alırız inşallah
evet canm inşşş hepimizden alırız hayırlı haberler çok düşük seyrederken üzülüyordum ama yükseldi baya kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın :) Giderek yükseliyor ısın :) Hayırlı haberlerini alırız inşallah
günaydın kızlar. bir şey sorucam size. pazartesi gününden beri bende kahverengi lekelenmeler başlamıştı. salıdan itibaren kahverengi lekeler siyah büyük parçalara dönüştü. hala bugün siyah siyah geliyor ama parçalar kalmadı. daha kırmızı göremedim. resmen siyah kahverengi. soğan suyuna başladım pazartesi günü. ama kendimi çok kötü hissediyorum zaten bu ay adetim aşağı yukarı 36.günde geldi yani 1 hafta geç geldi ömrümde ilk defa. sizde neden oluyor bunlar
evet canm inşşş hepimizden alırız hayırlı haberler çok düşük seyrederken üzülüyordum ama yükseldi baya kaydirigubbakcemile2
Ohh ohhhh yükselsin de güzel haberlerin gelsin. Ayağını sürümüş olursun inşallah peşinden bizde geliriz :)
fatoşcum onu çoğu hamile kalmak isteyen yaşamıştır,normalden farklı atarsın kanı,bu genelde gebeliğin oluşamadığı durumda oluyor,sen eğer doktora gidiyorsan bunu mutlaka söyle benim öyle olduğu ay bana döllenme oluyor demek ki ama tutunamıyor demişti aslında hamileleik de başlamıyor,sadece bir hücre olarak başlıor dolayısıyla testlerde çıkmaz,o hücreyi atmak da biraz değişik oluyor senin yaşadığın gibi. tamamen sökülme olmayacak yani,bu şekilde biter,inş diğer ay sen de benim gibi hamile kalırsın :)
inş genelde onu yaşamış herkes sonrasında da bebk gelmiş sizlerde de öyle olur inşallah :)
Welcome inşallah tablon beni şaşırtmaz hadi bakalım maşallah diyelim :)
Çiğdemcim eğer fertilityfriend.com da hesabn varsa genel oalrak orda tablolara bakabilirsin,ilk günden itibaren sadece ovulasyon günü ateşi değişen çok tablo var orda,sabit ateşle hamile kalan ya da adet gören de.senin ovulasyondan sonra eğer sabitlendiyse boşver düşmesin daha iyi :)
Hilalcim ben evi toparlıorum ama yavaş yavaş,geçen gün belimi ağrıttım temizlik yaparken çok çektim acısını o yüzden yavaş yavaş dnlenerek yapıorum
şimdi dinlenme kısmına geçtim :)
Busecan senin ateş tablona daha yoruma gerek yok son iki gün yorum yaparız şu an düşer yükselir öenmli değil ovulasyon oldu beklioruz,daha v ar yani
juliacım allah duysun ağzından inşallah canımfatoşcum onu çoğu hamile kalmak isteyen yaşamıştır,normalden farklı atarsın kanı,bu genelde gebeliğin oluşamadığı durumda oluyor,sen eğer doktora gidiyorsan bunu mutlaka söyle benim öyle olduğu ay bana döllenme oluyor demek ki ama tutunamıyor demişti aslında hamileleik de başlamıyor,sadece bir hücre olarak başlıor dolayısıyla testlerde çıkmaz,o hücreyi atmak da biraz değişik oluyor senin yaşadığın gibi. tamamen sökülme olmayacak yani,bu şekilde biter,inş diğer ay sen de benim gibi hamile kalırsın :)