- 25 Ocak 2007
- 4.553
- 2
tamam canım çok tşk ederim...ben en iyisi haftasonuna kadar çalışayım...yarın da yükselirse daha emin oluruz ama 14.gün olduğu belli dr zaten iğne yapmış
çalışın canımm bu aralar değerlii günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım çok tşk ederim...ben en iyisi haftasonuna kadar çalışayım...yarın da yükselirse daha emin oluruz ama 14.gün olduğu belli dr zaten iğne yapmış
çalışın canımm bu aralar değerlii günler
1.gün…36.5…………..14tem
2.gün…36.5…………..15Tem…regl
3.gün…36.5……………16Tem…regl
4.gün…36.5……………17Tem…regl
5.gün…36.3……………18Tem…regl
6.gün…36.3……………19Tem…regl
7.gün…36.3……………20Tem…regl
8.gün…36.4……………21tem
9.gün…36.5……………22tem
10.gün…36.4……………23tem
11.gün…36.2……………24tem
12gün…………………..25tem(ölçemedim)
13gün…36.4…………. 26tem
14gün…36.2…………...27tem…..çatlatma iğnesi…çalışma(20mm)
15gün…36.3……...........28tem
unuttuğum günleri eve geelince yazdım...
Çatlama olayı 24-36 saat arasında gerçekleşiyor sanırsam,yani iğneyi olduktan sonraki 2-3 gün arasında ateşin yükselecek bence,bir de ikinci yumurtan varmış ki ateşin ona göre de değişebilir,emelin dediği gibi boş geçirmeyin çizgin geç çekilebilir tablona sen dert etme ,inş olacak bu sefer :)
Olmaz mı emelcim ben birkaç seferinde korktum hatta karnımdan bişey düşüyor çekiliyor gibi oluyordu.Hatta doktoruma söyledim güldü ne bilim ilk defa yaşıorum çok değişik geldi bişey oldu sandım meğer ikisi aynı anda ters yöne çekiorlarmış :) biri sağdan biri soldan vurup duruyorçok ilginç düz yatınca toplanıolar bir yere küçücük kalıolar,bir de karnımın tam ortası boş bastırabiliyorum ama sağa ya da sola bastıramıyorum hemen vuruyolar bana :)))
Masaya ya da sandalyye yaslanayım azcık hemen vuruyolar oraya :) çok ilginç
inşallah dediğin gibi bu kez olur juliacığım...birgün bizlerde sizler gibi inşallah bebeklerimizin hareketlerini burada sizlerle paylaşıyor oluruz....bu arada çalışmayı her gün mü yapayım ne dersiniz???:uhm:oy maşallahhh maşallahhhh
benim bebiş de sağa yatınca nasıl vuruyorrrr
Olmaz mı emelcim ben birkaç seferinde korktum hatta karnımdan bişey düşüyor çekiliyor gibi oluyordu.Hatta doktoruma söyledim güldü ne bilim ilk defa yaşıorum çok değişik geldi bişey oldu sandım meğer ikisi aynı anda ters yöne çekiorlarmış :) biri sağdan biri soldan vurup duruyorçok ilginç düz yatınca toplanıolar bir yere küçücük kalıolar,bir de karnımın tam ortası boş bastırabiliyorum ama sağa ya da sola bastıramıyorum hemen vuruyolar bana :)))
Masaya ya da sandalyye yaslanayım azcık hemen vuruyolar oraya :) çok ilginç
sonucu görünce benimde pek ümidim kalmadı jülicimmm beklicem canımmm çok saolll canımın içiiiii valla sizi ve yorumlarınızı çok özlemişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanmelikecim bence adetin gecikmiş sadece buna çeşitli sebepler neden olabilir, bekle bence eğer olmazsan doktorunu dinle.Hayırlı olsun yeni yeriniz bu arada.
bence başka bir doktora daha git.
fatoşcuğum canım ben bugün çok takılamadımki..işe bugün başlayınca yoğun bir gün oldu tatlım.o yüzden yazamadım...ama baktım tablon gayet hoş...sabır canım...loveli canım sanada çok tşk ederim...evet dün başladık çalışmaya bugünde devam... yarında devam edeyim öylemi...tamam yarında çalışalım öyleyse...14.gün çatlamış mı diyorsun yani...:Saruboceq:[/QUOTE]canım sen kendini iki tarihe göre ayarla 13.gün ve 19.gün yani 27.gün adet olmazsan 33 güne kadar bekle derim
yok olmazsın çünkü ateşin hala 36.4 e yakın değil
meliike baştan ölçtün mü belki geç yumurtladın
14.gün olmuş dr iğne vermiş
sen bugünü yarını çalış iğneden sonra 24-36 saat içinde çatlar ful buhafta çalışma yap derim
bende ona takığım ya neden böyle oldu ben 40 yaşındayım ilk defa 32.gün olduadet geliyor o zaman
ama luteal faz uzun sürdü sende
busecim bugün de çalışma olsun ateşin yükselmiş
dün çatlamış bugün yumurtlarsın akıntın nasıl ona bak bakalım