Ate ate artık ıncelecek

Çok teşekkürler beren ınş sende hedefine ulaşırsın sanada başarılar:) ben çizelge yapamıyorum tel üzerinden giriş yapıyorum :) kg başa bela valla almak kolay da vermek yokmu of of

evet ama verdıkten sonra ohh mıs gıbı gıyınıp dımdık yurumenın hazzını yasayınca bırdaha almassınız arkadaslar.....ben ınanıyorum sızde ınanınnn

iste sonunda Geldim cici sayfam :) geldim ama kafa bi milyon sinir sistemi çöktü beynim hata veriyor :-( malum bayram eş dost akrabalar çıka geldi ve yine mevzu bendim kendimi komedyen hokkabaz soytarı sanıyorum artık niye mi ? Du yazacam içimi dolu dolu dökecem :) insanlar niye böyle acımasız ? Yada düşüncesiz kendini güzel zanneden budala tipler nie bu kadar çok yahu yıllar sonra gelmişim ankaraya kaç yıldır görmemişın beni insan gibi konuşmak dururken niye benle dalga geçmeye çalışırsın ki kendini komik mi sanıyor yada etrafa fark mi yapmak istiyor peki ya etrafındaki insanlar niye böyle birşeye müsade edip ona katılıyorlar tamam kardeşim şişmannim bunu saklayacak bi yer yok ki niye benim kilolarımi söz edip alıyorsun ağzına söylenen sözleri yazacağım ama parmagim tık deniyor

Şişman olmak bu kadar utanç bi durummu utanç dan ziyade lafın nerden geleceğini bilmemek zor bi durum ayrı bisi anlatayım cidden obez olmak zor kardeşim ziyaretten eve dönerken trene bindik çapraz koltukta 17 Yaşlarında bi kız oturuyor du ve malesef ki kız obez di yavrum öle çekiniyor du ki neyse trenden indi arka koltukta bi kadın kızın hırkasına pat lafı soktu o kilo ile nasıl giymiş tövbe yarabbim sanki mini etek giymiş gibi bi hırkaya laf ediyor biz çıplak kalalım olmazmi Şişman iz ya bize bu yakışır anlıyaacan bu kg cidden başa bela

oirpata kıs ben bu nici yazmıyom be asim diyim ......

asim önce bu karamsarlıgı bırak bence canımya insan kendine acıyarak degil güvenerek bir şayler başarır . önce kendine güven ..yaptıgım işte kararlı ol ki başarasın ..
maden takımayazmıyorsun bende burdan takip edicem seni . ama dedigim gibi menülerini ve sporlarının özeteni istiyorum .. okey ...

merhaba
seni öyle iyi anlıyorumki ben obez değilim ancak buna ramen bile kilolarımla ve iştahımla ilgili o kadar çok şakaya maruz kaldımki ancak herşeyden önce bilincini programlamalısın diyetleri falan boşver belki hani şu 5 gün et yeme olayını tavsiye edebilirim kendince ufak değişiklikler yaparak uygulayabilirsin eğer zorlanırsan sonrasında ise soğan suyu topiğinde yazdıklarımı oku işe yarayacağından eminim umarım herşey gönlünce olur yazmaya devam et kimse okumasada kimse cvp vermesede yaz hatta hergün yediklerini içtiklerini ağzından içeri giren her bir lokmayı bile yaz bunlara baktıkça daha az yemeye başlayacaksın ilk başlar zor olabilir ama kolay ne varki bu dünyada
sevgiyle

cnm ben de yazdıklarını okuyunca kötü oldum.hep yaşadığımız şeyler.ama başlamışsın bak sakın vazgeçme.bende nerdeyse bi ay oldu başlayalı3-4 kilo verdim.sonuçta başarılabilir bişey o sığ kafalı insanlar bunun farkında değil.

hepinize tesekkür ederimmm sagolun arkadaslar :)) bu aralar giremicem siteye ev meselesi yüzünden amaaaaaaaa gümbür gümbür dönecem :)) yapacagım basaracagım eminim:) cok tesekkürler sagolun...

selaammmm bakıyorumda kilo vermeye başlamışsın çok sevindim gerçekten..bayadır yazmadım senin günlüğüne..ama herşey yolunda daha da iyi olacak inşallah..öpüyorumseni güzelim...a.s.

Aebenim kendimi rencide etmek değil be kuzum bunlar:) bunlar yeminle hep başıma geldi ve geliyor da kuzum dün mesela kızılay a indim kışlık birşeyler alayım diye. Mine ye girdim anneanne kıyafetleri var tekbir e gittim mübarek tüm obezler xl bedenleri tüketmiş hadi ate neyse dedim geziyorum yine tabi deli kocacimla :) giyim dünyasının altında flo var ayakkabılara bakarken yukarıya çıktık ana ne göreyim XXL Kazaklar saldırdım :) onları üstüne para verseler giymez dim eskiden ama mağdur olmak var ya a gittim 2 tane aldım ve sımli bak bu kendimi assaglamak değil gerçek takip et beni sen dua et işler hemen bitsin

Ironic bacım hoş geldin:) evet vermeye başladım ama işler çıktı neyse yeni evime geceyim koşu bandı ve twis shape den inmeyecegim :) senin kadar olamasamda 70 olacağım inşallah bende öptüm canım:) uğra böyle sende baktık ca hırs yapayım:)

tamam canım evet gerçek . ama yakınmakla olmuyorki işte lmaz: mucadele edip kurtulmassan böyle devan edecek ...klava: ben bekliyorum seni ama hele taşınayım degil . hemen kaydirigubbakcemile bilki bi sonraki güne attıgımız şeyleri hep erteleriz ..
belki okdar sıkı olmsade tam anlamıyla başlayana kadar boş durma derim ben en azından + geçmessin .... dikkat et yediklerine . valla elimde sopo bekliyorum .klava: ona göre benden kurtuluş yokkk taaa 70 görene kadar....:1hug:

slm millet aeben bacım sen kaç kiloydun?sanada bol kilo vermeler dilemek isterim..a.s.

hoşbulduk anacımopuyorumnanaktan her zaman gitmiyor bu diyet işleri malesef aksadığı oluyor muhakkak.bi önceki günün telafisini bi sonraki günde yapabilirsen ne ala..sen diyetine en iyi şekilde uymaya çalışta Allahın izniyle herşey hallolur kuşum:1hug:

Anam m m kız o sopa büyük küçük çubuk la fur kafama doğruya doğru bugün bozdum mevzuyu akşama doğru oldu hain kalori saldırısı ıskender yedim ama yarım tabak:) . . . . . Ironc bacım tabi değin doğru papaz hergün bizim gibi sebze yemez:) bazen canı ıskender ister:) ama yarın kesin kez sebze ye dönüş var:)

Ve e ee e e e e e 95 olmuşum:) ınş ev falan derken kg birşey olmaz:) AEBEN GACISI CANIM bireysel kaptanım :) iyi mi bu rakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…