Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım evet gerçek . ama yakınmakla olmuyorki işteAebenim kendimi rencide etmek değil be kuzum bunlar:) bunlar yeminle hep başıma geldi ve geliyor dakuzum dün mesela kızılay a indim kışlık birşeyler alayım diye. Mine ye girdim anneanne kıyafetleri var tekbir e gittim mübarek tüm obezler xl bedenleri tüketmiş hadi ate neyse dedim geziyorum yine tabi deli kocacimla :) giyim dünyasının altında flo var ayakkabılara bakarken yukarıya çıktık ana ne göreyim XXL Kazaklar saldırdım :) onları üstüne para verseler giymez dim eskiden ama mağdur olmak var ya a gittim 2 tane aldım ve sımli bak bu kendimi assaglamak değil gerçek
takip et beni sen dua et işler hemen bitsin
tamam canım evet gerçek . ama yakınmakla olmuyorki iştelmaz: mucadele edip kurtulmassan böyle devan edecek ...
klava: ben bekliyorum seni ama hele taşınayım degil . hemen kaydirigubbakcemile bilki bi sonraki güne attıgımız şeyleri hep erteleriz ..
belki okdar sıkı olmsade tam anlamıyla başlayana kadar boş durma derim ben en azından + geçmessin .... dikkat et yediklerine . valla elimde sopo bekliyorum .klava: ona göre benden kurtuluş yokkk taaa 70 görene kadar....:1hug:
Ironic bacım hoş geldin:) evet vermeye başladım ama işler çıktı neyse yeni evime geceyim koşu bandı ve twis shape den inmeyecegim :) senin kadar olamasamda 70 olacağım inşallah bende öptüm canım:) uğra böyle sende baktık ca hırs yapayım:)