Ate ate artık ıncelecek

Ve e ee e e e e e 95 olmuşum:) ınş ev falan derken kg birşey olmaz:) AEBEN GACISI CANIM bireysel kaptanım :) iyi mi bu rakam

aytenim tebrikler canım, 1 kilo verdin ha,eeeeee şimdi oldumu takımdan çıktın bide üstüne kiloda vermişsin,ne vardı cumadan sonra çıkaydın,neyse canım inşallah böyle devam edersin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım katılım yapamazdım artık ve bugunden sonrada diyet hak getire olur kesin cıkmayı bundan istedim.. tsk bende öptüm :))
kolay gelsin sabrın daim olsun incecik olursun inşallah

tesekkürler canım:))turkbayragiturkbayragiturkbayragi

slm millet aeben bacım sen kaç kiloydun?sanada bol kilo vermeler dilemek isterim..a.s.
bacım ben şu an 67 kiloyum .. 2 sene önce 6. takımda başladım . kaptanlıgınıza yaptım elimdeki sopa ordan kalmış ...:roflol::roflol: halada kızları sıkıştırırım .naniknanik kendime bi faydam olmasada ...
ben
şu an ne takımdayım nede diyette 80 olmasamda merdiven dayamıştım bi zamanlar . 12 kilo verdim ama vercegim bi 5 kilom daha var . 35 yaşında 3. veled anasıyım . kalan kilolarada bi bismillah desem iyi olacak ...içimdeki diyet cadısını bu kızları kapçılayıp bastırıyorum .:roflol::roflol:tabi onların istegiyle ...naniknanik

Son düzenleme:
Ve e ee e e e e e 95 olmuşum:) ınş ev falan derken kg birşey olmaz:) AEBEN GACISI CANIM bireysel kaptanım :) iyi mi bu rakam
alkisalkisalkis tebrikler ....
ama yok seni 70 görmeden iyi deyil ....:dilcikar:

not :bu arda iskender gözümden kaçmadı haaaaşakkıdı

:sinifsinif::sinifsinif:
alkisalkisalkis tebrikler ....
ama yok seni 70 görmeden iyi deyil ....:dilcikar:

not :bu arda iskender gözümden kaçmadı haaaaşakkıdı
:gitme: ma sadece üstündeki döneri yedim kız yani acı bana ya bi yerim şişseydi ((((((

:sinifsinif::sinifsinif::gitme: ma sadece üstündeki döneri yedim kız yani acı bana ya bi yerim şişseydi ((((((
tamam tamam sırnaşık şey afiyet olsun .....

kıs mesaj gönderemiyorum ne var yazdıgımda olsun saklımız yok herkes fark etsin bidahda olmasın ..lmaz:

oirpata.cım, tebrik ediyorum azminde.. ben de benzer bi konu açtım burda, hem günlük hem diyet tarzında devam edicem bugün yeni başladım :) desteğini bekliyorum :)

tamam tamam sırnaşık şey afiyet olsun .....

kıs mesaj gönderemiyorum ne var yazdıgımda olsun saklımız yok herkes fark etsin bidahda olmasın ..lmaz:
inş tekrarı olmaz ne diyim janem:)
oirpata.cım, tebrik ediyorum azminde.. ben de benzer bi konu açtım burda, hem günlük hem diyet tarzında devam edicem bugün yeni başladım :) desteğini bekliyorum :)

canım basarmanı isterim destegimi yeni evimde verecem çünki ev tasiyorum ( basarılar simdiden geldigimde senle yarısa girerim oketurkbayragiturkbayragi

inş tekrarı olmaz ne diyim janem:)

canım basarmanı isterim destegimi yeni evimde verecem çünki ev tasiyorum ( basarılar simdiden geldigimde senle yarısa girerim oketurkbayragiturkbayragi
kıs taşınma işi bitmedimi hala gelemedin bi türlü ..yoksa bendenmi korktun .:jeyyar:

Şükür bitti gül Ranaam :) bugün kendi evime geçiyorum lakin kilo arttı eminim pantolon dar geliyor

Ve merhaba artık 57 kiloyum az kendi azmim olsada bariatrik cerrahi ile nokta atısı yaptım şükürler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…