Ve e ee e e e e e 95 olmuşum:) ınş ev falan derken kg birşey olmaz:) AEBEN GACISI CANIM bireysel kaptanım :) iyi mi bu rakam
canım katılım yapamazdım artık ve bugunden sonrada diyet hak getire olur kesin cıkmayı bundan istedim.. tsk bende öptüm :))aytenim tebrikler canım, 1 kilo verdin ha,eeeeee şimdi oldumu takımdan çıktın bide üstüne kiloda vermişsin,ne vardı cumadan sonra çıkaydın,neyse canım inşallah böyle devam edersin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsin sabrın daim olsun incecik olursun inşallah
bacım ben şu an 67 kiloyum .. 2 sene önce 6. takımda başladım . kaptanlıgınıza yaptım elimdeki sopa ordan kalmış ...:roflol::roflol: halada kızları sıkıştırırım .naniknanik kendime bi faydam olmasada ...slm millet aeben bacım sen kaç kiloydun?sanada bol kilo vermeler dilemek isterim..a.s.
alkisalkisalkis tebrikler ....Ve e ee e e e e e 95 olmuşum:) ınş ev falan derken kg birşey olmaz:) AEBEN GACISI CANIM bireysel kaptanım :) iyi mi bu rakam
:gitme: ma sadece üstündeki döneri yedim kızalkisalkisalkis tebrikler ....
ama yok seni 70 görmeden iyi deyil ....:dilcikar:
not :bu arda iskender gözümden kaçmadı haaaaşakkıdı
tamam tamam sırnaşık şey afiyet olsun .....:sinifsinif::sinifsinif::gitme: ma sadece üstündeki döneri yedim kızyani acı bana ya bi yerim şişseydi ((((((
inş tekrarı olmaz ne diyim janem:)tamam tamam sırnaşık şey afiyet olsun .....
kıs mesaj gönderemiyorum ne var yazdıgımda olsun saklımız yok herkes fark etsin bidahda olmasın ..lmaz:
oirpata.cım, tebrik ediyorum azminde.. ben de benzer bi konu açtım burda, hem günlük hem diyet tarzında devam edicem bugün yeni başladım :) desteğini bekliyorum :)
kıs taşınma işi bitmedimi hala gelemedin bi türlü ..yoksa bendenmi korktun .:jeyyar:inş tekrarı olmaz ne diyim janem:)
canım basarmanı isterim destegimi yeni evimde verecem çünki ev tasiyorum( basarılar simdiden geldigimde senle yarısa girerim oke turkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?