Atatürk'ün köpek ve atlarının isimlerini sayınız

ayy valahı torpıl oluyorsa bana nıye kımse torpıl yapmıyor hemen anlatayım...
sehrımızın beledıye baskanı bana asla torpıl yapmadı acıkca torpıl ıstedım yapmadı( akpden )
dayım chp den mılletvekılı bırak torpıl yapmayı ıstedım dıye benı bı guzel fırcaladı
amcam bbp ilce baskanı ona zaten bunu teklıf bıle edemem sanırım ayagıma sıkar vatan haini dıye

idarı hakımlık sınavına gırdım imanım gevredı , o sınavdan yuksek puan alıp sozlu mulakata kalabılsem torpıle gerek bıle kalmazdı zatenn o saatden sonra yemişim torpılı...hangı partı hangı gorev olursa olsun her yerden yetkısını kotuye kullanan olabılır bunun dırek bı partıyle alakası ne anlamadım
akp yapıyorsa chp-mhp tovbe etmıs yapmıyor mu ? nasıl bı ıftıradır arkadas ya öh yanı

bı mali musavır olarak işlemlerım ıcın hıc sıra beklemıyorum mesela vergı daıresinde-malıyede-sıgortada

yok bence en absurtü amerikan yapımı bonanza dizisinin kaç yılında çevrildiği.
bunu bilmeyen bu ülkede caaahillldir. çok önemli bu.
şu amerikalılara ikinci bahar kaç yılında çevrildi desek türkiye diye ülkemi var derler.:)
birde sınavda sorulıyor bu. ki ikinci bahar daha yeni tarih. amerikalılara bu sınavda sorulsa adamlar olay çıkarır soran işinden olurdu,alay konusuda olurdu ayrıca

En borçsuz ilçe hangisidir ? Ödemiş

Bu iğrenç espri için herkesten özür diler konuya dönerim .

Sorular aslında tam da yukarıdaki kıvamda .

Sözlü mülakatların kurumlardaki amacı ne yazık ki ; yazılı sınavda 100 alan adamı değil de 70 alanı nasıl işe alırız mantığında (70 iyi ihtimal)

Maalesef , torpilin , arkası olmanın önü alınacak medeniyete erişemedik .

Bu sorular aklıma sadece ne sorar da eleriz i getiriyor , başka tezi olanı zevkle dinlerim

içlerinde abdülaziz, kaplumbaga, gülhane parkını bir de venüs ü biliyorum genel kültürüm bu kadara yetiyo , o kadar tarih hocasıyla tarihe çalıştım la biri de Atatürkün atı ve köpeğinden bahsetmedi be.

Bu sınav hakimlik savcılık sınavı değildi .
Yazı işleri müdürlüğü sınavi idi.
Yani adliyelerde mahkeme veya savcılık kalemlerinde müdür seçtiler.
Zabıt katiplerinin bir üst pozisyonu idi.
yazılı sınavlarda 90 küsür alanları başarı puanı olan 70 in altına düşürmek için 50 kınırüsür mülakat puanı vermişler.
Yazılı sınavda sınırı ite kaka geçen 60 küsür alan adaylara da mülakatta 100 vererek 70 ün üzerine çıkmalarını sağlamışlar.
Bütün bunlara rağmen torpil yok diye iddia edenler lütfen vicdanlarını bir sorgulasınlar.

yani. .

Konuyu hakimlik savcılık sınavına çeken ben olmuşum gibi oldu ama bu sınavla ilgili yazmamıştım açıkçası. Kendi durumumla ilgili yazdım. Benzer bir durum söz konusu çünkü.
Siz böyle söyleyince fark ettim yanlış anlamaya sebep olabileceğimi, kusura bakmayın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…