Halkı cimri olarak bilinen ülke? / İskoçya
hayır bilmek neden önemli. bir kovboy dizisi. onu anlasam.Bonanzayi ben bile bilmiyorum yaş 30
Sınava girecekler nerden bilsin..
Böylede sacmalik gormedim..
yani. .Bu sınav hakimlik savcılık sınavı değildi .
Yazı işleri müdürlüğü sınavi idi.
Yani adliyelerde mahkeme veya savcılık kalemlerinde müdür seçtiler.
Zabıt katiplerinin bir üst pozisyonu idi.
yazılı sınavlarda 90 küsür alanları başarı puanı olan 70 in altına düşürmek için 50 kınırüsür mülakat puanı vermişler.
Yazılı sınavda sınırı ite kaka geçen 60 küsür alan adaylara da mülakatta 100 vererek 70 ün üzerine çıkmalarını sağlamışlar.
Bütün bunlara rağmen torpil yok diye iddia edenler lütfen vicdanlarını bir sorgulasınlar.
Yok bir tek o çok anlamsız olmuş.bonanzanın çevrilme yılını biliyormusun
HeheBen de bu soruya bittim. Kayserinin pro hali herhalde
ben KAyseriliyim hiç de cimri değilim.Hehekayserideyim,evet halkı cimri
Valla yerlisi tamda öyle. İstisnalar vardır elbet ama. Değişik yani gösterişe gelince alırlar satarlar ama çoğunlukla kısarlar.ben KAyseriliyim hiç de cimri değilim.
halt etmiş onu diyenler
Konuyu hakimlik savcılık sınavına çeken ben olmuşum gibi oldu ama bu sınavla ilgili yazmamıştım açıkçası. Kendi durumumla ilgili yazdım. Benzer bir durum söz konusu çünkü.Bu sınav hakimlik savcılık sınavı değildi .
Yazı işleri müdürlüğü sınavi idi.
Yani adliyelerde mahkeme veya savcılık kalemlerinde müdür seçtiler.
Zabıt katiplerinin bir üst pozisyonu idi.
yazılı sınavlarda 90 küsür alanları başarı puanı olan 70 in altına düşürmek için 50 kınırüsür mülakat puanı vermişler.
Yazılı sınavda sınırı ite kaka geçen 60 küsür alan adaylara da mülakatta 100 vererek 70 ün üzerine çıkmalarını sağlamışlar.
Bütün bunlara rağmen torpil yok diye iddia edenler lütfen vicdanlarını bir sorgulasınlar.
Valla yerlisi tamda öyle. İstisnalar vardır elbet ama. Değişik yani gösterişe gelince alırlar satarlar ama çoğunlukla kısarlar.
yerlisi nedir ?Valla yerlisi tamda öyle. İstisnalar vardır elbet ama. Değişik yani gösterişe gelince alırlar satarlar ama çoğunlukla kısarlar.