Atatürk'ün köpek ve atlarının isimlerini sayınız

Edep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos

Edep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos
şimdi senin kibin geldi.öyle güzel bir ban bekliyor ki seni.

Son düzenleme:
sedaaaa yavaş gel bacım, bu ne hiddet

Allahını seven arkadaşın üzerine noktalama, imla falan atsın..

sedaaaaaa ben noktaları buraya koyuyorum sen uygun yerlere diz yavrım (. , ... ! ; " " )

bir de bu "boşsunuz boş" bu topiğin ana repliklerinden sanırım, söylemeyeni dövüyorlarsa demek..

Siz noktasız virgülsüz mü mezun oldunuz o fakülteden? Biraz dikkat edin lütfen ben sizi anlamak içi bu kadar çabalamak zorunda değilim.
Emeğe saygısı olmayan biri de değilim ayrıca. Öyle olsam derdim ki ben yazılıyı geçeyim de mülakatta zaten işim kolay. Ki istesem cidden kolay olur çok net söyleyebiliyorum bunu.
Madde falan ezberlediğimiz yok. Fakülteye girdiğim günden beri hocaların tümü maddeleri ezberlemeyin yorumlamayı öğrenin dedi, ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Siz de deneyin isterseniz. Belki daha kolay olur işiniz. Final dönemindeyim gecem zaten gündüzüme karışmış durumda, anlayabiliyorum sizi. Başarılar dilerim :)
Tüm hakim savcıları zan altında bırakmak gibi bir niyetim de yok ayrıca. Elbette torpil olmadan girenler de mevcuttur, ancak hala referans konusunda sorduğuma cevap vermemişsiniz? İşlevi nedir bunun?
Helal kız tantanis
Bu ülkenin senin gibi gençlere ihtiyacı var:KK9:

Konuya odaklanalım olur mu? Mevzu 13 yıllık hükümet ve önceki hükümetler değil, sorular.
Torpillerse yeni bir mevzu değil bir tarafa yıkmanın mantığı yok.
Karalamalar başlarsa bozuşuruz.

X