- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şimdi fark ettim Eğlenmiş olduğu yerde.yalbnız seda profilini bu konuya ayırmış resmebn:)
şimdi senin kibin geldi.öyle güzel bir ban bekliyor ki seni.Edep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos
sedaaaa yavaş gel bacım, bu ne hiddetEdep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos
görüldüğü gibi kim edepli kim değil o mesajdan anlaşılıyor
görüldüğü gibi kim edepli kim değil o mesajdan anlaşılıyor
onu bende anlamadım. garip bir şey yaşadık konuca . neyse.Edebe nasıl bağladı anlamadım zaten kaçırmışım o kısmı
Edep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos
bonanzanın çevrilme yılını biliyormusunBana anormal gelmedi sorular köpeği de atı da biliniyor
93 yıllık devletimizde akp 13 yıldır hırsız ise geri kalan 80 yılda kim çalmış cimcime?Sadece AKP hükümetinde yolsuzluk , torpil oluyor ne pis ne ahlaksız bir hukumetmis ya bu akp hükümeti . Hak yemekten başka birsey yapmıyorlar . Ancak kendi kasalarını dolduruyorlar .
Bana anormal gelmedi sorular köpeği de atı da biliniyor
Helal kız tantanisSiz noktasız virgülsüz mü mezun oldunuz o fakülteden? Biraz dikkat edin lütfen ben sizi anlamak içi bu kadar çabalamak zorunda değilim.
Emeğe saygısı olmayan biri de değilim ayrıca. Öyle olsam derdim ki ben yazılıyı geçeyim de mülakatta zaten işim kolay. Ki istesem cidden kolay olur çok net söyleyebiliyorum bunu.
Madde falan ezberlediğimiz yok. Fakülteye girdiğim günden beri hocaların tümü maddeleri ezberlemeyin yorumlamayı öğrenin dedi, ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Siz de deneyin isterseniz. Belki daha kolay olur işiniz. Final dönemindeyim gecem zaten gündüzüme karışmış durumda, anlayabiliyorum sizi. Başarılar dilerim :)
Tüm hakim savcıları zan altında bırakmak gibi bir niyetim de yok ayrıca. Elbette torpil olmadan girenler de mevcuttur, ancak hala referans konusunda sorduğuma cevap vermemişsiniz? İşlevi nedir bunun?
Şımardım şuan :))Helal kız tantanis
Bu ülkenin senin gibi gençlere ihtiyacı var