arkadaşım arkan varsa akpli tavuğun bile varsa korkmaYa hakimlik savcılık sınavlarından bu sebeple çok korkuyorum ben. O kadar emek mülakat yüzünden hiç oluyor
arkadaşım arkan varsa akpli tavuğun bile varsa korkma
Akp de var chp alakasi yok savci olmak emek ister bilgi asimi yasamamiz lazim fayda saglamiyor isim vermiycem vekil dolu ailem turkiyede en uzun siyasette kalan siyasetci ve kitabi olan siyasetci babamjn amcasi vs bunlara kanmayin yok ankarada dayin olcak felan bende savci olmak icn cabaliyorum niye bana aa sen sunun sunun yigenisin tam savcisin hic okuma testlerden gecme cok basarili ailedesin demediler hep soylenti bunlar prosudur vardir oyle isler he sadece bir ise girerken bazilari kullaniyor bu konumu onlarda bize belki faydasi olur dye ise aliyorlar ama yok savc avukat fln bunlar hikaye ozmn benim rte yaninda felan olmam lazimdi yigeni arkadasimdi okuldaydkn e ben savci olmadim daha tovbe YA RABBIM hicbirsey emek vermeden olmaz cocuk bile anne karninda 9 ay bekliyor agac meyve vermek icin asamalardn geciyor armut pis agzima dus olmaz ozmn herkes savci olsun hakim olsun avukat olsun burdaki amac en ufak detayi bile bilmek bilgisiz insani mertebeye koymk olmazarkadaşım arkan varsa akpli tavuğun bile varsa korkma
Hmm.. Hakimlik savcılık sınavı sonrası referans muhabbeti nedir peki? Aydınlatın beni gerçekten bilmiyorum.Akp de var chp alakasi yok savci olmak emek ister bilgi asimi yasamamiz lazim fayda saglamiyor isim vermiycem vekil dolu ailem turkiyede en uzun siyasette kalan siyasetci ve kitabi olan siyasetci babamjn amcasi vs bunlara kanmayin yok ankarada dayin olcak felan bende savci olmak icn cabaliyorum niye bana aa sen sunun sunun yigenisin tam savcisin hic okuma testlerden gecme cok basarili ailedesin demediler hep soylenti bunlar prosudur vardir oyle isler he sadece bir ise girerken bazilari kullaniyor bu konumu onlarda bize belki faydasi olur dye ise aliyorlar ama yok savc avukat fln bunlar hikaye ozmn benim rte yaninda felan olmam lazimdi yigeni arkadasimdi okuldaydkn e ben savci olmadim daha tovbe YA RABBIM hicbirsey emek vermeden olmaz cocuk bile anne karninda 9 ay bekliyor agac meyve vermek icin asamalardn geciyor armut pis agzima dus olmaz ozmn herkes savci olsun hakim olsun avukat olsun burdaki amac en ufak detayi bile bilmek bilgisiz insani mertebeye koymk olmaz
yani diyorsun ki bu ülkeden herşey adil torpil yandaş akp ye yakın sendikalardaki insanların hepsi adil olarak atanıyor ilginç hangi ülkede yaşıyorsunuzAkp de var chp alakasi yok savci olmak emek ister bilgi asimi yasamamiz lazim fayda saglamiyor isim vermiycem vekil dolu ailem turkiyede en uzun siyasette kalan siyasetci ve kitabi olan siyasetci babamjn amcasi vs bunlara kanmayin yok ankarada dayin olcak felan bende savci olmak icn cabaliyorum niye bana aa sen sunun sunun yigenisin tam savcisin hic okuma testlerden gecme cok basarili ailedesin demediler hep soylenti bunlar prosudur vardir oyle isler he sadece bir ise girerken bazilari kullaniyor bu konumu onlarda bize belki faydasi olur dye ise aliyorlar ama yok savc avukat fln bunlar hikaye ozmn benim rte yaninda felan olmam lazimdi yigeni arkadasimdi okuldaydkn e ben savci olmadim daha tovbe YA RABBIM hicbirsey emek vermeden olmaz cocuk bile anne karninda 9 ay bekliyor agac meyve vermek icin asamalardn geciyor armut pis agzima dus olmaz ozmn herkes savci olsun hakim olsun avukat olsun burdaki amac en ufak detayi bile bilmek bilgisiz insani mertebeye koymk olmaz
aynen öyle diyor. sanırım oda zimbabveli:)yani diyorsun ki bu ülkeden herşey adil torpil yandaş akp ye yakın sendikalardaki insanların hepsi adil olarak atanıyor ilginç hangi ülkede yaşıyorsunuz
sanırım alakalı olması gerekmiyor bölümle sorulan soruların,(ömrümde hiç mülakata girmedim) arkadaşıma erasmus mülakatında mevlananın annesinin mezarının nerede olduğunu sormuşlar.
arkadaşım arkan varsa akpli tavuğun bile varsa korkma