- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
Yerlisi ım bir yerden gelmiş olmayan hani uzun yıllardır burda oturan ve devam ettiren.yerlisi nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerlisi ım bir yerden gelmiş olmayan hani uzun yıllardır burda oturan ve devam ettiren.yerlisi nedir ?
Konya da fenaymış duydumAaa konyalilar ve afyonlular cimri sanırdım ben
Konya da fenaymış duydum
soruları oda tv mi sormuşOda tv. (Hepte bundan çıkıyor böyle şeyler nedense)
He özellikle yerlileri
aynı şeyi soracağımBi banamı normal geldi sorular mülakatlarda hep genel kültür sorulur biraz zor evet ama makuller bence
Bi banamı normal geldi sorular mülakatlarda hep genel kültür sorulur biraz zor evet ama makuller bence
Amcam 18 yıllık avukat şuan. Bir kaç yıl önce istersen hakim olarak atayalım diye teklif aldı. Bu adam henüz sınava girmemişti, hatta böyle bir düşüncesi dahi yoktu. Teklifi reddetti ama kabul etse işi çok da zor olmayacaktı.Benim de ailemde var sınava giren bir abla.. Kadın kaç senedir avukatlık yaptı, bana söylediği tek şey şuydu "Hasatvakti sınavlara giriyorum kazanıyorum ama mülakatta referansım yok diye alamıyorum" en son hakimlik sınavında mülakatta kız kardeşinin kocası bir referans buldu ve öyle atandı, hak yemeyenler de vardır ama geneli bu..
Benim zoruma gidiyor, Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinde okuyan insanların referans bulamadıklarından elenmeleri..
Fakülteyi bitirmek için bu kadar canımız çıksın yetmesin sınava gece gündüz çalışalım emeğimiz böyle sorular yüzünden heba olsun..
Ben hakkın adaletine güveniyorum o hakkı verecektir.
13 tanesini biliyordum kuzum eşim 17 tanesini cevapladı sonuç bu olunca bana makul geldillina
Makul anlayışın üzerine tez yazmak isterim canım
Soruların 4 ünü hasbelkader cevapladım .Yoksa sen 22 de 22 mi yaptın Makul sayılması için 10 nete bile razıyım
Mülakatlarda hep bu tip sorular çıkıyor genel durum bu olunca normal geldi bana sistem bu şekilde bu malesefaynı şeyi soracağım
bonanza dizisinin yapım yılını sormak mı normal
Zor valla işimiz, ben siyaset bölümüne pek yazmıyorum sinirlerim bozuluyor çünkü böyle olayları okuyuncaAmcam 18 yıllık avukat şuan. Bir kaç yıl önce istersen hakim olarak atayalım diye teklif aldı. Bu adam henüz sınava girmemişti, hatta böyle bir düşüncesi dahi yoktu. Teklifi reddetti ama kabul etse işi çok da zor olmayacaktı.
Mune konuyu kaydırmayın demişti ama eklemek istedim. Havadan konuşmuyordum yani. Keşke öyle olsaydı o kadar garip örnekler gördüm ki
saçmasapan bir sistem o zaman ve kesinlikle normal değil. bonanzanın yapım yıılını sormak bir trajikomedidir. ve hiçde makul bir soru değildirMülakatlarda hep bu tip sorular çıkıyor genel durum bu olunca normal geldi bana sistem bu şekilde bu malesef