Mantıklı demedimki zaten sen yanlış analiz ettin söylediklerimi normal dedim bu sistemde bu sorular normal artık uzun süredir bu şekildesaçmasapan bir sistem o zaman ve kesinlikle normal değil. bonanzanın yapım yıılını sormak bir trajikomedidir. ve hiçde makul bir soru değildir
13 tanesini biliyordum kuzum eşim 17 tanesini cevapladı sonuç bu olunca bana makul geldi
Birde kardeşim geçenlerde mit sınavlarına girdi bu sorular orda sorulanların yanında melekk melekk
Tez deme bana ya şurada takılıyorum hali hazırda yazmam gereken tezim var hatırlatma
Ahh kuzum doğru cevap verenimi alıyorlar oda belli değil ki22 de 4 ile kendimi pek bir ezik hissettim be canım
Mülakatı geçtiniz , işe alındınız , tebrikler size
++ paraları sıfırla diyen devlet büyüğü kimdir?Bunlar genel kultur sorusu mu oluyor? Kirpinin kac dikeni, Mevlananin anneannesi.. Atanin kopeklerinin ismi..Boyle genel kultur sorusu mu olur?
Adam gibi sorsalar ya, gunumuzden.. Mesela: Bilalin ismarlanan 10 gemicikten ilk ikisi olan ve Aralik 2014 te denize indirilen 40 milyon dolar degerindeki son iki gemiciginin adlari nelerdir? gibi..
Bakalim kac kisinin gundemden haberi varmis, di mi?
:))))))))))))))))))))++ paraları sıfırla diyen devlet büyüğü kimdir?
+ evlere ateşler salan bedduamatiğin adı nedir?
+17 aralık operasyonunda paraların konulduğu kutular ne kutusudur?
Profil fotoğrafını da kıskandım. :):))))))))))))))))))))
Akp de var chp alakasi yok savci olmak emek ister bilgi asimi yasamamiz lazim fayda saglamiyor isim vermiycem vekil dolu ailem turkiyede en uzun siyasette kalan siyasetci ve kitabi olan siyasetci babamjn amcasi vs bunlara kanmayin yok ankarada dayin olcak felan bende savci olmak icn cabaliyorum niye bana aa sen sunun sunun yigenisin tam savcisin hic okuma testlerden gecme cok basarili ailedesin demediler hep soylenti bunlar prosudur vardir oyle isler he sadece bir ise girerken bazilari kullaniyor bu konumu onlarda bize belki faydasi olur dye ise aliyorlar ama yok savc avukat fln bunlar hikaye ozmn benim rte yaninda felan olmam lazimdi yigeni arkadasimdi okuldaydkn e ben savci olmadim daha tovbe YA RABBIM hicbirsey emek vermeden olmaz cocuk bile anne karninda 9 ay bekliyor agac meyve vermek icin asamalardn geciyor armut pis agzima dus olmaz ozmn herkes savci olsun hakim olsun avukat olsun burdaki amac en ufak detayi bile bilmek bilgisiz insani mertebeye koymk olmaz
++ paraları sıfırla diyen devlet büyüğü kimdir?
+ evlere ateşler salan bedduamatiğin adı nedir?
+17 aralık operasyonunda paraların konulduğu kutular ne kutusudur?
Edep li edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar haha devam devam klavye artisleri it urur kervan yurur atalarimiz bosa dememis smdi buna laf dersiniz siz vatan hainleri eli sehit kani kokanlarsiniz vicdan olsa akp dussn dye katillere oy vermezdiniz benimle muhattap.olmayin insALLAH sebebyet verdignz seylr basiniza gelir diycem de biz oyle insanlar degiliz ALLAH cc hidayet versin kalitemiz farkimiz mahelle karisi gibi dedikodu yapiyorsunz bide yetse bilginiz bossunuz bos