• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATATÜRK'e yapılan büyük ayıp!!!

Ben yazıyı okumadım ama topiği inceleyince biraz fikir sahibi oldum ve bende duygularımı dilimin döndüğünce yazmak istedim. zamanın birinde beni ve benim gibi arkadaşlarımında beynini öğretmen demeye utandığım insan müsvetteleri yıkamaya çalıştılar bazıları için ise başarılı oldular benim önce babam sonrada sevgili eşim ki ATATÜRK aşığıtır tutkudur onun için onların sayesinde sayesinde yanılmadan kanmadan en fanatik savunucularından oldum. keşke şimdi de öle bi lider gelse kim nederse desin TÜRKÜM ATATÜRKÇÜYÜM VATANIM için canımı veririm ve çocuklarımıda öle yetiştiriyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Arkadaslar,

Siteye bir göz atınca delirdim resmen. Sadece bu yazıyla kalsa yine iyi. Neler neler var allahım gözlerime inanamadım. Daha önce de arkadaslarımız bahsetmis sagolsunlar, ben dayanamayıp 1923 TÜRK GRUP'A ihbar ettim siteyi tekrar. Tek umudum bu sitenin en kısa zamanda durdurulması.

Kazen ve diger mod. ve müdireler de kızmazlarsa bu yola basvurmamıza lütfen bildiginiz hacker vs birileri varsa ihbar edelim nolur. Ben hic anlamıyorum bu islerden. Sadece okudukca canım acıyor!
Eger yanlıs birsey oneriyorsam adminlerden özürdiliyorumm. :çok üzgünüm:

Back