Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala 4 ünite yüklü ne zaman diğerleri yüklenir acaba?
Birde arkadaşlar çıktı aldınız mı hiç kırtasiyeden ortama kaç lira tutar?
Bende hala 4 ünite yüklü ne zaman diğerleri yüklenir acaba?
Birde arkadaşlar çıktı aldınız mı hiç kırtasiyeden ortama kaç lira tutar?
Lms sistemi üzerinden mi giriliyo acaba? Ordan girmeyi denedim ama obs şifremle orası aynı değil galiba. Kullanıcı adı ve şifreyi kontrol edin diyo. Of kafam çok karıştı nolur biri bana yardım etsinnnn
evet canım lms üzerinden gireceksin zaten kullanıcı adı ve şifreyi otamatik olarak üni tcni yapıyor aldıgın şifre ile gir zaten direkt dersler açılıyor. zaten 5. ünitelerde yüklenmiş kolay gelsin...
Çok tşk ederimm ama TC ile girmeyi denedim obs ye girebiliyorum ama lms ye giremedim kullanıcı adı şifreyi kontrol edin diyo (
Orada halihairda kitaplar mi var yoksa siz notlarin ciktisini mi aldiniz . zaman az kaldi cunkuBen kırtasiyeden ilk 14 ünitenin fotokopisini aldım. Bu dönem rahat ederim. Hepsi 46 tl tutmuştu sanırım.bir de cilt yaptı, kitap gibi oldu. Ankarada kızılay da kök çarşısı var. Oranın zemin katında kırtasiyeler var. Oradan temin ettim
Orada halihairda kitaplar mi var yoksa siz notlarin ciktisini mi aldiniz . zaman az kaldi cunku[/
Orada halihairda kitaplar mi var yoksa siz notlarin ciktisini mi aldiniz . zaman az kaldi cunku
bize her hafta yuklenen konuları bir araya germisler. Toplamda bu donem icin 14 unite var, hepsi orada mevcut. Hatta 2. Sınıf notlarıda varmıs. Ben cıktı alıp, sipral cilt yaptırdım. Kitap gibi oldu.
2. Üniversite zamanı,kayıt yaptırabilirsiniz sınava girmeden,ön kayıtları Temmuz Ağustos gibi başlar,kesin kayıtlarda Eylül Ekim gibi başlar,özel kreşlerde çalışabilirsiniz ama kadrolu öğretmenlik için dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek 2 yıllıkta kadrolu öğretmenlik yapamazsınız.Erzurum Üniversitesi,kitap vermiyor internet üzerinden elektronik kitap yüklüyor,vize sınavları internet üzerinden final sınavları ise belirlenen merkezlerdeki okullarda yapılıyor eğer yaşadığınız şehirde merkezi yok ise çevre illerde yapılır.Atatürk ünviersitesi Anadolu üniversitesinin farkı ne?Ben anaokulu öğretmenliği yapmak istiyorum kaç puan alıp nereye tercih etmem gerek ?Bu arada .önlisans muhasebe mezunuyum
2. Üniversite zamanı,kayıt yaptırabilirsiniz sınava girmeden,ön kayıtları Temmuz Ağustos gibi başlar,kesin kayıtlarda Eylül Ekim gibi başlar,özel kreşlerde çalışabilirsiniz ama kadrolu öğretmenlik için dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek 2 yıllıkta kadrolu öğretmenlik yapamazsınız.Erzurum Üniversitesi,kitap vermiyor internet üzerinden elektronik kitap yüklüyor,vize sınavları internet üzerinden final sınavları ise belirlenen merkezlerdeki okullarda yapılıyor eğer yaşadığınız şehirde merkezi yok ise çevre illerde yapılır.
Siz zaten 2. Üniversite olarak okuyacaksınız kayıt olabilirsiniz ama 2 yıllık okuyacaksınız 4 yıllık değil,sınava girmenize gerek yok o yüzden sınava girseniz taban puanı 410 küsür normalde.Cevabınız için çok teşekkür ederim.Peki 2 yıllık muhasebe bölümünden çocuk gelişimine geçiş yapılıyor mu?Çünkü alakasız bölümler ben sınava girmek gerek diye biliyordum.Eğer direk geçiş yapılıyorsa süper
Dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek örgünden tamamlanıyor diye biliyorum çünkü aöf de başka bölüm yok.çok yüksekmiş puanı zaten tuturmak çok zor sınavla peki 4 yıla tamamladığımda devlet okullarında anasınıfı öğretmeni olabilirim yani değil mi?
Dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek örgünden tamamlanıyor diye biliyorum çünkü aöf de başka bölüm yok.