- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evraklarımı Cuma günü kargoya verdim.Kesin kayıt yaptırabilirsiniz diye Çarsamba günü msj atmıslardı. O nedenle gecikti. Benim evraklarım daha ulasmadı bileinsallah bir sorun olmaz. okulun web sitesinde de dogru düzgün bilgilendirme yapılmıyor.
Bence sorun olmaz gibime geliyor çünkü Erzurum aöf 2. Üniversite kayıtları uzatıldı canım 24 Ekim'e kadar.Cuma dediginiz 10 ekim cuma mi? Yoksa 17 si cuma mi
Bence sorun olmaz gibime geliyor çünkü Erzurum aöf 2. Üniversite kayıtları uzatıldı canım 24 Ekim'e kadar.
Benim facebook adresim yok canım,kardeşim söyledi böyle böyle 2. Üniversite kayıtları uzatılmış dedi hangi üniversite dedim,Erzurum ve İstanbul aöf 2. Üniversite kayıtları 24 Ekim'e uzatılmış dedi açıköğretim sayfalarında yazıyor bende kardeşimin facesinden baktım uzatılmış yazıyordu açıköğretim sayfalarında.benim kargoda 18 ekimde ulaşmış yani gecikmiş 17 si son diyodu çünkü 24 üne kadar uzadığını nerden gördünüz kurcalıyorum siteyi bulamadım
Benim facebook adresim yok canım,kardeşim söyledi böyle böyle 2. Üniversite kayıtları uzatılmış dedi hangi üniversite dedim,Erzurum ve İstanbul aöf 2. Üniversite kayıtları 24 Ekim'e uzatılmış dedi açıköğretim sayfalarında yazıyor bende kardeşimin facesinden baktım uzatılmış yazıyordu açıköğretim sayfalarında.
Açıköğretim yazın canım,108 küsür beğenmesi var orada yazıyor.üniversitenin sayfasında yazardı yanlış istihbarat olmasın ama umarım doğrudur :))
facebook sayfasının adını rica edebilirmiyim
Açıköğretim yazın canım,108 küsür beğenmesi var orada yazıyor.
Bence sorun olmaz gibime geliyor çünkü Erzurum aöf 2. Üniversite kayıtları uzatıldı canım 24 Ekim'e kadar.
yardımcı meleğim gelmiş ben telefon konuşmasından pek tatmin olmadım umarım kaydımı bi an önce yaparlar
17 EkimCuma dediginiz 10 ekim cuma mi? Yoksa 17 si cuma mi
yok ben geçen pazartesi yollamıştım, çarşamba da kargodan mesaj gelmişti teslim edildi diye. şimdi gün içinde de üniversiteden mesaj geldi, evraklar elimize ulaşmıştır incelendikten sonra kaydınız gerçekleşecektir diye. pek mutluyumsizin de mi kargo geç gitti
o zaman anca mesaj gelir, panik yapmayın. bana da bugün mesaj geldi ama hala kaydım olmadı, incelendikten sonra olcakmış.17 Ekim
yok ben geçen pazartesi yollamıştım, çarşamba da kargodan mesaj gelmişti teslim edildi diye. şimdi gün içinde de üniversiteden mesaj geldi, evraklar elimize ulaşmıştır incelendikten sonra kaydınız gerçekleşecektir diye. pek mutluyum
Tamam ,uzatılmış şimdi yine baktım sayfasına İstanbul ve Erzurum 2. Üniversite kayıtları uzatılmış,sadece Anadolu Üniversitesi uzatmamış.hmmm buldum ama o osym ile yerleşenler içinmiş ben 2.üniversite kapsamında kaydoldum
yok yok için rahat olsun, kayda alırlar çünkü ben de sayfaya girince hala kayıtlarımız devam ediyor diye uyarı çıkıyor. ben de üniversiteden mesajı kaç gün sonra bugün aldım. çok panik yapmıştım ama anca yapıyolar demek ki.bana da kargodan teslim edildi diye mesaj geldi ama üniversiteden msj almadım
18 ekimde teslim almışlar kayda sokarlarmı acaba diken üstündeyim
bana da kargodan teslim edildi diye mesaj geldi ama üniversiteden msj almadım
ama istersen hiç stresle bekleme kendine işkence etme. 444 92 82 numaradan ara, bir sor. ben de bugün o numaradan konuştum.
İcin rahat olsun. Bana attıkları msjda evrakları kargoya teslim tarihi 17 Ekim son gün yazıyordu. Ben de son gün gönderdim. Dersleri ne ara calısacagız, sınav bir ay sonra. Daha pdf dosyaları indiremedim, önce sistemden yukleyecekler de oyle gorecegiz.bana da kargodan teslim edildi diye mesaj geldi ama üniversiteden msj almadım