Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Peki onların kayit süre kısıtlamaları var mı yoksa istediğimiz zaman kayıt olabiliyor muyuz? Bilginiz varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira hiçbir bilgim yok benim internettede araştırıyorum fakat anlayamıyorum :)

İstediğiniz zaman kayıt olamıyorsunuz,belirli bir süreleri var,Temmuz ayı gibi ön kayıtları başlıyor,önce ön kayıt oluyorsunuz,sonra kesin kayıtlar başlıyor 2014 te Eylül gibi başladı 24 Ekim de sona erdi,2015 tede aynı olur yine,zaten ön kayıtı yaptıktan sonra sistemde hangi belgelerin istendiği yazar.HoppaHoppa

İstediğiniz zaman kayıt olamıyorsunuz,belirli bir süreleri var,Temmuz ayı gibi ön kayıtları başlıyor,önce ön kayıt oluyorsunuz,sonra kesin kayıtlar başlıyor 2014 te Eylül gibi başladı 24 Ekim de sona erdi,2015 tede aynı olur yine,zaten ön kayıtı yaptıktan sonra sistemde hangi belgelerin istendiği yazar.HoppaHoppa
Çok teşekkür ederim zahmet verdim :)

Öncelikle hayırlı olsun:KK70::KK70:
Ilk adımı attınız nasılsa gerisi gelir,Temmuz ayında tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkınız olur.Vize sınavları internet üzerinden yapılıyor,final sınavları ise belirlenen merkezdeki okullarda yapılıyor,eğer yaşadığınız şehirde merkezi yok ise yakın illerde yapılır.Kitap verilmiyor elektronik kitap olarak sisteme yüklüyorlar,yıl sonunda bütünleme sınavıda var.
Başvuru yaptığın yerden sana geçici ÖSYM şifresi vermişlerdir o şifreyi değiştirmeyi unutma çünkü sonraki aşamalarda artık kendin net üzerinden yapacaksın.:KK70::KK70:

saol değiştirdim şifremi. zaten vardışifremde unutmuştum 5 tl de şifre parası verdim :) internet üzerinden nasıl sınav oluyo çok merak ettim :) bursada yaşıyorum vardır herelde burda sınav yeri :) yoksa nabarım bilmiyorum :KK43: bakalım bi kayıt olsunda elbet ögrenicez hepsini

Merhabalar.. Ben tekstil üzerine lisans öğrencisiyim fakat çocuk gelişimi hayalimdi bu yüzden ikinci üniversite kapsamında ata aöf ye başvurmak istiyorum bazı haberler okudum gelecek dönem bu bölümün kapanacağını veya sadece meslek liseleri için olacağını okudum doğruluk derecesi hakkında bir fikriniz var mı asılsız bir haber mi ?

Merhabalar.. Ben tekstil üzerine lisans öğrencisiyim fakat çocuk gelişimi hayalimdi bu yüzden ikinci üniversite kapsamında ata aöf ye başvurmak istiyorum bazı haberler okudum gelecek dönem bu bölümün kapanacağını veya sadece meslek liseleri için olacağını okudum doğruluk derecesi hakkında bir fikriniz var mı asılsız bir haber mi ?
Yok canım öyle birşey,siz 2. Üniversite kapsamında sınava girmeden kayıt olacaksınız zaten.Meslek liselerinin önceliği ygs sınavı için geçerlidir.Onlar sınavsız geçiş yaparlar ygs ile diğer lise mezunları ise ygs ile giderler.Taban puanı 410. Ama sizlik bir durum yok ve 2. Üniversite olduğu için öncelik diyede bir olay yok 2. Üniversite kapsamında kayıt olabilirsiniz.

Birde son bir sorum olucak size :) ben okuduğum bölümü hiç sevmiyorum tamamen yanlış tercih benim için kayıt olduktan sonra okulu bırakmayı düşünüyorum sizce hata mı yapmış olurum sayısal öğrencisiydim lisede dgs den pek korkmuyorum çalışırsam kazanırım diyede düşünüyorum fakat 2 yıl kaybım olmuş olucak bir düşünceniz varsa bu konu hakkında paylaşmanızı rica ediyorum :)

Birde son bir sorum olucak size :) ben okuduğum bölümü hiç sevmiyorum tamamen yanlış tercih benim için kayıt olduktan sonra okulu bırakmayı düşünüyorum sizce hata mı yapmış olurum sayısal öğrencisiydim lisede dgs den pek korkmuyorum çalışırsam kazanırım diyede düşünüyorum fakat 2 yıl kaybım olmuş olucak bir düşünceniz varsa bu konu hakkında paylaşmanızı rica ediyorum :)
Sevmiyorsanız bırakın derim,ama çocuk gelişimine kayıt olduktan sonra :) bırakın.İşinizi garantiye alın sonra dgs ile örgünden 4 yıllığa tamamlarsınız.

KIZLARRR MERHABA :)

BU HAFTASONU ATAÜRK ÜNİ. NİN 4. DÖNEM FİNAL SINAVIM VAR VE BUGUN DGS İÇİN KAYDIMI YAPTIRDIM

5323 Çocuk Gelişimi Çocuk Gelişimi
9246 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Çocuk Sağlığı ve Gelişimi
Okul Öncesi Öğretmenliği

KIZLARRR MERHABA :)

BU HAFTASONU ATAÜRK ÜNİ. NİN 4. DÖNEM FİNAL SINAVIM VAR VE BUGUN DGS İÇİN KAYDIMI YAPTIRDIM

MEZUN OLUNAN ÖNLİSANS VE DGS İLE LİSANS TAMAMLAMA BÖLÜMLERİ
5323 Çocuk Gelişimi Çocuk Gelişimi
9246 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Çocuk Sağlığı ve Gelişimi
Okul Öncesi Öğretmenliği

KIZLAR BUNLAR BİZİM İÇİN AÇILAN BÖLÜMLER

ŞİMDİ ÖNÜMDE KENDİ ADIMA DEĞİŞİK SEÇENEKLER VAR VE HEM KENDİ KENDİME KONUŞMUŞ HEMDE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER İÇİN Bİ YOL GÖSTERİCİ OLUR İNŞALLAH

ÖNÜMDEKİ SEÇENEKLER
HAFTASONU OLAN SINAVDA BAŞARILI OLMAK
HADİ OLMADIM BÜTÜNLEME ŞANSIM VAR
Bİ ŞEKİLDE İNŞALLAH BİTECEK ÜMİDİYLE BAKIYOR

SONRASINDA BU SENE % 10 İHTİMALDE OLSA LİSANS TAMAMLAMA AÇABİLİR ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ..KLAVUZDA YOK AMA TALEP ÜZERİNE YÖKE YAZI GÖNDERDİKLERİ VE ALT YAPI ÇALIŞMALARININ HAZIR OLDUĞUNU Bİ SAYFADA OKUMUŞTUM..ÖYLE OLURSA YİNE DGS İLE ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ÇOÇUK GELİŞİMİ ÖNLİSANS SADECE BENİM ÜNİVERSİTEM DEĞİ VE YIĞILMA OLASILIĞINA KARŞIN DGS ELEMESİ YAPABİLİRLER.İŞTE Bİ UMUT DAHA VAR DGS KONTENJANLARI ÇOK AZ VE YARIŞ ZOR AMA GÜZEL YANI EN KOLAY SINAV DGS DİYE SOYLÜYORLAR BİLMİYORUM
BÖYLE Bİ DURUMDA HER KOŞULDA ARTIM VAR
BAKTIM OLMADI HER KOŞULDA ANADOLU NUN LİSANS TAMAMLAMA PROĞRAMLARINA KAYIT OLUP SOSYOLOJİ YADA SOSYAL HİZMET OLURMU BİLMİYORUM BU ALANLARI ONLARA KAYIT OLMAK İSTİYORUM..YANİ YOLUMDA DEVAM EDİYORUM
BENİM GİBİ MUCADELECİ Bİ RUHA SAHİPSENİZ NEDEN OLMASIN! OKUMANIN YAŞI VAR DİYENLERE İNAT MI OKUYORUM YOKSA KENDİ İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİNMİ OKUYORUM SORUSUNA? İNANIN İÇİMDEN GELİYO :)

ŞİMDİLİK SÜREÇLERİM BU ŞEKİL
BENDE YOLUMDA İLERLERKEN FIRSAT OLDUKÇA YAZIYORUM..ZATEN FACEBOOK SAYFAMDAN GRUPLARIMIZI TAKİP EDİYORUM VE İNANIN ÇOOOK GÜZEL İNSANLAR BİRBİRLERİNE VİZELERDE YARDIM EDİYOR ..FİNALLERDE MAHCUP ETMESİN RABBİM

ŞİMDİLİK YOL GÖSTEREN VE YOL GÖSTERMİŞ OLDUĞUM BÜTÜN KIZLARA SESLENİYORUM "KADIN İSTERSE HERŞEYİ YAPAR"

Bİ REHABİLİTASYON MERKEZİNDEYİM VE YAŞAMA DAHİL OLDUKÇA İNSANLARIN UMUTLARININ ÇOĞALDIĞINI VE UMUTLAR ÇOĞALDIKÇA İNSANIN YAŞAMAYA ŞÜKÜR ETTİĞİNİ ÖĞRENDİM

HADİ BU BÖLÜMÜN İLK MEZUNLAR VE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÖF NİN İLK LİSANS TAMAMLAMAYA GİDENLERİNDEN OLAYIM VE BENİMLE BERABER BÜTÜN ARKADAŞLARDA OLSUN(EVRENE GÜZEL MESAJLAR GÖNDERELİM Kİ GÜZEL OLSUN OLMADI BİZ GÜZELLEŞTİRİRİZ KENDİ EVRENİMİZİ ...<3 :*

Ben 19 yasindayim mesleki acik lise cocuk gelisimi okuyorum bu sene 11 de olucam. Ama üniversite de okumak istiyorum 2 yilliga gecis hakkimi kullanmak istiyorum acik 2 yillik universtede yüzyüze egtim varmi veya staj

KIZLARRRR MEZUNUMMMMMMM...<3 DARISI İSTEYEN HERKEZ İÇİN GÜZEL ŞEYLER OLSUN İNŞALLAH

ZAMANIM AZ AMA MEZUN OLDUĞUMU YAZMAK İSTEDİM VE CESARET VERMEK İSTEDİM TÜM UMUTSUZLUĞA RAGMEN Bİ HEDEFİ OLAN KİŞİ İÇİN "HERŞEY GERÇEK OLUR" :)

Benimde bir sorum olucak arkadaslar,cok uzun yillardir aof ingilizce ogretmenligi okumaktayim ama okul bitmedi,simdi cocuk gelisimi okumak istiyorum.sinavsiz gecis hakki kullanabilir miyim.cvplarsaniz inanin cok sevinirim,cunku cok onemli.simdiden tesekkurler

Super lise cikisliyim ama ygs puani 400 kusurmus cok fazla geldi bana.bebis var bide bende tekrar sinava hazirlanmam zor.suan aof ingilizce öğretmenliği programina kayitliyim

Neden ingilizce ogretmenligini tamamlayamadiniz. Bende lisesini okumaktayim suan. 2 yillik okuyunca imkanlarim nasil olucak bilmiyorum

X