Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Ben ataturk cocuk gelisimine ikinci üni olarak aciktan kayit yaptırdım ama hicbisey bilmiyorum ders secimi ders kaydi vs nasil yapacağım sitesinde nerden takip edeceğim? Kitap falan da vermiyorlar sanirim bu sinavlara nerden hangi kitaptan çalışacağım? Konuları nerden öğreneceğim? Sinav tarihlerini öğrenmek icin sitede nereye bakacagim? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen?

Aof cocuk gelisimi bolumu 2. Univ kayit tarihleri ne zaman arkadaslar,siteye baktim,internette aradim bulamadim.

Ben ataturk cocuk gelisimine ikinci üni olarak aciktan kayit yaptırdım ama hicbisey bilmiyorum ders secimi ders kaydi vs nasil yapacağım sitesinde nerden takip edeceğim? Kitap falan da vermiyorlar sanirim bu sinavlara nerden hangi kitaptan çalışacağım? Konuları nerden öğreneceğim? Sinav tarihlerini öğrenmek icin sitede nereye bakacagim? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen?

ata AÖF çocuk gelişimi okuyorum soru bankası özet kitapları vs nerden alabilirim arkadaşlar

Sınavlar nasıl yapılıyor bilen var mı acaba?
Oturduğunuz sehirde cumartesi pazar günü sabah saatlerinde oluyor. Ataturk obs sitesinden tc ve sifrenizle girdiğinizde sinavdan 1 hafta öncesinde sinav yeriniz saati vs görünür büyük ihtimal. Onu da sinav giris belgesi olarak çıkarttırıp sınava öyle girmeniz gerekir, kimlik, sinav giris belgesi sart sanirim yoksa almazlar. Anadolu unide bu sekilde oluyordu buyuk ihtimal ataturkte de boyledir ben de yeniyim.

Sınav berbattı. Ama deki soru-cevaplardan ve denemelerden hiiiç soru gelmedi. Vize sonuçları tam bir hayal kırıklığına uğrattı beni.

arkadaşlar bahar dönemi dersleri lms ye hala yüklenmemiş sizde de öyle mi acaba

IMG-20180809-WA0000.jpg

Çocuk gelişimi
Diyetisyen
Sağlık yönetimi gibi bölümler var

Lisans tamamlama 2014 öncesi mezunlarına verildi
Bende şansımı dgs ile denedim bu yıl çünkü 2017 mezunuyum:KK66:

Arkadaşlar bende 2. Üniversite olarak ata aöf çocuk gelişimine başladım. Ama kitap olarak önerdiğiniz bi yayın varmı. Yoksa sadece lmsden çalışmak yeterli olur mu

X