Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

merhaba arkadaşlar konuyla ilgili kimse bir şey yazmadığı için kendim araştırdım ve sizleri de bilgilendirmek istedi.AÖF e yazdığım mail sonucu aldığım cevap şudur:
Çocuk Gelişimi Önlisans Programında Kurumlarda Uygulama dersi kapsamında haftada 1 gün olmak üzere toplam 12 hafta gözlem, görüşme ve uygulama süreci bulunmaktadır. Uygulama, 4. Yarıyılda gerçekleştirilecektir. Bu süreçte öğrencilerin uygulamalara devam etme zorunluluğu vardır. Uygulama süreci ile ilgili her türlü işlem AÖF Uygulama Koordinatörlüğü tarafından yapılacak ve öğrenci her aşamada bilgilendirilecektir. Öğrenciler, uygulamalarını kendilerine atanan rehber öğretmenlerin gözetim ve denetimi altında yine kendilerine atanan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anasınıfları ve bağımsız ana okullarında gerçekleştireceklerdir. Uygulamalar sadece il merkezlerinde yapılabilecektir.

merhaba arkadaşlar konuyla ilgili kimse bir şey yazmadığı için kendim araştırdım ve sizleri de bilgilendirmek istedi.AÖF e yazdığım mail sonucu aldığım cevap şudur:
Çocuk Gelişimi Önlisans Programında Kurumlarda Uygulama dersi kapsamında haftada 1 gün olmak üzere toplam 12 hafta gözlem, görüşme ve uygulama süreci bulunmaktadır. Uygulama, 4. Yarıyılda gerçekleştirilecektir. Bu süreçte öğrencilerin uygulamalara devam etme zorunluluğu vardır. Uygulama süreci ile ilgili her türlü işlem AÖF Uygulama Koordinatörlüğü tarafından yapılacak ve öğrenci her aşamada bilgilendirilecektir. Öğrenciler, uygulamalarını kendilerine atanan rehber öğretmenlerin gözetim ve denetimi altında yine kendilerine atanan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anasınıfları ve bağımsız ana okullarında gerçekleştireceklerdir. Uygulamalar sadece il merkezlerinde yapılabilecektir.
Bu sene bende ygs ye girdim. Puanım ataa aöf çocuk gelşimi ve eskişehşr aöfe tuttuyor. Yalnız bu uygulama dersleri kafama takıldı. Konuyla ilgili burda cevap bulabidim. Siz kaçıncı sınıfsınız? dersler zor mu ?

yerleştirme sonuçları açıklandı ben yerleştim eskişehir aöf çocuk gelişimi ...

Selamlar.ben de ata universite cocuk gelisimi okuycam kayitlar yarin basliyor sanirim.ne yapcagimi hic bilmiyorum.bilen varsa yonlendirebilir mi.tesekkurler..

Merhaba ☺
ataturk universitesi çocuk gelisimi bölümünü kazandim fakat e devlet uzerinden kayit yapamıyorum e okul bilgilendirme sisteminden lise mezuniyetinize dair bilgi alinamafigindan kayit yapilamaktadir diyo ana ben 2005 yilinda mezun oldum ve lisans egitimimi tamamladım nasil bi yol izlemem gerek yardimci olur musunuz lutfen

Selamlar.ben de ata universite cocuk gelisimi okuycam kayitlar yarin basliyor sanirim.ne yapcagimi hic bilmiyorum.bilen varsa yonlendirebilir mi.tesekkurler..
Ptt subesinden e devlet sifresi aliyosunuz sistemden dogru yuksek ogretim kurulu bolumunden üniversite e kayit kismindan ilerliyosunuz fakat bende sorun cikti umarim sizde çıkmaz..Hayırlı olsun

daha önce aöf den çocuk gelişimi okuyan arkadaşlar nasıldı dersler yardımcı olur musunuz

Merhaba ☺
ataturk universitesi çocuk gelisimi bölümünü kazandim fakat e devlet uzerinden kayit yapamıyorum e okul bilgilendirme sisteminden lise mezuniyetinize dair bilgi alinamafigindan kayit yapilamaktadir diyo ana ben 2005 yilinda mezun oldum ve lisans egitimimi tamamladım nasil bi yol izlemem gerek yardimci olur musunuz lutfen
Universite mezunu iseniz sınavsız kayıt olurdunuz tekrar ygs mi girdiniz.

Ptt subesinden e devlet sifresi aliyosunuz sistemden dogru yuksek ogretim kurulu bolumunden üniversite e kayit kismindan ilerliyosunuz fakat bende sorun cikti umarim sizde çıkmaz..Hayırlı olsun
Ben de eski mezunum.2008 den once mezunlarinki internetten kayit olamiyor.okulun adresine diploma aslinya da noter tasdiklisi obs kaydi ciktisi(okulun sitesinden obs kayit yaIn cikiyor oraya on kayit olun)ve de 2 vesikalik kargo yokuyla gonderin.internetten kayitlarin son gunubbugun ama kargo yoluyla olanlarinkinin son gunu 19u.hala sansiniz var eger yapmadiysaniz.okul adresinide veriyim umarim isinize yarar.
Ataturk universitesi a.o fakultesi dekanligi
Yakutiye erzurum

Bende 2006 yılı lise mezunuyum. E devlet te 2008 yılı öncelerinin kayıtları bulunmuyormuş. Yarın da son gün. Evrakları postalasam önümüzdeki haftaya ulaşır. Küçük bebeğim de var. Tam yerleştim kayıt kolaymış derken bi zorluk. Sanırım kayıt olamayacağım :KK43:

Ben bölüme kayıt yaptım ama uygulama olduğunu bilmiyordum. Daha doğrusu yazmıyordu. 2. üniveriste kapsamında yaptım kaydımı. Benim için de mi geçerli uygulama?

ikinci üni kapsamında anadoluya mı yaptırdınız anadoluda ikinci üni olarak çocuk gelişimi yoktu.Anadolu da bu dediğim geçerli.

Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi bölümünü kazanan ve kaydını yaptırarak Öğrencisi olan biri olarak bu bölümde Dersler, pratik yolları, konu anlatımları, gelişim süreçleri ve Öğrenim ile ilgili pratik her süreci buradan fırsatım oldukça paylaşmak ve paylaşmanızı istiyorum arkadaşlar :)

ilk konu benim gibi ilk tanışanlar için olsun

nedir ne değildir nasıl bir bölümdür ?

linkler vererek tembellik etmenizi ve etmemi engelleyenlere teşekkürler ...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi - ATA-AÖF sayfamız bu bizi güler yüzle ilk karşılayan ekran :KK66:
merhabalar. sizce açıköğretim çocuk gelişimi mezunlarının özelde iş imkanları varmıdır ?

arkadaşlar ikinci üniversiteyle kayıt oldum. yök derslerinden muaf olabilir miyim. ders kayıt sayfasına baktım, birinci sınıf ilk dönem yabancı dil koymuşlar tekrar almamak için ne yapmalıyım.

arkadaşlar ikinci üniversiteyle kayıt oldum. yök derslerinden muaf olabilir miyim. ders kayıt sayfasına baktım, birinci sınıf ilk dönem yabancı dil koymuşlar tekrar almamak için ne yapmalıyım.
Kayıt olurken diploma fotoğraf gibi evrakların yanında birde transkriptinizi gönderin. Daha önce almış olduğunuz ingilizce inkılap gibi derslerden muaf olursunuz. Başka bişey yapmanıza gerek yok.

Kayıt olurken diploma fotoğraf gibi evrakların yanında birde transkriptinizi gönderin. Daha önce almış olduğunuz ingilizce inkılap gibi derslerden muaf olursunuz. Başka bişey yapmanıza gerek yok.
teşekkürler, internetten kayıt yaptırdım ama elimde transkript var onaylı. olmadı bi dilekçeye ekleyip postalarım

X