Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

arkadaşlar merhaba.yeni üye oldum.bu sene ikinci üniversite olarak çocuk gelişimi okuyorum.çok acil cvp beklediğim bir sorum var.biliyorsunuz sınavlar başladı.fakat neden İngilizce dersi sınavı ekranda görünüyor.muaf olmam gerekiyordu.bu sınava girecek miyim girmeyecek miyim.bilgisi olan var mı.teşekkürler.

Ben de birşey sormak istiyorum. Bazı ünitelerin sonunda ödev var hazırlayıp ödev kısmına yükleyebilirsiniz yazıyor. Yapan var mı? Ya da yapmazsak sıkıntı olur mu notlara etkisi var mı ki?

evet transkript göndermiştim ama hala sınav ekranda görünüyor.ödev konusunu face de birisi sormuştu ve cvp olarak ödev zorunlu değil yazmışlardı zaten ödev yükleme de açılmıyor ben denedim olmadı.

Anladım sağol cevabın için. Ulaşmaya çalış bi şekilde mesaj at, sorun bildir, mail at. Transkriptimi gönderdiğim halde yabancı dil dersinden muaf görünmüyorum sınav ekranında da görünüyor de.

sağol arkadaşım bugün öğrenci işlerine büyük çabalarım sonucu ulaştım.not aldılar.sınava girmene gerek yok dediler.ilgin için tekrar teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar bende 1.sınıf öğrencısıyım ve ilk sınavı kaçırdım neyse allahtan tekmiş ben bı turlu ulaşamadım musterı hızmetlerıne bısey sorcam sızlere vize tek mı yanı bu sadece %20 sı alınan vıze sonra fınal %80 ? bırde ındırdıgımız notlar yeterlı mı ? cıkmıs sorular var mı elınızde varsa nasıl ulaştınız aynı sorular mı cıkıyor ? unıtenın sonundakı sınav sorularından da cıkıyor mu :)

merhaba arkadaşlar. bende bu sene 1. sınıfa başladım. bişey sorcam herkesin bi bildiği vardır herhalde. çocuk gelişimi 2 yıllık bitince napcaksınız. devam edecekmisiniz 3. sınıftan. nasıl planlarınız var?

ben de vizenin %20 si finalin %80 i diye biliyorum.sanırım mazeret sınavı da var ama emin değilim.iyi bi araştır bence.ben ders notlarından çalışıyorum yeterli geliyor.bu bölümün birinci sayfasına bak shaziye isimli arkadaş sağolsun geçen sene çıkan soruları paylaşmış.bikaç tane aynı soru vardı.evet dikey geçiş sınavını geçebilirsem devam etmeyi istiyorum.çoluğu çocuğu toplayıp çocuk gelişimi nerede ben oraya

merhaba arkadaşlar
nasılsınız şimdiye kadar girdiğiniz sınavlar nasıl geçti
umarım hepinizin iyi geçmiştir

merhabalardgs de puan türün seçeceğin bölüme bağlı diye biliyorum.ben çocuk gelişimi istiyorum o yüzden eşit ağırlıklı türü olacak.sınavlar fena değil darısı finale.14 ünite daha yükleneceğini düşündükçe korkuyorum çünkü çocuklarla çalışmak zor ötesi oluyor.sizlerde durum nasıl.2 yıl bitince nereyi tercih edeceksiniz.

Ben de bittiğinde hala enerjim kalırsa Okul Öncesi Öğretmenliği niyetim var. Lakin geçiş yapabileceğimiz 3 bölüm var ve zaten üçü de eşit ağırlık değil miydi ??? :S

Okul öncesi öğretmenliğinde atama da zorlaştı artık.bu sene puan 80 de kaldı.çok mezun var.ama ben bi şekilde bu düğümün çözüleceğini düşünüyorum.ana sınıfı zorunlu olursa atamaların önü açılır gibi geliyor bana.sizlerin duyumlarınız var mı ya da öngörüleriniz arkadaşlar.

çocuk sağlığı ve hastalıklarının soru ve cevaplarını burdan paylaşırmısınız

Çocuk sağlığı ve hastalıkları soru ve cevapları olsa gerçekten iyi olurdu.çocuk sağlığı soruları var da ben mi göremedim yoksa

Arkadaşlar ciltli kitap haline getirilmiş ders notları satılıyor muş. Nerden nasıl temin edebilirim bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…