- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
Ben ataturk cocuk gelisimine ikinci üni olarak aciktan kayit yaptırdım ama hicbisey bilmiyorum ders secimi ders kaydi vs nasil yapacağım sitesinde nerden takip edeceğim? Kitap falan da vermiyorlar sanirim bu sinavlara nerden hangi kitaptan çalışacağım? Konuları nerden öğreneceğim? Sinav tarihlerini öğrenmek icin sitede nereye bakacagim? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen?
Aynen ya ben de ariyorum böyle bi sey bilen varsa yardimci olsa keşkeata AÖF çocuk gelişimi okuyorum soru bankası özet kitapları vs nerden alabilirim arkadaşlar
Oturduğunuz sehirde cumartesi pazar günü sabah saatlerinde oluyor. Ataturk obs sitesinden tc ve sifrenizle girdiğinizde sinavdan 1 hafta öncesinde sinav yeriniz saati vs görünür büyük ihtimal. Onu da sinav giris belgesi olarak çıkarttırıp sınava öyle girmeniz gerekir, kimlik, sinav giris belgesi sart sanirim yoksa almazlar. Anadolu unide bu sekilde oluyordu buyuk ihtimal ataturkte de boyledir ben de yeniyim.Sınavlar nasıl yapılıyor bilen var mı acaba?
Evet, çok teşekkür ederim. Hepimize başarılar, umarım güzel geçer.The Black sınav yarın ve pazar günü biliyorsunuz değil mi? giriş belgenizi çıkardınız mı?
Aynen ya neden boyle oldu finale nasil ve hangi kaynaktan calismaliyizSınav berbattı. Ama deki soru-cevaplardan ve denemelerden hiiiç soru gelmedi. Vize sonuçları tam bir hayal kırıklığına uğrattı beni.
Bilmiyorum, zaten ona da çok az kaldı. Ben yine Lms den çalışmayı düşünüyorum. Konu okumayip Deneme sınavı çözüp doğrularımi yanlislarimi görerek bir yol izleyeceğim.Aynen ya neden boyle oldu finale nasil ve hangi kaynaktan calismaliyiz