Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Arkadaslar slm kitap alanlar sanirim yardimci kitap nerden aldiniz internette pek gozukmuyor ozet kitap olsa iyi olcak alan yada bulan var mi lutfen hbr versin

Arkadaşlar bugün güz yarı yılı final ve bütünleme sınavları için şehir seçimi son günmüş, tesadüfen gördüm seçimimi yaptım bende. Bilginiz olsun OBS sistemine girdiğinizde en alttaki linkte duyuru vermiş

Kimler nerde sınava giriyor belki yardimci olurdu birbirlerine aynı şehirdekiler

Vize sınavları internet üzerinden yapılıyor, Final sınavları için sınav merkezlerine gidiliyor, o da Final sınavlarının olacağı son haftaya kadar anca belli olur sanırım. Sadece sistem üzerinden şehir sçeilebiliyor, semt falan seçilemiyor

Arkadaslar slm kitap alanlar sanirim yardimci kitap nerden aldiniz internette pek gozukmuyor ozet kitap olsa iyi olcak alan yada bulan var mi lutfen hbr versin
face üzerinden bulabilirsiniz ata aöf kitapları yazınca çıkıyor bi kaç yer...

arkadaşlar ben ara sınav hakkında bilgi almak istiyorum. Ara sınav 30 kasımdan 13 aralığa kadar gözüküyor. Hangi gün hangi dersin sınavı yapılacak?

Vize sınavları 30Kasım-13 Aralık arası internette OBS üzerinden;
Final sınavları 16-17 Ocak sınav merkezlerinden,
Bütünleme sınavları 20-21 Şubat'ta yine sınav merkezlerinden yapılacaktır.

Vize-Final 7'şer ünite olmak üzere toplam 14 ünite.
Vizede ilk 7 üniteden sorumlusunuz, final ve bütünlemede tamamından; sayı gözünüzü korkutmasın her ünite 5-6 sayfa anca ediyor aslında.
Vizeden puanın %20'si finalden %80'i alınarak ortalama puan bulunuyor.

OBS sistemine girdiğinizde ana ekranda yer alan linkten sınav merkezi ve engel durumu tercihlerinizi yapmayı unutmayın. İyi çalışmalar !
(Daha ilk üniteye bile bakamayan tek ben kaldım herhalde =)

Bende 2 gün oldu başlayalı. Ama 2. sınıf çok zormuş ya. Çok zorlanıyorum
Hele inkilap feci. okuyorum ama hiç bir şey anlamıyorum

selam arkadaşlar bende Çocuk gelişime başlayanlardanım bu sene, bi kaç özet çıktısı aldım onlara çalışıyorum umarım yeterli olur hepimizin Allah yardımcısı olsuun :)

Bu sene su üniversite affı olmayacak sanırım.(2016 için)ben de sizler gibi bu bölümü okumak istiyorum işletme okurken bırakmasaydım şimdi ikinci üni olarak okuyacaktım.af cıksa işletmede tekrar okuyo görünsem ikinci üniversite olarak çocuk gelişimi okumak istiyorum.işletmeyi sadece basamak olarak kullancam asıl bu bölüme geciş için ama af yasası yenilenmiyo

Kızlar bugün Çocuk Beslenmesi sınavı var be OBS üzeridnen girilecek, sakın unutmayın, giren arkadaşlar soruları yazarsa benim gibi henüz girmeyenlere faydalı olur diye düşünüyorum

Veee ilk sınav sonrası mesaj benden gelsin.
Çocuk Beslenmesi sınavına dün saat 20:00 civarı girebildim, sisteme girişte sıkıntı yaşayanlar olmuş yoğunluktan sanırım ancak ben bir problem yaşamadım.

Sınav 20 soru, süre 30 dk. Sınavı bitirdiğimde halen 18 dk zamanım vardı, yani sorular çok kolaydı (çalışmamama rağmen bana basit geldi) Yalnızca birinci ve dördüncü üniteyi şöyle bir bakıp geçen senenin vize sorularına göz gezdirerek girmiştim. (Neden 1 ve 4 diyenlere eve giderken yanımda bi onlar vardı niyeyse bende bilmiyorum =)

Hatta eş zamanlı laptoptan da bilemediğim soruyu Google'dan bakarımd iye açtım ama işe yaramadı, deneyenler varsa baştan söylemiş olayım, soru cevaplarını bulmak için uzuuun makaleler okumanız lazım pek verimli olmuyor, en kesin çözüm ders kitabı oluşturup bakmak sanırım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…