- 19 Ekim 2015
- 19
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YGS de öncelik aynı alan ve yeni Mezunların olur çünkü onların sinavsiz geçiş hakkı var Açıköğretim de olsaAçıköğretim bu yahu öncelik yeni mezunlarınsa bunca adam nasıl girdi ikinci üni kapsamında, yok öyle bişi takma sen gir ygs ye barajı aşınca aöf den yerleşirsin zaten, çok da zor bişi değil
Yani diyosunuz ki "boşuna uğraşma"peki ben a.ö. işletme öğrencisiyim.okudugum söylenemez ama!!! Bunu okurken ikinci üniversite kapsamında yazabilme ihtimalim var mı?a.ö de "eger bir başka a.ö bölümüne kayıt olursan ilkini sildirmen gerektiğini, yani aynı anda iki a.ö. okuyamayacagını" duymuştum. Ama bir yerde de "ilk okudugun bölümü okumayıp dondursan bile sınavsız gecişten ve 2.üni kapsamından yararlanılabilir "diye duymuştum..anliycağınız benim kafa baya karışık hangisi doğru ki??YGS de öncelik aynı alan ve yeni Mezunların olur çünkü onların sinavsiz geçiş hakkı var Açıköğretim de olsa
2.üniversite kapsamı ayrı ygs ve sınavsız geçiş ayrı yerleştirme ve kontenjanları.
Boşuna uğraşma olur mu hiç sınava girip tercih verebilirsiniz bir sürü düz lise mezunu okuyor .Arkadaş öncelik yok gibi birsey demiş ya ona istinaden dedim 2.universite farklı ygs farklıdır.Yani diyosunuz ki "boşuna uğraşma"peki ben a.ö. işletme öğrencisiyim.okudugum söylenemez ama!!! Bunu okurken ikinci üniversite kapsamında yazabilme ihtimalim var mı?a.ö de "eger nir başka a.ö bölümüne kayıt olursan ilkini sildirmen gerektiğini yani aynı anda iki a.ö. okuyamayacagını" duymuştum. Ama bir yerde de "ilkini okumayıp dondursan bile sınavsız gecişten ve 2.üni kapsamından yararlanılabilir "diye duymuştum..anliycağınız benim kafa baya karışıkhangisi doğru ki??
Yardımların için çok tesekkür ederim.kaydım var biliyorum bu konuyla acilen ilgilencem..ikinci üniversite cok iyi bir fırsat.sagol arkadaşım..Boşuna uğraşma olur mu hiç sınava girip tercih verebilirsiniz bir sürü düz lise mezunu okuyor .Arkadaş öncelik yok gibi birsey demiş ya ona istinaden dedim 2.universite farklı ygs farklıdır.
Isletme ye kaydın mi vardı neden kayıt olmadın o zaman 2.üniversite kapsamında kayıt hakkın vardı.
Hayır 2 AÖF aynı anda okunur hatta 3 AÖF. Okullar farklı olacak.eger anadolu Üniversitesi İşletme okuyor iseniz 2.üniversite istanbul üniversitesi AÖF yada Erzurum Atatürk Üniversitesi olacak.kayıt sildirmene gerek yok.okullar farklı olunca.
merhaba arkadaşlar hele şükür msj geldi kaydım olmuş ama şimdi de internetten ders kitaplarını göremiyorum siz nasıl yüklediniz nerden yaptınız ya fotografla alabilir misiniz ya da bi şekilde birbirimize yardımcı olalım şimdiden teşekkürelr...
merhaba kurban bayramından önceki gün göndermiştim ama araya bayram girdi ondan sonra ulaştı ellerine işte ve kaydım da daha yeni oldu sen 290tl dışında 35 tl gönderdin mi ondan dolayıda kayıtta sıkıntı çıkabiliyor bi de okulu arayıp da sorabilirisin...Benim hala mesaj gelmedi..arkadaşım sen ne zaman evraklarını gönderdin acaba?? ben ayın 7 sinde göndermiştim..hala mesaj gelmedi..
merhaba kurban bayramından önceki gün göndermiştim ama araya bayram girdi ondan sonra ulaştı ellerine işte ve kaydım da daha yeni oldu sen 290tl dışında 35 tl gönderdin mi ondan dolayıda kayıtta sıkıntı çıkabiliyor bi de okulu arayıp da sorabilirisin...
Arkadaslar banada msj geldi cok sukur insallah kolaylikla dersleri halledebiliriz h3pinize basarilar
Insallah cnm:)DARISI BİZLERE İNŞALLAH..HAYIRLI OLSUN:)
Boşuna uğraşma olur mu hiç sınava girip tercih verebilirsiniz bir sürü düz lise mezunu okuyor .Arkadaş öncelik yok gibi birsey demiş ya ona istinaden dedim 2.universite farklı ygs farklıdır.
Isletme ye kaydın mi vardı neden kayıt olmadın o zaman 2.üniversite kapsamında kayıt hakkın vardı.
Hayır 2 AÖF aynı anda okunur hatta 3 AÖF. Okullar farklı olacak.eger anadolu Üniversitesi İşletme okuyor iseniz 2.üniversite istanbul üniversitesi AÖF yada Erzurum Atatürk Üniversitesi olacak.kayıt sildirmene gerek yok.okullar farklı olunca.
Bişeydaha aklıma takıldı.biliyorum burda hep okuyanlar yazışıyor ama ilginizden aldığım cesaretle bikez daha rahatsız ediyorum.eğer yeni dönemde 2016 için de anadolu üni. af hakkı verirde ben bundan faydalanırsam ikinci üni olarak aöf e kesin girebiliyor muyum?bu af 2016 içinde tekrar cıkarsa ben ancak 2017 senesinde mi hem bu bölümde hem de yerlesirsem aöf te öğrenci olabiliyorum?umarım anlatabilmişimdir.şimdiden teşekkürler..
2016 da AÖF yazılırsan aftan yine 2016 da Erzurum Atatürk Üniversitesi ne yazilirsin. 2017 beklemeye gerek yok.
Olur diye düşünüyorum. Bahar döneminde dilekçe verirsiniz. Güz dönemi yazilirsiniz.Tabi tekrar bahar dönemi içinde anadolu üniversitesi böyle bir af tarihi açıklarsa...artık bi gidip a.ö. bürosundan öğrencem.mail yoluylada sordum.tekrar tekrar tesekkürler..
Ay ne zaman yazılırsam yazıliyim yeterki bu şansa sahip oliyim.iyi geceler,tesekkürlerOlur diye düşünüyorum. Bahar döneminde dilekçe verirsiniz. Güz dönemi yazilirsiniz.
YGS girecek misiniz peki.Ay ne zaman yazılırsam yazıliyim yeterki bu şansa sahip oliyim.iyi geceler,tesekkürler