Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

YGS girecek misiniz peki.
Gircem evet ama tabiki ilk isteğim şu af yasasının tekrar yeni tarih cıkarması olacak çünkü onda kontenjan yokmuş.ama ygs de kontenjan var ve istediğim bölüm için puanlar baya yüksek.ben bu affı nasıl kacırdım.psikolojim bozuldu resmen..

Fakülteye mail yoluyla sordum.ne yazık ki af yasası temmuzda sona ermiş.yani tekrarlanacak birsey değil.bu durumda ygs ye gircem ama cocuk gelişimi bölümü çok yüksek puan.eger kazanamazsam baska bir bölüme kayıt olcam önce.daha sonra burda öğrenci görünüp ikinci üni olarak cocuk gelişimine kayıt yaptırcam.baska carem kalmadı.tabi bu olabilecek bişeyse.eger affı kacırmasaydım suan sizin gibi bende okuyo olabilecektim.umarım olur.sevgiler...

merhabalar arkadaşlar kayıt olanlar hayırlı olsun :nazar:
olacaklar ise de inşallah en kısa zmanda kayıtları olur...:nazar:

şimdiiii arkadaşlar sınav tarihlerini bilen varmı obs yazmıyor bulamadım.
2.olarakta obs den ssl vnl galiba diye bi bölüm var onu bilgisayar indirdim ama kuramadım ordan mı pdf kitaplarımıza ulaşıyoruz acaba nasıl olacak bilen varmı...
son olarakta çıkmış sorular olarak bi yayın varmı bildiğiniz ya da yayın varmı :)

şimdiden teşekkürlerrr herkese...:KK52:
umarum mutlu bir gün geçirirsiniz....:KK51:

Fakülteye mail yoluyla sordum.ne yazık ki af yasası temmuzda sona ermiş.yani tekrarlanacak birsey değil.bu durumda ygs ye gircem ama cocuk gelişimi bölümü çok yüksek puan.eger kazanamazsam baska bir bölüme kayıt olcam önce.daha sonra burda öğrenci görünüp ikinci üni olarak cocuk gelişimine kayıt yaptırcam.baska carem kalmadı.tabi bu olabilecek bişeyse.eger affı kacırmasaydım suan sizin gibi bende okuyo olabilecektim.umarım olur.sevgiler...
Temmuzda sona eren 2015 ti.2016 tarihi belli değil. Eğer olursa nisan ayı gibi dilekçe veriliyor. Senede 1 kere siz yine üniversite web sitesini takip edin. Burada olursam ben de bilgilendiririm.

Sizin agzınızdan bal damlıyor.umarım böyle olur.ben üniversite haberlerini ve bu konuyu takip etcem ne olur kesin bir bilgi edinirseniz burdan yazın.ve yeni dönem tarihlerinide.çok tesekkürler..

Bulca arkadaşım aslında senin söylediğin çok mantıklı.çünkü bu yasa 2012 de cıktı.şimdiye kadar geldiyse şimdiden sonrada olması ihtimaldir.bunu okula tekrar sordum mail ile.umarım yeni tarihler olurda biran önce bende dileğime kavuşurum

Sizin agzınızdan bal damlıyor.umarım böyle olur.ben üniversite haberlerini ve bu konuyu takip etcem ne olur kesin bir bilgi edinirseniz burdan yazın.ve yeni dönem tarihlerinide.çok tesekkürler..
Inşallah yeni tarihleri takip ederim ben de.
YGS başvurularida ocak gibi başlar sınav Mart ayında.

Inşallah yeni tarihleri takip ederim ben de.
YGS başvurularida ocak gibi başlar sınav Mart ayında.
Tamam çok sagol.evet ygs ye muhakkak gircem çünkü af cıkmayabilir kendimi garantiye aliyim.ama olurda af tan yararlanırsam ygs ye gerek kalmaz.yinede ben giriyimde bu sene ygs de puanlar düşecekmiş istediğim bölümün cünkü gecen sene tüm kontenjanları sınavsız geciş yapanlar dolduruyormuş.bu sene ygs ile girenler ve sınavsız geçiş yapanlar olmak üzere ayırmışlar.o yüzden biraz daha kolay.ama aklım af'ta beklemek tek çare.
Görüşmek üzere..

Tamam çok sagol.evet ygs ye muhakkak gircem çünkü af cıkmayabilir kendimi garantiye aliyim.ama olurda af tan yararlanırsam ygs ye gerek kalmaz.yinede ben giriyimde bu sene ygs de puanlar düşecekmiş istediğim bölümün cünkü gecen sene tüm kontenjanları sınavsız geciş yapanlar dolduruyormuş.bu sene ygs ile girenler ve sınavsız geçiş yapanlar olmak üzere ayırmışlar.o yüzden biraz daha kolay.ama aklım af'ta beklemek tek çare.
Görüşmek üzere..
Evet kontenjanların %60 meslek lisesine. %40 diğer liseye ayrıldı.

Merhabaa :KK54: Bende bu bölümü okuyorum. 2. yılımdayım. Daha çalışmaya hiç başlamadım hatta ve hatta kitaplarımı bile alamadım. :KK17: Sizler neler yapıyorsunuz? Başladınız mı çalışmaya:KK49:

Merhaba sinav tarihi ne zman acaba ben bulamadim kasim diyorlar ama tam bilen varsa yazabilir mi yada linkte atabilir :))

165049-7d63cbaa1917245db353f53f7baef4a8-page-003-e1436361065866.jpg

_Visneliturta_ :KK66: sağol cnm
bi de son bi soru daha sınavdan kaç üniteden sorumluyuz..

X