- 2 Ekim 2014
- 125
- 19
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadsslar bu basligi acan arkadasi azminden dolayi tebrik ediyorum bende daha once ozel sektorde calismis yaklasik 5 yildir da ev hanimi birde 22 aylik tatli bir bebis annesiyim bu bolumu okumayi yillardir istedim fakat eskiden kiz meslekliler sinavsiz gectigi icin biz giremiyorduk simdi ck sukur girdik 2 universite kapsaminda adalet mezunuyum kamu yonetimi 4 sinif ve tabii artik ins cocuk gel. 1 sinif ogrencisiyim yas 29 ama yinede ins hayalim olan anaokulu ogrt istiyorum hedef lisansa tamamlamak ins hep birlikte hallederiz okuyup bitirenler bize yol gosterirse sevinirim simdilik hoscakalin
HayeCM hep bu bolumu okumak istemistim simdi nasipmis dgs olayi dusunduruyo sadece mat orta halli hayirlisi artik burdan hbrlsrz
Anladim cnm nerde calisiosun ozel kamu tabiki isine seviyorsan niye birakasin bende kpss hazirlaniyorum olurda atanirsam Insallah:) bu bolumu devam ettiririm yine ama orgun aynen sikinti olur o zaman cocugum var faydasi olacagina inaniyorum bu bolumu okumanin diploma acisindan bi yere atanamazsak bile cocuk bakimi acisindan olacagi kesin ayrica fazla diploma goz cikarmazBen bölümü kendi kişisel gelişimim için bitirmeyi istiyorum biraz da, kuzenlerim anaokulu öğretmeni ve çok güzel çocuk yetiştiriyorlar, uzun vadede yapmak istediğim bişi ancak olmazsa da çok üzülmem herhalde, şu an çalıştığım için işi bırakıp dgs ile örgün öğretime geçmek sıkıntı benim için
evet ramazcan evraklarımı gönderdim sonradan atadan 1tane daha msj geldi zaten evraklarınız elimize ulaştı.incelendikten sonra kaydınız onaylanacaktır diye ama 3gün geçti daha inceleyemediler ki cevap gelmedi size ne zmn msj gelmişti kaç gün içinde...KewokCM banada ayni msj geldi sen evraklari gonderdin mi artik ata aof cocuk gel ogrencisiyiz
evet ramazcan evraklarımı gönderdim sonradan atadan 1tane daha msj geldi zaten evraklarınız elimize ulaştı.incelendikten sonra kaydınız onaylanacaktır diye ama 3gün geçti daha inceleyemediler ki cevap gelmedi size ne zmn msj gelmişti kaç gün içinde...
Cnm ben evraklari gonderemedim muafiyet dilekcesinden dolayi gecikti yarin gondercm kesin kayittan sonra o msj geldi 11 ekim son gun belki o gune kadar cvp anca geliyodur bende bilmiyorum sen peki dgs dusunuyomsn
Anladim cnm nerde calisiosun ozel kamu tabiki isine seviyorsan niye birakasin bende kpss hazirlaniyorum olurda atanirsam Insallah:) bu bolumu devam ettiririm yine ama orgun aynen sikinti olur o zaman cocugum var faydasi olacagina inaniyorum bu bolumu okumanin diploma acisindan bi yere atanamazsak bile cocuk bakimi acisindan olacagi kesin ayrica fazla diploma goz cikarmaz
Haye bu arada evraklari gonderdin mi cnm ben gondermedim daha turk dili tarih ing muafiz tbt muaf olur myz acaba
Cnm ben evraklari gonderdim msj geldi univ evraklariniz ulasmistir incelenecek diye bekliyorum bakalim bugun geldi msjyok cnm 11ekim de gelmez çünkü benm arkadaşımda gönderdi ona geri dönüş olmuş ondan dolayı sordum..
bu bölümü seçmem hem kendim için hemde daha kolay iş bulabilir miyim diye şuan dgs hiç aklımda yoktu sen söyleyince aklıma geldi yani... bilmem olabilir..
Sanki onu 2.siniflar yatirio diye biliyorum bende ararim ama bugun daha yeni msj geldi evragi yeni gondermistim biraz beklerim cvp gelmezse ararimmerhabalar ben kaydımın neden tamamlanmadığını öğrendim.. sizinle de paylaşayım eğer böyle bi sorun size de varsa bundan dolayı olabilir..
sorun şu devlet 35 tl katkı kredisi alıyormuş 290 tl harç hariç bu 35tl yi de vakıf ya da halk banka yatırıyormuşuz...
ben bunu bilmiyordum ata aöfyi aradım yeni öğrendim.