Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Kamuda-Çağlayan Adliyesi'nde duruşma katibiyim, işimi bazen seviyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum =) O yüzden yorum yok =) İnş atanırsın
Cnm calisiyosun zaten bu bolumu bitirincede degerlendirmek istersen degerlendirirsin katip olan arkadaslarin var adalet mezujuyum bende malum daha once kpss 75 aldim calismadan katiplik icin degerlendirmedim pismanim bu sene kpss gircm onlisans kamu yonetiminson sinif bitmedi malum birde cocuk gel eklendi insallah kolaylikla halledebilrim katiplige basvurmayida dusunuyorum yabi 70 i gecersek malum adaletin avantaji oluyo sanirim nasil memnunmusun cnm isinden oneririmsin bana bu arada takma kafana her iste zorluk var ama tabiki katiplerin yasadigi zorluguda az cok biliyorum

Yani ben kpss den 81 alıp ucu ucuna atandım, katiplik için hem kpss hem uygulama sınavı, hem de sözlü mülakat yapıyorlar. Hepsini geçersen de paralı mahkum olarak çalışmaya başlıyorsun. İstanbul'da zabıt katibi olup da işini seven görmedim ben, hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul sışındaysan güzel bir iş, İstanbul içindeysen eziyet ve cefadan başka bişey değil. Ara ara sevimli geliyor insanın gözüne tabi =) Ama içi seni dışı beni yakar ne de olsa. Öncelikle sağlam sinirlere sahip olman gerekiyor İst.da isen

Sanki onu 2.siniflar yatirio diye biliyorum bende ararim ama bugun daha yeni msj geldi evragi yeni gondermistim biraz beklerim cvp gelmezse ararim
ben 2. üni olarak kayıt yaptırdım ondan dolayı mı acaba bilemedim ki bende ne zamandır msj bekliyorum kaydınız tamamlanmıştır. diye gelmedi bir türlü çok sinir oldum şu 35 tl yi önceden söyleselerdi böyle olmayacaktı zaten üniversiteye ulaşmak o kadar zor belki 40 defa arıyorum ancak hat bağlanıyor sonra 10dk hatta bekliyorum ondan sonra bağlanıyorum konuşabiliyorum çok sinir oldum 325 tl yatırdım ben kaydımın olması lazım nasıl olacak bilemiyorum...

Bende aradim univ mezunu oldugum icin 290 odeniyomus 35.5 tlyi ogrenci olarak basvuran ve donem uzatanlar oduyomus ben kamu yon . Son sinifi dondurdum bu sene onlisans kpss girmek icin adalet mezunu olarak basvurdum universiteyede sen mezun musun birdemsji sordum evraklar inceleniyomus cvp verceklermis sonra eksik evrak olursada soyluyolarmis su an aday oncenciyiz anliycagin

Karsdayim ben es durumu tayininden burda basvururum tabi kpss puanim yeterse bakalim bi girelimde hayirlisiyla cnm katipler her yerde ayni calisan arkadaslardan biliyom calistigin yerde daha cok calisma arkadasin be amirin onemli tabi soylediklwrini gore insallah bizde gorcz yas 29 cnm yoruldum artik ya atanma yada su cocuk gelisiminden biaeyler yapmak istiyorum artik nasipse onceden bu aklim olsaydi ahhh

anladım da neden bu kadar geç dönüyorlar böyle benm arkadaşıma hemen döndüler ama neden bilmiyorum bakalım beklemekten başka çaremiz yok inş kaydımız kısa sürede olur da bizde çalışmalara başlarız...

2. unıversıte olarak kayıt yaptım ama dersler başlamadı gorunuyor bende
pdf ders notu olanlar paylaşabılır mı

Ya cnm sana donduler mi bana yine msj geldi evraklar inceleniyor onaylaninca sms atcz diye e dersler baslamis geri kalcz derslerden

Google kromdan obs ataunıye gırın .ben bugun ılk defa gırebıldım.1unıte derslerı yuklemısler.1 er vıdeoda var. ama hala muafıyetler ıslenmemıs. defalarca yazdım.gördüğüm en hımbıl sıstem .broşür bıle hazırlanamamış doğru duzgun

Muafiyetler konusunda üni.ye yardım maili attım, obs den takip edebilirsiniz, işlemler tamamlandığında işlenecektir diye cevap verdiler. Ama obs den bakabileceğim bir yer bulamadım ben

Ya cnm sana donduler mi bana yine msj geldi evraklar inceleniyor onaylaninca sms atcz diye e dersler baslamis geri kalcz derslerden

Her hafta her dersten birer üniteleri şeklinde yayınlanıyor dersler. Videoları da var. Pdf formatında indirdim ama siteye yükleyemiyorum, isteyenler mail adreslerini özelden yazsın toplu mail atabilirim

Selamlar.sırf yazabilmek için şuan üye oldum.arkadaşlar ben belki yanlış yerde soruyorum tam bilemedim ama meslek lisesi makine ressamlığı mezunuyum (yeni değil)istediğim bölümle alakası yok ama a.ö. cocuk gelişimi okumayı çok istiyorum.ama öncelik hem yeni mezunların hem de alakalı bölümden mezunlar direkt geciş yapabiliyor .bu durumda ben ve ben gibilerin hiç mi şansı yok..ygs ye girip bu bölümü okumak inkansız mı?o zaman şöyle mi yapmalı.ygs ye girip herhangi bir önlisans bölümüne kaydolup sonrada ikinci üniversite olarak çocuk gelişimi secebilir miyim?(bu bana bir sene mi kaybettirir)ne yapmalıyım ben bu bölümü okumalıtım çünkü milli eğitime bağlı kursa gittim ve sertifika aldım.bu yola bas koydum.okulunuda okumam şart.yardımlarınıza tesekkürler..

YGS girip te okuyabilirsiniz. Eğer tercihte yerlesirsen okursun.
Anadolu Üniversitesi de açtı bu yıl.
Daha önce üniversite okuduysan 2 yada 4 yıllık fark etmez 2.üniversite kapsamında kayıt olursun.

Açıköğretim bu yahu öncelik yeni mezunlarınsa bunca adam nasıl girdi ikinci üni kapsamında, yok öyle bişi takma sen gir ygs ye barajı aşınca aöf den yerleşirsin zaten, çok da zor bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…