Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

Açıköğretim bu yahu öncelik yeni mezunlarınsa bunca adam nasıl girdi ikinci üni kapsamında, yok öyle bişi takma sen gir ygs ye barajı aşınca aöf den yerleşirsin zaten, çok da zor bişi değil
YGS de öncelik aynı alan ve yeni Mezunların olur çünkü onların sinavsiz geçiş hakkı var Açıköğretim de olsa
2.üniversite kapsamı ayrı ygs ve sınavsız geçiş ayrı yerleştirme ve kontenjanları.

Yani diyosunuz ki "boşuna uğraşma"peki ben a.ö. işletme öğrencisiyim.okudugum söylenemez ama!!! Bunu okurken ikinci üniversite kapsamında yazabilme ihtimalim var mı?a.ö de "eger bir başka a.ö bölümüne kayıt olursan ilkini sildirmen gerektiğini, yani aynı anda iki a.ö. okuyamayacagını" duymuştum. Ama bir yerde de "ilk okudugun bölümü okumayıp dondursan bile sınavsız gecişten ve 2.üni kapsamından yararlanılabilir "diye duymuştum..anliycağınız benim kafa baya karışık hangisi doğru ki??

Boşuna uğraşma olur mu hiç sınava girip tercih verebilirsiniz bir sürü düz lise mezunu okuyor .Arkadaş öncelik yok gibi birsey demiş ya ona istinaden dedim 2.universite farklı ygs farklıdır.

Isletme ye kaydın mi vardı neden kayıt olmadın o zaman 2.üniversite kapsamında kayıt hakkın vardı.
Hayır 2 AÖF aynı anda okunur hatta 3 AÖF. Okullar farklı olacak.eger anadolu Üniversitesi İşletme okuyor iseniz 2.üniversite istanbul üniversitesi AÖF yada Erzurum Atatürk Üniversitesi olacak.kayıt sildirmene gerek yok.okullar farklı olunca.

Yardımların için çok tesekkür ederim.kaydım var biliyorum bu konuyla acilen ilgilencem..ikinci üniversite cok iyi bir fırsat.sagol arkadaşım..

merhaba arkadaşlar hele şükür msj geldi kaydım olmuş ama şimdi de internetten ders kitaplarını göremiyorum siz nasıl yüklediniz nerden yaptınız ya fotografla alabilir misiniz ya da bi şekilde birbirimize yardımcı olalım şimdiden teşekkürelr...

ayrıca sınav tarihleri ne zman arkadaşlar.. ata obs nasıl bakılıoyor danışman onaylamadı diyor bazı yerlerde bulamadım anlamadım yani kısacası.. :)))

Benim hala mesaj gelmedi..arkadaşım sen ne zaman evraklarını gönderdin acaba?? ben ayın 7 sinde göndermiştim..hala mesaj gelmedi..

Benim hala mesaj gelmedi..arkadaşım sen ne zaman evraklarını gönderdin acaba?? ben ayın 7 sinde göndermiştim..hala mesaj gelmedi..
merhaba kurban bayramından önceki gün göndermiştim ama araya bayram girdi ondan sonra ulaştı ellerine işte ve kaydım da daha yeni oldu sen 290tl dışında 35 tl gönderdin mi ondan dolayıda kayıtta sıkıntı çıkabiliyor bi de okulu arayıp da sorabilirisin...

CANIM 35 TL ALTTAN DERSİ OLANLAR İÇİNMİŞ...NETTE BU ŞEKİLDE OKUDUM O YÜZDEN BEN YATIRMADIM..BU YIL 1.SINIFIM.

Arkadaslar banada msj geldi cok sukur insallah kolaylikla dersleri halledebiliriz h3pinize basarilar

Arkadaslar derslere baktim ing 1 var muaf degilmiyiz ya dilekce gondermistim niye gozukuyo

2016 da AÖF yazılırsan aftan yine 2016 da Erzurum Atatürk Üniversitesi ne yazilirsin. 2017 beklemeye gerek yok.

2016 da AÖF yazılırsan aftan yine 2016 da Erzurum Atatürk Üniversitesi ne yazilirsin. 2017 beklemeye gerek yok.

Tabi tekrar bahar dönemi içinde anadolu üniversitesi böyle bir af tarihi açıklarsa...artık bi gidip a.ö. bürosundan öğrencem.mail yoluylada sordum.tekrar tekrar tesekkürler..

Tabi tekrar bahar dönemi içinde anadolu üniversitesi böyle bir af tarihi açıklarsa...artık bi gidip a.ö. bürosundan öğrencem.mail yoluylada sordum.tekrar tekrar tesekkürler..
Olur diye düşünüyorum. Bahar döneminde dilekçe verirsiniz. Güz dönemi yazilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…