Videosunu ekleyeyim , geçen gün izlemiştim .
Dk. 2.15 den sonra '' Allah size Sarıgülü göndermiş daha ne yapsın , daha ne yapsın , daha ne yapsın ? '' demektedir .
Ha benim için bir sakıncası yok , sormuşsunuz , yalan haber olduğunu düşünmüşsünüz diye ekledim . Siyasi konjonktür içinde doğal söylemler bunlar bence , çoşma , çoşturma olmalı illa ki seçmene seslenişte .
Bir diğer konuda bahsi geçen toplantı CHP nin Mustafa Sarıgülün adaylığını açıkladığı bir toplantı değil , 21 adayını açıkladığı bir toplantıdır , Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan . 21 aday içinde en güçlü adayımızın resmini asalım yerine parti genel başkanın resminin asılması diğer adaylar üzerinde de olumlu bir etki oluştururdu , bu anlamda parti içinde yanlış bir çalışma olmuş bence .
Ve sanırım sadece Sarıgül resminin tüm adayların tanıtıldığı bir toplantıda asılması , parti içinde de çatlak ses çıkaracağı için , Sarıgül ün iş güzar partilileri önce Atatürk resmi demiş , icazeti bu şekilde almış , sonra Sarıgül ü asmış . Tabii bu son yazdığım sadece varsayım , habere yaptığım yorum . Ama onun dışındaki bilgiler yorum değil gerçek .
<strong>[video=youtube;ojmwBWRynS4]http://www.youtube.com/watch?v=ojmwBWRynS4[/video]
bunların hepsi niyetin açık edilmesi Aus. Sarıgül İstanbul'a değil parti başkanlığına ,Başbakanlığa oynuyor. tekrar dönüş sürecini ,Kılıçdaroğlu'nun bu süreçteki tavrını, Kılıçdaroğlu'nu o makama getirmek için o kadar çabalayan Gürsel Tekin'in Sarıgül'e karşı duruşunu tekrar hatırlayın. haberleri takip edin niyet kabak gibi çıkar ortaya. Kılıçdaroğlu bu süreçte cumhurbaşkanlığı vaadi ile ikna edilmiştir. ve bi müddet sonra tarih sayfalarındaki yerini alacaktır. Şahsen onun adına çok üzülüyorum. bazıları komik falan diyolar ama bence siyasetin ona iki beden büyük gelişinin mağdurluğu var üzerinde. Adamcağız siyastten zerre anlamdığı gibi yönlendirilmeye de çok müsait. ona baktıkça bir zamanlar susam sokağında oynamış Aslan ile Muz gösterisi geliyo aklıma :) ne diyelim haklarında hayırlısı olsun.Videosunu ekleyeyim , geçen gün izlemiştim .
Dk. 2.15 den sonra '' Allah size Sarıgülü göndermiş daha ne yapsın , daha ne yapsın , daha ne yapsın ? '' demektedir .
Ha benim için bir sakıncası yok , sormuşsunuz , yalan haber olduğunu düşünmüşsünüz diye ekledim . Siyasi konjonktür içinde doğal söylemler bunlar bence , çoşma , çoşturma olmalı illa ki seçmene seslenişte .
Bir diğer konuda bahsi geçen toplantı CHP nin Mustafa Sarıgülün adaylığını açıkladığı bir toplantı değil , 21 adayını açıkladığı bir toplantıdır , Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan . 21 aday içinde en güçlü adayımızın resmini asalım yerine parti genel başkanın resminin asılması diğer adaylar üzerinde de olumlu bir etki oluştururdu , bu anlamda parti içinde yanlış bir çalışma olmuş bence .
Ve sanırım sadece Sarıgül resminin tüm adayların tanıtıldığı bir toplantıda asılması , parti içinde de çatlak ses çıkaracağı için , Sarıgül ün iş güzar partilileri önce Atatürk resmi demiş , icazeti bu şekilde almış , sonra Sarıgül ü asmış . Tabii bu son yazdığım sadece varsayım , habere yaptığım yorum . Ama onun dışındaki bilgiler yorum değil gerçek .
<strong>[video=youtube;ojmwBWRynS4]http://www.youtube.com/watch?v=ojmwBWRynS4[/video]
Videosunu ekleyeyim , geçen gün izlemiştim .
Himmm... Haber yalan habermis demek ki... "ben Allahin bir lutfuyum, Allah size beni gonderdi, daha ne yapsin" dememis, "Dua edip duruyorsunuz, Allahim bize yardim et, Allahim bize yardim et, Allah sizi Istanbul'a getirmis, bir de size Gul'u gondermis, Allah size daha ne yapsin" demis. Burada Sarigul'un soyledikleri arasinda kendini Allah'la esdeger tuttugu gibi bir soylemi yok. Bu laf herkesin heryerde soyleyebilecegi turden bir laf, haber degeri bile yok.... Weiss bu lafi buraya Erdogan'in Allahligina karsi getirip yazmisti, mukayesesi buydu, halbuki alakasiz bir seymiz, onu gordum, tesekkurler video icin.
Erdogan'in kendini yuceltmesi keske boyle birsey olsaydi, ve keske lafta kalsaydi. Erdogan kendi hakkinda soylenilen laflardan gocunmuyor, tam tersine cok hosuna gidiyor, bu da davranislarina yansiyor... Adam kucuk dunyalari kendi yaratmis gibi davraniyor gormuyor musunuz? Gezideki tavirlari, onu da biraktim, simdi bu yolsuzluk operasyonlarindaki tavirlari... Secmen sucsuz mu? Hayir, secmeni de onun bu yolsuzluklarinin, yargiya olan mudahalesinin, kanun tanimazliginin, devlete karsi oglunu dokunulmaz ilan etmesinin sorumlusu ve musebbibidir. O zaten her konusmasi ve her hareketinde millet onun kullariymis, ondan ustunu yokmus gibi davraniyor. Yok oyle "biz oy veriyoruz ama o kadar" deyip kacmak... Onu biz degil bir kac oyle soyleyenler onu Allah yapti demek... O heryerde soyluyor onu kimin bu hale getirdigini, %50. Allahsin diyen uc bes kisi degil yani...
CHPnin aday toplantisina gelince... 21 aday deyince siz ben de bir an 21 Istanbul Belediye Baskan adayi var sandim bosta bulunup... Sarigul bu adaylar icinde en guclu aday filan degil, tek aday.. Secimlerde CHPnin Istanbul Belediye Baskani adayi. Diger 21 kisi ilce belediye baskan adaylari.. Ote yandan, Siz Turkiye'nin beste bir nufusunun yasadigi en buyuk metropolitan olan Istanbul'a belediye baskani olup tum Istanbul'a hizmet vermeyi Umraniye belediye baskani, veya Basaksehir belediye baskani olmakla ayni seviyede mi saniyorsunuz? Bunlar esit degerde gorevler mi? Ayni oneme mi sahipler? Oyle olsa idi, Istanbul'da yasayan herkes sadece Istanbul belediye baskaninin kim oldugunu degil, butun ilcelerin belediye baskanlarinin adini da ayni esitlikte sip diye bilirdi. 21 ilce belediye baskan adayi var, ancak Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani sadece 1 tane, o da Mustafa Sarigul... Posterinin asilmasinda anlasilmayacak hic bir sey yok. 21 tane daha poster asilmasi ise biraz tuhaf olurdu acikcasi..
Mustafa sarigul birilerini hakikatten de fena halde korkutmus.. Korkmayin yav bu kadar... Bu millet sahipsiz degil, tabii ki birileri ille de karsiniza dikilecek, ille de rakipleriniz olacak... Elini uzatip almak Allaha mahsus..
bunların hepsi niyetin açık edilmesi Aus. Sarıgül İstanbul'a değil parti başkanlığına ,Başbakanlığa oynuyor. tekrar dönüş sürecini ,Kılıçdaroğlu'nun bu süreçteki tavrını, Kılıçdaroğlu'nu o makama getirmek için o kadar çabalayan Gürsel Tekin'in Sarıgül'e karşı duruşunu tekrar hatırlayın. haberleri takip edin niyet kabak gibi çıkar ortaya. Kılıçdaroğlu bu süreçte cumhurbaşkanlığı vaadi ile ikna edilmiştir. ve bi müddet sonra tarih sayfalarındaki yerini alacaktır. Şahsen onun adına çok üzülüyorum. bazıları komik falan diyolar ama bence siyasetin ona iki beden büyük gelişinin mağdurluğu var üzerinde. Adamcağız siyastten zerre anlamdığı gibi yönlendirilmeye de çok müsait. ona baktıkça bir zamanlar susam sokağında oynamış Aslan ile Muz gösterisi geliyo aklıma :) ne diyelim haklarında hayırlısı olsun.
Datlucadu, oyle bir yazmissin ki okuyan da bu niyetlerin Turkiye'nin altini oymaya yonelik niyetler sanir. Bir siyasetcinin parti baskanligi, basbakanlik, ve hatta Cumhurbaskanligi gibi hedeflerinin olmasinda ne gibi bir sakinca var? Kabak gibi ortada degil, bu butun siyasetcilerin hedefidir zaten, bu niyetin neresinde gizlilik vardi, veya neden gizli olmasi gerekiyor ki? Siyaset bir arena, guclu olan kazanir. Kilicdaroglu ile yazdiklarinizdan da onun hic bir konusmasini onyargisizca, anlayarak dinlemediginizi anliyorum.
Datlucadu, oyle bir yazmissin ki okuyan da bu niyetlerin Turkiye'nin altini oymaya yonelik niyetler sanir. Bir siyasetcinin parti baskanligi, basbakanlik, ve hatta Cumhurbaskanligi gibi hedeflerinin olmasinda ne gibi bir sakinca var? Kabak gibi ortada degil, bu butun siyasetcilerin hedefidir zaten, bu niyetin neresinde gizlilik vardi, veya neden gizli olmasi gerekiyor ki? Siyaset bir arena, guclu olan kazanir. Kilicdaroglu ile yazdiklarinizdan da onun hic bir konusmasini onyargisizca, anlayarak dinlemediginizi anliyorum.
Bu adam mı ülke yönetecek ? Uzaktan kumandalı araba yönetemez.
Bu adam mı ülke yönetecek ? Uzaktan kumandalı araba yönetemez.
[video=youtube;n4k3hOmjw4w]http://www.youtube.com/watch?v=n4k3hOmjw4w[/video]
Bu videodaki konusmayi saka olarak mi yapiyor?
Yani saka olarak mi adamina bunlari söylüyor?
Anlamadim saka mi ciddi mi?
Ciddi olarak söylüyorsa acayip yapmacik, tiyatro olmus bu konusma ya...
Amacim ne?
Anlatayim size amacimi güzelce bir! Anlamak isteyecek misiniz?:))
Insanoglu bilgi ve tecrübesini nesilden nesile aktaramaz, her dogan birey SIFIR bilgi ile dogar ve yasayarak edinir bilgiyi tecrübeyi..
Ülkeler, Devletler, insanlar, gecmise bakarak hatalardan, yanlsilardan ders alir..
Hatta gecmisini bilmeyenler yokolmaya mahkumdur demis Atatürk..
Simdi ben yada herhangi biri gecmise bakacak, hatalardan ders alip birdaha yapmamak icin ama Türkiye Cumhuriyet nin gecmisindeki hicbirseyi elestiremeyecegiz..
Neden? Cünkü neyi elestirirsen Atatürk e baglanir, yanlisa yanlis dedirtmezler..
Sen cikar mesela Inönü nün yaptigi bir hatayi elestirirsin ama bir bakarsin " seni gidi Atatürk düsmani seni" derler..
Evet evet derler, cünkü pencere dar..
Cok uzatmayacagim..
Benim derdim ne AKP, ne CHP, ne zart ne zurt..
Benim derdim, boynuna boyunduruk, burnuna halka takilmis Türkiye min, o boynundaki boyunduruklardan, burnundaki halkalardan kurtulmasidir..
Kim yaparsa bunu (ister müslümani, ister ateisti, ister koministi, ister kemalisti hic önemli degil) onun destekcisi olurum..
ISte bugünkü hükümetide bu yüzden destekliyorum..
Olaylara mahalledeki pencereden bakmamaya calisiyorum..
Bugün adamlar 5 senedir bilgi birikimi yapiyor ve secime ramak kala operasyon yapiyor.
Yolsuzluk yapani Allah kahretsin, kahhar sifatiyla muamele etsin kim caliyorsa..
Yahu su operasyon icin, az bekleseydiniz be, hani 5 yildir beklemissiniz az daha bekleseydiniz, su Iran anlasmasi, Irak petrol parasi anlasmasi hallolsaydi..
Su garip ülkem iki boyundurugundan tamamen kurtulsaydi..
Ne zorunuz var sizin bu ülkeye yahu..
Nasil bir vatanhainisiniz siz. Kime hizmet ediyorsunuz..
Bakin gitti Türkiye yi ayaga kaldiracak anlasmalardan biri..
Gitti Kanal Istanbul un parasi...
Gidip 3. havalanini, KAnal istanbul u yapacak firma sahiplerinin mal varligina iftiralarla el koymaya kalkiyorsunuz..
Bu nasil bir operasyon ki, Türkiye min önünü acacak hangi hamle varsa hep onlar yolsuzlukla itham ediliyor..
Iran anlasmasi, Irak petrol parasi ve Halkbank, Kanal Istanbul u yapacak firma, 3. havalanini yapacak firma.. Neden hep bu büyük isler cevresinde dönüyor bu operasyon..
Siz kimi kandiriyorsunuz, siz gerizekalimi sandiniz insanlari..
Kanal Istanbul un önemini kac kisi biliyor, ya 3. havalaninin..
Falanca dediki " kanal istanbul gereksiz" dediyi birakin..
Kac kisi arastirdi..
Kac kisi Süveys, panama gibi kanallarin, kim tarafindan ne gaye ile acildigini biliyor...
Kac kisi KAnal Istanbul un neden gerekli oldugunu biliyor..
Kac kisi 3. havalaninin ne demk oldugunu, neden Ingiliz ve Almanlarin buna sonuna kadar karsi oldugunu biliyor..
Kac kisi Alman vakiflarinin 3. havalani ve Kanal Istanbul a hayir kampanyasi yürüttügünü biliyor..
Diyorsa ki insanlar "Bunlari biliyoruz ama yinede biz AKP yi istemiyoruz, yeterki Erddogan gitsin Türkiye, boyundurugundan, burnundaki halkadan kurtulamasada olur " diyorsa..
Ben bu fikre iki zit kutup kadar uzagim..
Ben Türkiye mi kim ayaga kaldiracak, kim boyunduruklarindan, halkalarindan kurtaracaksa onun sonuna kadar destekcisiyim..
Hükümet gitsinde ne olursa olsun diyenlerede üstad Necip Fazil in su sözünü hatirlayarak aci ile gülerim..
Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?