Atatürk ü kullandilar...

bu konudaki yorumlarını başından beri okudum ve gerçekten seviyeni koruyarak tarafsız yorum yaptığın için seni tebrik ederim arkadaşım

konuya gelince sarıgülün resminin asılması benim için hiç sorun değil
şu anda en çok onu ön plana çıkartmak istedikleri için yapmış olabilirler ama ben yanlış buldum diğer ayların da tanıtıldığı bi toplantı olduğu için sadece sarıgül tanılıyo olsa normal ama parti geneli olduğu için olmamış bence
Atatürkün resmini indirmek yerine diğer tarafa assalar ya da hiç kalkışmaslar daha iyi olurmuş bence

bu arada saraylım sarıgülün o konuşmasını bende dinledim öyle sözler sarfediyo gerçekten ben çok hoş bulmadım itici buldum ama garipsemedim olabilir bence diğer siyasiyeler söyleyince de garipsemiyorum zaten

ama erdoğan değil de partisinden biri onu Allah'la bir tutuyo veya bi grup cemaat olup resminin önünde namaz kılıyo diye de tüm seçmenini suçlamak dalga geçmek hiç hoş değil bence yorumları okudum sadece yapan şahıs ya da topluluk değil yine tüm seçmeniyle dalga geçilmiş

daha önceki konularda da bu durumu çok eleştirdim insanlara koyun makarnacı çapulcu dinsiz vs söylemler söyleyerek kimsenin kalbini kırmayın arkadaşlar tüm seçmen kitlesinin veya toplulukların günahına girmiş oluyosunuz bence
yoksa her parti mensubunun ya da seçmeninin onaylamadığımız hatta gülünç bulduğumuz tarafları olabilir ama bundan yola çıkarak tüm seçmen kitlesini kötüleyip aşağılamamız doğru olmaz sadece o kişileri eleştirmeniz daha mantıklı olur

Son düzenleme:
bunların hepsi niyetin açık edilmesi Aus. Sarıgül İstanbul'a değil parti başkanlığına ,Başbakanlığa oynuyor. tekrar dönüş sürecini ,Kılıçdaroğlu'nun bu süreçteki tavrını, Kılıçdaroğlu'nu o makama getirmek için o kadar çabalayan Gürsel Tekin'in Sarıgül'e karşı duruşunu tekrar hatırlayın. haberleri takip edin niyet kabak gibi çıkar ortaya. Kılıçdaroğlu bu süreçte cumhurbaşkanlığı vaadi ile ikna edilmiştir. ve bi müddet sonra tarih sayfalarındaki yerini alacaktır. Şahsen onun adına çok üzülüyorum. bazıları komik falan diyolar ama bence siyasetin ona iki beden büyük gelişinin mağdurluğu var üzerinde. Adamcağız siyastten zerre anlamdığı gibi yönlendirilmeye de çok müsait. ona baktıkça bir zamanlar susam sokağında oynamış Aslan ile Muz gösterisi geliyo aklıma :) ne diyelim haklarında hayırlısı olsun.

Atatürk'ün posterini asıcaz diyip Sarıgül'ün posterini asmaları son derece saçma bir durum.
Böyle bir şeye neden ihtiyaç duyduklarına gerçekten bir anlam veremedim ama Atatürk'ü kullandılar demeyi de çok doğru bulmadım.Çünkü Atatürk'ü kullanmak hiç kimsenin harcı olmamalı çok üzüldüm.

Himmm... Haber yalan habermis demek ki... "ben Allahin bir lutfuyum, Allah size beni gonderdi, daha ne yapsin" dememis, "Dua edip duruyorsunuz, Allahim bize yardim et, Allahim bize yardim et, Allah sizi Istanbul'a getirmis, bir de size Gul'u gondermis, Allah size daha ne yapsin" demis. Burada Sarigul'un soyledikleri arasinda kendini Allah'la esdeger tuttugu gibi bir soylemi yok. Bu laf herkesin heryerde soyleyebilecegi turden bir laf, haber degeri bile yok.... Weiss bu lafi buraya Erdogan'in Allahligina karsi getirip yazmisti, mukayesesi buydu, halbuki alakasiz bir seymiz, onu gordum, tesekkurler video icin.
Erdogan'in kendini yuceltmesi keske boyle birsey olsaydi, ve keske lafta kalsaydi. Erdogan kendi hakkinda soylenilen laflardan gocunmuyor, tam tersine cok hosuna gidiyor, bu da davranislarina yansiyor... Adam kucuk dunyalari kendi yaratmis gibi davraniyor gormuyor musunuz? Gezideki tavirlari, onu da biraktim, simdi bu yolsuzluk operasyonlarindaki tavirlari... Secmen sucsuz mu? Hayir, secmeni de onun bu yolsuzluklarinin, yargiya olan mudahalesinin, kanun tanimazliginin, devlete karsi oglunu dokunulmaz ilan etmesinin sorumlusu ve musebbibidir. O zaten her konusmasi ve her hareketinde millet onun kullariymis, ondan ustunu yokmus gibi davraniyor. Yok oyle "biz oy veriyoruz ama o kadar" deyip kacmak... Onu biz degil bir kac oyle soyleyenler onu Allah yapti demek... O heryerde soyluyor onu kimin bu hale getirdigini, %50. Allahsin diyen uc bes kisi degil yani...

CHPnin aday toplantisina gelince... 21 aday deyince siz ben de bir an 21 Istanbul Belediye Baskan adayi var sandim bosta bulunup... Sarigul bu adaylar icinde en guclu aday filan degil, tek aday.. Secimlerde CHPnin Istanbul Belediye Baskani adayi. Diger 21 kisi ilce belediye baskan adaylari.. Ote yandan, Siz Turkiye'nin beste bir nufusunun yasadigi en buyuk metropolitan olan Istanbul'a belediye baskani olup tum Istanbul'a hizmet vermeyi Umraniye belediye baskani, veya Basaksehir belediye baskani olmakla ayni seviyede mi saniyorsunuz? Bunlar esit degerde gorevler mi? Ayni oneme mi sahipler? Oyle olsa idi, Istanbul'da yasayan herkes sadece Istanbul belediye baskaninin kim oldugunu degil, butun ilcelerin belediye baskanlarinin adini da ayni esitlikte sip diye bilirdi. 21 ilce belediye baskan adayi var, ancak Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani sadece 1 tane, o da Mustafa Sarigul... Posterinin asilmasinda anlasilmayacak hic bir sey yok. 21 tane daha poster asilmasi ise biraz tuhaf olurdu acikcasi..

Mustafa sarigul birilerini hakikatten de fena halde korkutmus.. Korkmayin yav bu kadar... Bu millet sahipsiz degil, tabii ki birileri ille de karsiniza dikilecek, ille de rakipleriniz olacak... Elini uzatip almak Allaha mahsus..

Birilerini korkutuyor mu korkutmuyor mu bilemem , siyaset bu elbet birileri birilerinin ataklarından korkacak yeni bir atak geliştirecek .

Şahsım adına ben korkuyorum . Belediyecilik ile particiliği ayrı tuttuğumu çok kez dile getirmiştim forumda . Ben şuan İstanbul da yaşıyor olsam , Şişli Belediye Başkanlığı dönem icraatleri dolayısıyla Sarıgül de epey aklıma takılırdı oy vermek açısından ve partisine bakmaksızın . Çünkü yerel yönetimlerin halka en yakın siyasi birimler olduğu gerekçesi ile koltuğunda oturmayan , plan ve program yapan kişiler her zaman değerlidir benim için . Yani içiniz rahat olsun ki ben korkmuyorum , İstanbul doğup büyüdüğüm , 26 sene yaşadığım şehirdir , onun adı altına güzel imzalar atacak herkese kapım açıktır .

İllahi kuzum , güldürdünüz beni. Ben 21 adayın resimleri asılsın mı dedim ?

Toplantı sadece kendisi için düzenlenmediğinden belki hoş karşılanmamış olabilir dedim , zaten işin önce Atatürk dediler sonra Sarıgül astılar kısmına fazla yorumum olamaz , görmedim , duymadım , bilmiyorum Şayet oldu ise , şu sebeplerden olmuş olabilir diye bir forum üyesi olarak yorum yapma hakkımı kullanmış bulundum . 21 resim falan yok , sığmaz zaten sığmaz

Rekabet siyaseti güçlendirir , güçlü siyaset her zaman halka yarar , bu sebeple son temennilerinize de canı gönülden katılıyorum . Muhalefetin gücünden korkanlar , sadece parti tutan(!) kişilerdir , ben onların vatandaşlık samimiyetinden de kendi iradelerine ve ideolojilerine sahip çıkan kişilere olan güvenlerinden de şüphe duyarım !

Son düzenleme:

Datlucadu, oyle bir yazmissin ki okuyan da bu niyetlerin Turkiye'nin altini oymaya yonelik niyetler sanir . Bir siyasetcinin parti baskanligi, basbakanlik, ve hatta Cumhurbaskanligi gibi hedeflerinin olmasinda ne gibi bir sakinca var? Kabak gibi ortada degil, bu butun siyasetcilerin hedefidir zaten, bu niyetin neresinde gizlilik vardi, veya neden gizli olmasi gerekiyor ki? Siyaset bir arena, guclu olan kazanir. Kilicdaroglu ile yazdiklarinizdan da onun hic bir konusmasini onyargisizca, anlayarak dinlemediginizi anliyorum.

Yahu adi yolsuzluga karistigi icin partiden ihrac edilen Sarigul degil miydi? Niye simdi ayni partiden aday gosteriliyor? Konusmasi da berbatti bence,heyecan tabii olmustur ama protokole falan efelendi( "Ayaga kalkip duruyorsunuz,benim kim oldugumu bilmiyorsunuz galiba") hic hos gelmedi gozume.Sonra gencler neden apolitik,adam gibi siyasi parti ideolojisi var sanki .

Hiç....

Duyan gören de Atatürk'ü kullanarak vatanı hortumluyor, ceplerini dolduruyor sanır..

okuyan değil yanlı önyargılı okuyan öyle sanır Saraylım. bence hiç bir sakıncası yok. zaten benim derdim de değil. Chp lilerin derdi : )
ben fikrimi paylaştım o kadar : )

Bu adam mı ülke yönetecek ? Uzaktan kumandalı araba yönetemez.
[video=youtube;n4k3hOmjw4w]http://www.youtube.com/watch?v=n4k3hOmjw4w[/video]

Kesinlike haklısınız. Olması gereken budur:
[video=youtube;5FiYmRkgr9]http://www.youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr9[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;n4k3hOmjw4w]http://www.youtube.com/watch?v=n4k3hOmjw4w[/video]

Bu videodaki konusmayi saka olarak mi yapiyor?

Yani saka olarak mi adamina bunlari söylüyor?

Anlamadim saka mi ciddi mi?

Ciddi olarak söylüyorsa acayip yapmacik, tiyatro olmus bu konusma ya...

Bu videodaki konusmayi saka olarak mi yapiyor?

Yani saka olarak mi adamina bunlari söylüyor?

Anlamadim saka mi ciddi mi?

Ciddi olarak söylüyorsa acayip yapmacik, tiyatro olmus bu konusma ya...

"-Bişey söyleyecekseniz eğer parmak kaldırın söz isteyin" veya "-Yarın ikinizin de velisi gelecek mitinge." gibi bir şey bekliyodum.

weiss, seni ayakta alkisliyorum. Bu kadar güzel özetlenebilirdi.
Yazilarini ve fikirlerini bikmadan okuyanlardanim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…