Açıköğretim de okula gidip kayıt olma yok.internet üzerinden ön kayıt yap sonra istenilen bütün belgeleri kargo yapıyorsun. Onlar oradan tamamlıyor. 2.dönem harc yatiracak siniz. Harç yatırıldıgi için zaten kayıt yenileme oluyor.Neden bu konuda yardım eden yok
Açıköğretim de okula gidip kayıt olma yok.internet üzerinden ön kayıt yap sonra istenilen bütün belgeleri kargo yapıyorsun. Onlar oradan tamamlıyor. 2.dönem harc yatiracak siniz. Harç yatırıldıgi için zaten kayıt yenileme oluyor.
Kıtap verme yok.elektronik olarak yüklüyorlar. Vize sınavları internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapilir.
Teşekkür ederim...Peki bankaya para yatırıcam da hesap numarası falan göremedim ben bir bilgin var mı bu konuda?
Teşekkür ederim...Peki bankaya para yatırıcam da hesap numarası falan göremedim ben bir bilgin var mı bu konuda?
Okulun web sitesinden kayıt yok mu.ögrenci bilgi sistemi üzerinden kayit yapacagim demişsin ya o işte.kayıti yaparken sistemden yazması gerek paranın.Birde ön kayıt demişsinizde o listede ben göremedim onu?
Okulun web sitesinden kayıt yok mu.ögrenci bilgi sistemi üzerinden kayit yapacagim demişsin ya o işte.
Okulun web sitesinden kayıt yok mu.ögrenci bilgi sistemi üzerinden kayit yapacagim demişsin ya o işte.kayıti yaparken sistemden yazması gerek paranın.
Ben anadolu universitesi okuyorum. Bankamatikten yatırdim hep yeni kayit yaparken de.banka içinden yatirmadim hiç.
Ön kayıt diye geçer. Asıl kaydın erzurumda tamamlanır. Belgelerini eksik yollama.Hmm ön kayıt dediniz de o yüzden sormuştum :)
Ön kayıt diye geçer. Asıl kaydın erzurumda tamamlanır. Belgelerini eksik yollama.
Teşekkür ederim.Peki diplomamı onaylatmam şart mı aslını göndericemde ?
Bilgilerde onaylatmak gerektiğini okudum ama tam vakıf değilim..
Diplomanda degisiklik var mı yoksa noterden onaya gerek yok.Anadolu üniversite de aslini görüp fotokobisini aldı.Bende öyle okudum.Ama bi diğer bilgide okuduğumda aslı da yazıyodu :/ Yarın onuda okula sorayım o zaman çok teşekkür ederim :)
Diplomanda degisiklik var mı yoksa noterden onaya gerek yok.Anadolu üniversite de aslini görüp fotokobisini aldı.
Okula sormuştum ben noter onayına gerek yok dedi geçen sene.degisiklik olan için geçerli imiş.
Evlenme HERALDEHmmm ben hiç değişiklik yapmadım okuldan aldığım gibi diploma hala da öyle duruyo :) Peki bu değişiklik ne gibi bi değişiklik oluyo
Evlenme HERALDEkayıt olurken fotokopi çeken bana soyadimda degisiklik olup olmadığını sordu.başka ne olur bilmiyorum. diploma notu felan olabilir