Atatürk-Aöf-Üniversitesi okuyanlar var mı? Bir yardımcı olabilirler mi?

LightSea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
10
31
Bende tedirginlik oluştu. Şimdi ben bu linkteki
http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/ogrencisema.pdf

e-devlet üzerinden kayıt yaptırıcaktım.Bir kaç kez baktığımda 3-8 Ağustos yazıyodu.Geçende baktım ne ara değiştirildiyse 28 Temmuz-5Ağustos tarihlerini koymuşlar.Kayıt belgesi belki gidemez bi sorun oluşur diye Öğrenci bilgi sistemi üzerinden kayıtı yapıcam yarın.Belgeleri göndericem de benimde tekrar oraya gitmem gerekicek mi yoksa orada yazılanları yapıp göndermem yeterli olucak mı? Okulun çağrı merkezini aradım da bugün aramadan kapandı hemen. Bir de Halk bankasına materyal ücreti yatırıcam da atm den mi yatırayım gişeden mi yatırayım hesap numarasıda görememiştim.İnşallah yardımcı olursunuz Bİrde ikinci dönemde tekrar kayıt yenileme olucak mı ücret yatırılıcak onu biliyorumda onun haricinde bi işlem gerekicek mi?
Birde ders kayıtlarını okul yapıyomuş bizim yapmamıza gerek yok sanırım.Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim teşekkür ederim..

Neden bu konuda yardım eden yok
Açıköğretim de okula gidip kayıt olma yok.internet üzerinden ön kayıt yap sonra istenilen bütün belgeleri kargo yapıyorsun. Onlar oradan tamamlıyor. 2.dönem harc yatiracak siniz. Harç yatırıldıgi için zaten kayıt yenileme oluyor.

Kıtap verme yok.elektronik olarak yüklüyorlar. Vize sınavları internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapilir.

Teşekkür ederim...Peki bankaya para yatırıcam da hesap numarası falan göremedim ben bir bilgin var mı bu konuda?

Bilgileriniz için teşekkür ederim.

Birde ön kayıt demişsinizde o listede ben göremedim onu?
Okulun web sitesinden kayıt yok mu.ögrenci bilgi sistemi üzerinden kayit yapacagim demişsin ya o işte.kayıti yaparken sistemden yazması gerek paranın.
Ben anadolu universitesi okuyorum. Bankamatikten yatırdim hep yeni kayit yaparken de.banka içinden yatirmadim hiç.

Hmm peki onuda güvenliğe sorayaım hiç yamdadım çünkü teşekkür ederim bilgileriniz için

Bende öyle okudum.Ama bi diğer bilgide okuduğumda aslı da yazıyodu :/ Yarın onuda okula sorayım o zaman çok teşekkür ederim :)
Diplomanda degisiklik var mı yoksa noterden onaya gerek yok.Anadolu üniversite de aslini görüp fotokobisini aldı.
Okula sormuştum ben noter onayına gerek yok dedi geçen sene.degisiklik olan için geçerli imiş.

Diplomanda degisiklik var mı yoksa noterden onaya gerek yok.Anadolu üniversite de aslini görüp fotokobisini aldı.
Okula sormuştum ben noter onayına gerek yok dedi geçen sene.degisiklik olan için geçerli imiş.

Hmmm ben hiç değişiklik yapmadım okuldan aldığım gibi diploma hala da öyle duruyo :) Peki bu değişiklik ne gibi bi değişiklik oluyo

Hmmm ben hiç değişiklik yapmadım okuldan aldığım gibi diploma hala da öyle duruyo :) Peki bu değişiklik ne gibi bi değişiklik oluyo
Evlenme HERALDE kayıt olurken fotokopi çeken bana soyadimda degisiklik olup olmadığını sordu.başka ne olur bilmiyorum. diploma notu felan olabilir

Evlenme HERALDE kayıt olurken fotokopi çeken bana soyadimda degisiklik olup olmadığını sordu.başka ne olur bilmiyorum. diploma notu felan olabilir

Hmmm yok o zaman çok şükür ondan kurtuldum peki ben bundan önce kayıt bilgisinde onaylı transkript istediğini okdudum araştırdım sanırım üniversite mezunlarını ilgilendiriyo ben lise mezunuyum benim bi alakam yoktur değil mi bununla? iki yılda okula ara vermiştim 2013 de mezundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…